Drukke week

Ondanks dat ik de afgelopen week niet moest werken (economische werkloosheid), heb ik nauwelijks tijd gehad om het aantal ongelezen logjes in mijn feedreader drastisch te doen zakken.

Ik heb momenteel 4 sollicitaties lopen, en had daardoor deze week enkele rondleidingen gepland in enkele bedrijven. Vrijdag heb ik ook een test afgewerkt, die ik met glans doorstond. Van die 4 jobaanbiedingen zit er eentje tussen voor een bedrijf dat redelijk ver van huis ligt, en aangezien ik nu toch wil veranderen van werkgever zou ik toch liever dichter bij huis werken. Dat bedrijf zal dus wellicht afvallen, o.a. ook omdat het aangeboden loon ook een stuk lager ligt dan bij de andere aanbiedingen.
Een andere aanbieding is in het bedrijf waar ook onze schoonzoon werkt, en daar mag ik eigenlijk zo goed als zeker aan de slag. Voor een verantwoordelijke functie, maar jammer genoeg in dagregime. Ik zou liever in de nachtploeg blijven werken, wat ook financieel een stukje aantrekkelijker is.
Maar ik heb nog tot het eind van deze maand tijd om de knoop door te hakken, misschien komen er zelfs nog aanbiedingen bij…

Woensdag had vrouwlief een afspraak bij de specialist voor haar rugperikelen. De ingreep die ze vorig jaar onderging heeft voor hem het gewenste resultaat opgeleverd, en alles is prima genezen. Maar toch blijft vrouwlief met pijn sukkelen, en daarom wou de specialist een botscan laten uitvoeren, wat vrouwlief donderdag dan heeft ondergaan. Volgende week gaat ze dan met het resultaat van die scan terug naar de specialist.
Omdat het ziekenhuis waar die specialist zijn raadplegingen heeft, redelijk ver van onze woonplaats gelegen is, profiteerden we er woensdag van om na de raadpleging een fietstocht te doen in de omgeving daar. Omdat die omgeving redelijk heuvelachtig is, hadden we geen al te lange tocht uitgekozen. Maar de fietsknooppunten leidden ons naar een mooie tocht van een 30-tal km, vanzelfsprekend met een aangename tussenstop op een mooi terrasje waar we ook van een lichte maaltijd genoten.

Gisteren huwde een neefje van vrouwlief, en wij mochten dus de hele dag mee feesten. Het avondfeest hielden wij uit tot 3u30 vanmorgen, zodat we redelijk laat uit ons bed rolden vandaag.
We zullen vandaag een rustige zondag houden, ook al omdat het regenweer niet echt uitnodigt tot buitenactiviteiten.
Al zijn er in de buurt (Ouwegem) wel Ouwegemse Fluitjesfeesten, waar er ook een bierfestival is, wat mij natuurlijk als bierliefhebber interesseert… 😛

Fijne zondag!

Liefs,

Billy

Advertenties

17 gedachtes over “Drukke week

 1. Ook in Nederland een koude, regenachtige dag pffffffff. Als je dat vergelijkt met vorige week zondag … daar zit bijna 20 graden verschil tussen, niet normaal toch?
  Maar liefst 4 jobaanbiedingen, dat klinkt gunstig. Er is zelfs nog keuze mogelijk, dat zullen velen niet hebben, Billy.
  Hopelijk komt er voor vrouwlief iets uit de botscan zodat ze haar uiteindelijk pijnvrij kunnen krijgen. Suc6 met knopen doorhakken!

 2. Druk, druk, druk…Ik hoop dat je vrouw van de week duidelijkheid krijgt, want met pijn rond blijven lopen is niks. Geweldig dat je verschillende mogelijkheden voor een nieuwe baan hebt. Ongetwijfeld moeilijk om de juiste beslissing te nemen. Toi toi!

 3. Dat heette het nuttige met het aangename verenigen nietwaar Billy en niet te hoge eisen stellen voor je nieuwe baan eventueel, want de banen liggen niet voor het opscheppen, of is dat in België anders?

 4. heee .. ik wist niet dat regi een neefje van je vrouw was? 😆

  heel veel succes met het solliciteren, billy!
  of kan ik beter zeggen, bij het uitzoeken van de juiste werkgever! 😉

  voor vrouwlief hoop ik dat er eindelijk duidelijkheid komt ivm de aanslepende pijnen!!

 5. Ik hoop voor je vrouw dat de specialist wat kan met het resultaat van de scan. En ik ben blij dat er al verschillende nieuwe functies op je pad komen,

 6. hopelijk krijgt je vrouwtje een goeie uitslag van de specialist, zeker omdat ze al geopereerd is….je hebt ook weer goed genoten van feestjes en leuke cafeetjes, levensgenieter!

 7. Pfff nachten werken, ik wist niet dat jij dat deed Billy, ik zou het niet kunnen, heb daglicht nodig! Jij hebt kunnen genieten van ’t mooie weer, wij zijn jammer genoeg niet kunnen gaan wandelen, hopelijk volgend weekend wel!

 8. Hopelijk krijgt je vrouw snel duidelijkheid over haar rugproblemen want dat kan een pijnlijke affaire zijn die de kwaliteit van het dagelijkse leven fors kan belemmeren. Dat je solliciatieperikelen goed verlopen is dan weer goed nieuws. Wat een luxe om te kunnen kiezen. 🙂

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s