Hoog bezoek

Gisteren ging het vrijgezellenfeest door voor onze zoon en aanstaande schoondochter. De jongens haalden gisteren al in de voormiddag onze zoon op, voor een wervelende dag (en nacht) waarop o.a. paintballen op het programma stond. Onze zoon werd voor de gelegenheid aangekleed als Bassie. Dat is zo ongeveer alles wat we ervan weten.

Omdat ook onze dochter en schoonzoon “medeplichtig” waren aan het vieren van dit afscheid van het vrijgezellenleven (zoon huwt op 21 april), was onze kleinzoon Mero al van gisterenochtend hier bij ons. Het is zo’n doetje, wanneer hij op tijd z’n eten en slaapje krijgt horen we hem verder praktisch niet. Hij sliep ook van gisteravond 21u tot vanmorgen 8u.

Daarnet kregen we telefoon van onze bezorgde dochter, dat ze Mero straks komt ophalen. En kwamen we ook te weten dat het vrijgezellenfeest geduurd heeft tot 5u vanmorgen… Goed gevierd dus!

Nu ga ik een uurtje zwemmen, brengen we daarna een bezoekje aan m’n moeder, en gaan dan met het aanstaande huwelijkspaar (als ze wakker raken) en schoonouders eten in de feestzaal waar het huwelijksfeest zal plaatsvinden. Een gelegenheid om de menuutjes te testen…

Nog een fijne zondag!

Liefs,

Billy

♥

Advertenties

26 gedachtes over “Hoog bezoek

 1. Wat ben ik blij dat ze in mijn tijd niet van die feestjes hielden, of, misschien had ik het toen wel leuk gevonden…..
  Wel leuk voor jullie dat je dat ‘hoog bezoek’ had.

 2. Mmm dat wordt ongetwijfeld lekker eten 🙂 Ik heb nog nooit deelgenomen aan een vrijgezellenfeest, ik ben wel benieuwd wat er dan zoal wordt uitgestoken.

 3. Mero klinkt als de ideale kleinzoon, je hebt er geen kind aan 😉
  Ikzelf zou er niet uit willen zien als Bassie, een hoogst irritante clown. Maar kweet zeker dat dit niet geldt voor zoonlief 😉

 4. Leuk, bezoek waarvan je practisch niet wist dat je bezoek had 🙂 Goed dat het zo’n rustige baby is, later kan hij die scha nog inhalen 😉

 5. Wacht maar tot Mero zijn mond opentrekt en net zoveel kabaal maakt als een aantal voetbalsupporters… Maar dan heb je nog wel steeds “hoog bezoek” natuurlijk.
  Lekker weekendje: oppassen en uit eten. Je had het rotter kunnen treffen 😉

 6. ohhhh .. jullie hebben prinsheerlijke uurtjes gehad, samen met kleinzoonlief, billy? 😀

  paintball is blijkbaar in bij die mannen, eh? hier is dat ook een geliefde bezigheid bij zulke gelegendheden.
  ik hoop dat zoonlief niet té blauw ziet van de verfballen, want die kunnen erg hard aankomen?

 7. Ja de feestjes houden niet op lees ik 🙂 Nu enfin Ollie zal ook diep in zijn geldbuidel moeten tasten , een geboorte en mijn oudste dochter die besloten heeft te trouwen !

 8. Oh wat heerlijk dat jullie kleinzoon zo’n makkelijk mannetje is… Genieten zeg! Herken je er dingen in van je zelf of van je eigen kinderen?
  Leuk dat vrijgezellenfeest. Gaat je zoon nou op zn verjaardag trouwen?

  groetjes Inge

 9. Allez, goeie vooruitzichten dan weer. Als je ziet hoeveel voorbereiding het vergt is het toch spijtig dat zo’n huwelijksdag zo snel voorbij is hé.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s