48

Op 27 november 1964 werd A. K. geboren, als 5e telg in een gezin waar al 2 dochters en 2 zonen geboren waren. Zij bleef meteen ook de laatste en jongste van het gezin

Twintig jaar later gaf zij mij haar ja-woord

Vandaag is het dus vrouwliefs verjaardag en heb ik een dagje verlof opgenomen, want vanavond weer een vol huis hier… 😉

Groetjes!

Billy

Advertenties

39 gedachtes over “48

 1. Hallo,
  Dacht eerst dat het een vergissing was, toen ik meende te lezen dat ‘Anna Karenina’ was geboren zoveel jaren terug. Maar toen had je het natuurlijk over je echtgenote. Feest dus vandaag en dat mag wel ieder jaar. Alvast een dikke proficiat aan de jarige en laat de kurken maar knallen. Waarschijnlijk wordt het een leuke avond met de genodigden. Eens in het jaar in het middelpunt van de belangstelling staan mag best wel. Veel plezier gewenst en natuurlijk nog heel veeeeel jaren.

 2. Ondertussen is uw vrouw al aan haar nieuwe leeftijd gewend 😦 maar ik zal haar alsnog feliciteren 😉 Proficiat A.K, hopelijk had je een heel geslaagd feestje. Nog vele gelukkige jaren erbij!!

 3. OT; Billy , Sherlock wordt ook op Canvas uitgezonden ! Ook voor mij althans ik de Engelse taal goed beheer is vertaling heel nuttig ! Echt eens naar kijken , Benedict speelt Sherlock subliem !

 4. Ajje, hopeloos te laat voor uw vrouw maar daarom een niet minder welgemeende proficiat met haar verjaardag. Jullie hebben er vast al leuke herinneringen aan. Groetjes ♥

 5. Hallo,
  A.K. is ondertussen al een paar dagen ouder en hopelijk al enigszins bekomen van de feestelijkheden. Het leven heeft wellicht reeds zijn gewone gang van zaken hernomen en zo is een jaartje alweer voorbij. Nu gaat het in één ruk naar het einde van het jaar en kunnen we uitkijken naar wat een volgend jaar ons zal brengen. Iedereen begint dan waarschijnlijk met goede voornemens en die kunnen in de loop van het jaar wel eens wijzigingen ondergaan. Enfin, blij te zien dat alles hier nog naar wens verloopt.

 6. Hallo,
  Hopelijk klaar om tijdens de werkweek de eerste winterprikken te ondergaan. Men vreest reeds voor een moeilijke ochtendspits morgen, maar we denken toch met de fiets de buien te trotseren en zodoende de files te vermijden. Warm zal het niet zijn, maar dan trappen we maar een beetje harder nietwaar. Wensen jullie alvast een leuk begin van deze laatste maand van het jaar. Stilaan kunnen plannen worden gemaakt om het eindejaar door te komen. Een prettige week gewenst.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s