Extra lang weekend

Sinds dinsdag is er weer een breuk aan “mijn” machine op het werk. Hierdoor was er nog nauwelijks werk te verrichten de dagen erna, en vandaag en maandag hoef ik dan ook niet te werken. Een extra lang weekend dus…
Vandaag al onze vrienden uitgenodigd voor het aperitief, en dan samen gegeten van mijn zelf bereide maaltijd: een lamsstoofschotel met wintergroenten. Heerlijk gesmuld ervan, met het bijpassende biertje, een Sint Bernardus Abt 12!
In de namiddag gekaart met vrienden, en nog lang nagenoten nadien…
Komend weekend staat er eigenlijk niks op ons programma, lekker afwachten wat op ons afkomt… πŸ˜‰

Fijn weekend!

Liefs,

Billy

β™₯

24 gedachtes over “Extra lang weekend

 1. Hallo,
  Ja als je het weekend een dag vroeger kan beginnen met een kleine feestmaaltijd en nadien op maandag nog kan uitslapen,…ja wat wil een mens nog meer. Machien stuk, dus ook daar al heel wat gemoedelijker, jammer genoeg zal het zo niet blijven duren natuurlijk, maar ondertussen kan je toch lekker genieten van een paar dagen vrijaf en daar heeft een mens vaak behoefte aan. Alvast een leuk weekend.

 2. Jij geniet ook werkelijk met volle teugen van het leven. En of je gelijk hebt! Leuke mogelijkheden genoeg om twee hele vrije dagen door te komen, dus daar weet jij vast wel raad mee.
  Fijn weekend!
  Groetjes, Kakel

 3. Hallo,
  Je mag je alvast gelukkig prijzen met een vrije dag morgen. Immers gelet op het weer van vandaag, zal het binnen beter zijn dan buiten. Zo kan je een beetje genieten van het ondergesneeuwd landschap, door te kijken naar buiten, ondertussen dicht bij de kachel zittend. Maar gelukkig hebben we ook deze week een paar dagen vrijaf en dat is best meegnomen, nu de wegen er zo gevaarlijk bijliggen.

 4. We zijn ondertussen al maandag. Billy heeft zijn biertje al achter de kiezen. Vandaag wordt de laatste vrije dag gekauwd, doorgeslikt en met genoegen nagesmaakt. Er zullen langer machines zijn dan wij, dus profiteer en geniet ervan. Laadt jij maar uw batteriekes weer op en loop goed gesmeerd door deze week.
  Liefs β™₯

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s