Restofrit

Gisteren zijn we met schoonzus en haar vriend-restauranthouder naar de Restofritbeurs geweest in Flanders Expo in Gent. Dit is een vakbeurs voor frituren en horeca, waar betrokken vaklui kennis kunnen maken met nieuwigheden. Na een hartelijke ontvangst door de organiserende groothandel, liepen we alle stands af, en konden ook veel proeven. Nu is wat in de frituur te verkrijgen is niet Γ©cht mijn smaak, maar toch vielen er ook andere dingen te proeven. Zo proefden we ook enkele vegetarische hapjes (geen mens die het verschil kan smaken met echt vlees), kant-en-klare hapjes die zo uit de diepvriezer kunnen gehaald worden (na enkele minuutjes consumeerbaar), en was er ook een grote stand van kruiden Verstegen, waar we konden ruiken en proeven van de heerlijke kruidenmengsels die ze in hun gamma hebben.
Na het beursbezoek konden we aanschuiven aan een buffet waar we na een bordje lekkernijen de keuze hadden uit 3 verschillende hoofdschotels. Begeleid door een flesje wijn.
Daarna was er nog een optreden gepland van Coco Junior en zijn nieuwe band, maar na enkele afsluitende glazen verkozen wij om toch maar huiswaarts te keren. Onze keuze om met het openbaar vervoer te komen bleek echt wel gepast!

Groetjes!

Billy

 

Advertenties

17 gedachtes over “Restofrit

 1. klinkt goed billy,
  de frietwereld heeft ook niet Γ©cht mijn voorkeur, maar soms, moet ik zeggen is een frietje met:-) heerlijk, wat heet…..

  “verukkelijk” πŸ™‚

 2. Ja frituurdingen zijn ook mijn grote tand niet . Moet eens een stuk vlees aan de kat geven , ze trekken hun neus op en laten het liggen ! Coco Junior dus πŸ™‚

  Weer een heel leuk verslag ! OT waarom ik je belde , kon al enkele dahgen niet op je blog komen , soms eens wel soms niet !

 3. Vegetarisch eten is zo slecht nog niet hoor!! Ik eet al maanden geen vlees meer. Maar mis het helemaal niet!! Er zijn heel veel lekkere alternatieven.
  Het was weer een leuk uitje voor jullie!! Fijn weekend alvast!!

 4. Nu ziet het er hier echt lentevol uit ! πŸ˜‰
  Zo’n beurs zou niets voor mij zijn want ik zou teveel lusten, vrees ik.
  Coco Jr. hebben we ook al gezien en vonden hem goed.

 5. Ohoh het is maar goed dat ik niet mee was naar die beurs, want frituur . . . mmmm!! Maar ik ben weer streng begonnen aan mijn lowcarb-levensstijl, dus het zou een hele dikke straf voor mij zijn geweest als ik mee was πŸ™‚

 6. Ja, als er wat geconsumeerd gaat worden is het altijd plezanter om met de bus te gaan, dan moet ge u niet inhouden πŸ˜‰

  Leuke nieuwe layout trouwens πŸ™‚

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s