Weekendverslag 8 & 9 september

Wat een ongelooflijk zomers weekendje hé!

Zaterdag waren we oppas voor kleinzoon Mero. ’s Avonds wilden we nog eens de bbq bovenhalen, om samen met de kids te eten. Helaas konden dochter en schoonzoon er niet bij zijn zodat we alleen met zoon en schoondochter over bleven. Toch kregen we eerst heel wat volk over de vloer, schoonzus en haar man en vrienden. Door al dat hectisch gedoe werd mijn bbq een ramp, kreeg het vuur niet zoals ik het wou en het vlees was dan ook niet gebakken zoals het moest. Ik had ook mosselen op de bbq willen uitproberen, en ook die mislukten helemaal. Mijn humeur was dus niet echt optimaal…

Zondagmorgen na het ontbijt opnieuw ’s gaan zwemmen, was al enkele weken geleden, en ik kon eindelijk mijn nieuwe zwembroek uitproberen.
Daarna heb ik mijn moeder opgehaald in het RVT en ook mijn schoonmoeder bij haar thuis. Het was nl. aan ons om eten te voorzien voor schoonmoeder, een wekelijkse beurtrol die al enkele jaren afgesproken werd met de schoonfamilie. En dan maken we vaak van de gelegenheid gebruik om ook mijn moeder uit te nodigen. Vrouwlief had mosselen voorzien, en dat werd erg gesmaakt door de beide oudjes. Na het eten nog een kopje koffie gedronken, waarna het al tijd werd om hen terug te brengen. Onze favoriete voetbalploeg moest nl. spelen, en dat willen wij meemaken hé… Het was een mooie wedstrijd, gekruid met 6 doelpunten, met een billijk gelijkspel als resultaat.
Na het voetbal zijn we nog ’s langs geweest bij schoonbroer voor een drankje, en de avond sloten we rustig thuis af.

Groetjes!

Billy

32 gedachtes over “Weekendverslag 8 & 9 september

 1. Jammer van die bbq, vervelend he als je bezoek krijgt net als je wil beginnen eten, of koken! Ik stond hier verleden week ook met doorbakte biefstukken die het eten niet meer waard waren! Gelukkig toch genoten van het weekend Billy-boy!
  Groetjes

 2. wat denk je? zal er nog zo’n prachtig weekend voor ons inzitten? of zal nu langzaamaan de herfst gaan beginnen?
  misschien nog een keer op herhaling, want het bbq seizoen afsluiten met een mislukking kn natuurlijk niet. 🙂

 3. Beetje balen als het BBQ’en niet verloopt zoals gepland en gewenst….mss kan je het nog eens overdoen met een beter resultaat, het is nog steeds geen winter 😉

 4. Hahaha, zaterdag was je dus een beetje aangebrand 😉 Niet goed ingesmeerd zeker? Jammer van de bbq. Er gaat veel tijd in de voorbereiding zitten en als ’t aansteken dan ook niet wil lukken. Bij ons rookt óf te hard, zodat ieder buurhuis de ramen sluit, óf we zitten heel de avond op een houtje te bijten, dus tips heb ik helaas niet voor je.
  Het valt me op dat het altijd zeer gezellig is bij jullie en iedereen de weg naar jullie huis weet te vinden!

 5. Hallo Billy,
  Ja bbq, soms durft er wel al eens iets misgaan en dringt een beetje improvisatie zich op. Nog een geluk dat uiteindelijk de schade nogal meeviel. Enne ja, oudjes, vragen veel zorg, dat kennen we ondertussen wel al. Maar eigenlijk is dat een kleine moeite in ruil voor datgenen wat ook die mensen in hun leven hebben gedaan.

 6. Hahahaha…..hoe frustrerend moet het toch voor een man zijn als hij de bbq niet goed aan krijgt!! Ik zie het al helemaal voor me!!
  Gezellig dat de moeders bij jullie gegeten hebben, mosselen…..heerlijk!!

 7. Jammer dat de BBQ niet verliep zoals gehoopt.
  Maar je humeur moet je er niet door laten bederven hoor.
  Het belangrijkste is dat je het naar je zin hebt met de mensen om je heen.
  Maar ik begrijp natuurlijk dat je er niet vrolijker van werd.
  hoplijk krijg je deze nazomer nog nieuwe kansen.

 8. Zo’n romantische layout Billy!! 😉
  BBQ ’t is niets voor mij, het is enkel lekker als de BBQ-chef er wat van kan en je geen verschroeid vlees serveert. Er kan idd zoveel mislukken, maar het belangrijkste is de gezelligheid en de mensen die erbij zijn.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s