Update laptop

RIP!

Toen we mijn laptop terugbrachten bleek de grafische kaart naar de knoppen. En aangezien die aan het moederbord vastzit, zou er een nieuw moederbord in moeten, wat een onaanvaardbare kost is.

De conclusie was dus snel gemaakt, het wordt een nieuwe laptop.
Gisteren ben ik al enkele winkels afgegaan, op zoek naar de beste configuratie voor ons budget. En ik denk dat ik al mijn zinnen gezet heb op een ……..

Maar daar lees je later meer over, als ik op m’n nieuwe exemplaar kan loggen. Voorlopig is het wat behelpen met het minilaptopje (past bijna onder m’n handen!), wat niet erg handig is (en ook een stuk trager), zodat het wellicht nog een tijdje kan duren voordat ik alle nieuwe logjes heb bezocht.

En morgen vertrekken we met onze vriendenbende naar de Champagnestreek voor ons jaarlijkse vriendenweekend. Het zal dus heel het weekend stil zijn van deze kant… 😉

Alvast een fijn weekend!

Liefs,

Billy

28 gedachtes over “Update laptop

  1. Op zo’n manier is stilte geen enkel probleem. Zolang het maar een prettige oorzaak heeft. En in de tussentijd kun je lekker veel foto’s maken. Die kunnen meteen je nieuwe laptop inwijden. Een heel fijn vriendenweekend. (Hopelijk wordt het bij jullie betere weer dan bij ons…) Plezier!

  2. Hallo Billy,
    Ho maar, een nieuwe aanwinst op komst. Zal natuurlijk in het begin even wennen zijn en een beetje sleutelwerk aan de configuratie, alvorens alle persoonlijk voorkeuren zijn ingesteld, maar dan ben je natuurlijk vertrokken op de digitale snelweg met een nieuwe bolide. Veel succes alvast met de nieuwe aankoop, maar toch eerst maar eens genieten van een weekendje weg en waar kan je beter toasten op het nieuwe speelgoed dan in de Champagnestreek nietwaar. Geniet ervan met volle teugen en tot een van de volgende gelegenheden.

  3. Was fijn om je blogje eens te doorbladeren, leuke-interessante logjes ! Aanschaf ve nieuwe laptop ? Jaah zwijg me stil… is niet eenvoudig om juiste kwaliteit-configuratie-prijs te vinden, wens je er veel succ6 mee en ben benieuwd… Geniet nu maar eerst vd champagne… (streek) 🙂

  4. Oei een nieuwe laptop, ik heb er eentje van het werk,………makkelijk natuurlijk :-),……..en zo’n weekendje, zalig, wij gaan ons city-trip budget gebruiken als extra budget voor tafel en stoelen, zodat ik mijn goesting kan kopen, allee onze goestign 🙂 🙂

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s