Komen eten – 2

Vandaag houden we met de zussen (en schoonbroers) en nicht (en aangetrouwde neef) de tweede keer onze versie van “Komen eten”.
Vorig jaar werd dit initiatief door iedereen met veel lof en enthousiasme onthaald, zodat er vanzelfsprekend een vervolg van kwam.

Deze keer hebben wij het voorgerecht. En dat houden wij heel eenvoudig. Het wat ouderwetse (maar lekkere!) meloen met ham en porto. Tegenwoordig kan het niet ingewikkeld genoeg zijn, als je al die kookprogramma’s op tv bekijkt. En daar willen we wat tegengas op geven…

Hopelijk vinden onze gasten dat een prima idee…

Groetjes!

Billy

27 gedachtes over “Komen eten – 2

 1. Dat is nu eens het eenvoudigste en (inderdaad) ouderwetste voorgerecht dat je kon bedenken 🙂 Zo simpel dat ik het vergeten was, maar zoooo lekker in al zijn eenvoud. De meloenen die nu verkocht worden smaken lekker, jullie gaan succes oogsten met het voorgerecht! Have fun!!

 2. simpel en lekker, meer moet dat niet zijn.

  btw, thx voor het melden van de video-problemen op mijn blog. ik heb een versie van youtube genomen en dus kan je de uitzending nu wel bekijken.
  groetjes.

 3. Nou kijk, dat is nou nog eens een mooi voorgerecht. Op TV zie je bijna alleen nog maar coquilles als voorgerecht, zo NIET origineel. Hopelijk heeft het jullie vanavond gesmaakt!

 4. Heerlijk, ik eet het zelfs niet alleen als voorgerecht maar ook boij een glas wijn. Wat lekker is verveelt niet vlug.
  Groetjes.

 5. Erg leuk om te doen. En inderdaad overdrijven ze tegenwoordig meer en meer in dat soort programma’s. Het slaat eigenlijk nergens op.
  Gewoon doen wat je zelf wil, en het origineel houden kan best.

 6. Een lekker gerechtje hoeft niet ingewikkeld te zijn! Plus dat het in eerste plaats wel zal draaien rond de gezeligheid en niet om hoe hoogstaand culinair de gerechten zijn 😉

  Veel plezier!

 7. Héél leuk initiatief! En ja, het moet niet altijd ingewikkeld zijn om lekker te smaken. Die porto alleen al is ook goed zenne. 😉

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s