Restofrit

Gisteren zijn we met schoonzus en haar vriend-restauranthouder naar de Restofritbeurs geweest in Flanders Expo in Gent. Dit is een vakbeurs voor frituren en horeca, waar betrokken vaklui kennis kunnen maken met nieuwigheden. Na een hartelijke ontvangst door de organiserende groothandel, liepen we alle stands af, en konden ook veel proeven. Nu is wat in de frituur te verkrijgen is niet écht mijn smaak, maar toch vielen er ook andere dingen te proeven. Zo proefden we ook enkele vegetarische hapjes (geen mens die het verschil kan smaken met echt vlees), kant-en-klare hapjes die zo uit de diepvriezer kunnen gehaald worden (na enkele minuutjes consumeerbaar), en was er ook een grote stand van kruiden Verstegen, waar we konden ruiken en proeven van de heerlijke kruidenmengsels die ze in hun gamma hebben.
Na het beursbezoek konden we aanschuiven aan een buffet waar we na een bordje lekkernijen de keuze hadden uit 3 verschillende hoofdschotels. Begeleid door een flesje wijn.
Daarna was er nog een optreden gepland van Coco Junior en zijn nieuwe band, maar na enkele afsluitende glazen verkozen wij om toch maar huiswaarts te keren. Onze keuze om met het openbaar vervoer te komen bleek echt wel gepast!

Groetjes!

Billy

 

17 gedachtes over “Restofrit

 1. klinkt goed billy,
  de frietwereld heeft ook niet écht mijn voorkeur, maar soms, moet ik zeggen is een frietje met:-) heerlijk, wat heet…..

  “verukkelijk” 🙂

 2. Ja frituurdingen zijn ook mijn grote tand niet . Moet eens een stuk vlees aan de kat geven , ze trekken hun neus op en laten het liggen ! Coco Junior dus 🙂

  Weer een heel leuk verslag ! OT waarom ik je belde , kon al enkele dahgen niet op je blog komen , soms eens wel soms niet !

 3. Vegetarisch eten is zo slecht nog niet hoor!! Ik eet al maanden geen vlees meer. Maar mis het helemaal niet!! Er zijn heel veel lekkere alternatieven.
  Het was weer een leuk uitje voor jullie!! Fijn weekend alvast!!

 4. Ohoh het is maar goed dat ik niet mee was naar die beurs, want frituur . . . mmmm!! Maar ik ben weer streng begonnen aan mijn lowcarb-levensstijl, dus het zou een hele dikke straf voor mij zijn geweest als ik mee was 🙂

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s