Larry McCray

Gisteren waren we afgesproken met de vrienden om weer een avondje blues te beleven.

Eerst nog gaan kijken naar het tornooi Kubben dat hier in het plaatselijke Margarethapark plaatsvond en georganiseerd werd door de plaatselijke Mirakelkubbers. Er was veel belangstelling, ondanks de mindere bekendheid van het Kubben. Daar zal het mooie zonnige weer ook wel z’n rol in hebben gespeeld.

Omstreeks 19u15 vertrokken wij dan richting Zingem, waar in zaaltje de Korenbloem de Larry McCrayband speelde. Het duurde even voor de heren opkwamen, maar wat werden wij toen overdonderd door een fantastisch optreden! Het wervelende gitaarspel en de warme stem van Larry Mc Cray brachten iedere muziekliefhebber in vervoering. Wat een power!

bluesgitarist Larry McCray
gekke-bekken-trekker, bassist Kerry Clarke

In de Korenbloem worden slechts 3à 4 optredens per jaar gebracht, maar telkens weten de organisatoren een top-act te brengen, een aanrader voor de bluesliefhebbers!

Muzikale groetjes,

Billy

Advertenties

21 gedachtes over “Larry McCray

  1. Hallo Billy,
    Tja, misschien met enig schaamrood moeten we bekennen dat we deze naam nog nooit hebben gehoord. Maar eigenlijk is het prettig te lezen dat jullie alvast een schitterende avond hebben beleefd en dat is toch het voornaamste bij dat soort optredens. Dat je waar krijgt voor je geld en dat je als een tevreden mens huiswaarts keert. Geniet nog van de laatste zomerse uurtjes vandaag en een goed begin van een nieuwe werkweek.

  2. In Diest is ook ieder jaar een avond met in iedere cafe bluesrock, en dat is best wel heel leuk, dus ik kan me voorstellen als daar zo’n kanjers bezig waren dat dat heel goed geweest moet zijn

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s