Photo friday – Reflected

 

Deze foto werd genomen vanuit een vogelkijkhutje (vandaar die donkere band onderaan) tijdens een winterwandeling in natuurdomein Bourgoyen-Ossemeersen, dat op wandelafstand gelegen is van het centrum van Gent.

De vegetatie bovenaan wordt duidelijk “gereflecteerd” in het water.

Groetjes,

Billy

ook deelnemen? Klik hier

Advertenties

20 gedachtes over “Photo friday – Reflected

  1. Hallo Billy,
    Tja, jarenlang in Gent te hebben gewoond, kennen we natuurlijk dit prachtige natuurgebied. Meermaals gingen we er doorheen, via een georganiseerde wandeltocht. Ook in onze vrije tijd, gingen we vaak van nabij het waterwild bekijken en dat is altijd een belevenis op zich. Een uniek gebied, heel dicht bij de stadsrand en dat is toch wel een zeldzaamheid. Het zal ’s winters wel koud zijn in de observatiehutjes, maar in ruil krijg je natuurlijk heel wat terug.

  2. Hallo Billy,
    Tja, hoe het verder moet zal wel blijken na de komende personeelsvergadering op 9 oktober. Alhoewel, grote verwachtingen koesteren we toch niet echt, daarvoor is het helaas al een beetje te laat. Maar gelukkig tellen we af en dat is toch ook al een teken aan de wand. Geniet nog van dit mooie nazomerweekend.

  3. Ligt dit natuurgebied werkelijk zo dichtbij het centrum van Gent? Dat hadden wij dan wel willen zien. We hebben drie volle dagen in Gent doorgebracht en het smaakt nadrukkelijk naar méér. Zeker nu we weten dat zulk moois in de buurt ligt. Fijne zondag nog, BIlly!

  4. Hallo Billy,
    Om je maar te melden, dat vandaag Oostende er schitterend uitzag in het zonlicht. We toerden een stukje door de stad, namen aan de vistrap de overzet en gingen van via het strand tot in Blankenberge. Eens min of meer uitgewaaid en vooral genoten van een zalig nazomerweertje. Zo mogen er natuurlijk nog dagen komen nietwaar. Alvast een goed begin van een nieuwe werkweek…

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s