Weekendverslag 4 & 5 februari

Zaterdag was het weer kookdag, want ’s avonds kregen we de aanstaande schoonouders van onze zoon (en onze zoon en zijn vriendin natuurlijk ook) op bezoek voor een etentje. Het werd een aangename culinaire avond, waarbij er af en toe ook gesproken werd over het op stapel zijnde huwelijk (21 april). Het “slaapmutsje” achter het etentje werden er meerdere, zodat het ruim 2u ’s morgens werd toen onze gasten vertrokken waren.  Toen hebben vrouwlief en ik ons nog op de berg afwas gestort, zodat het 3u werd toen we moe en voldaan ons bed konden insluipen.

Zondagmorgen gaan zwemmen en het gebruikelijke bezoekje aan mijn moeder, waarna we ’s middags met onze beste vrienden alle restjes van het etentje van de avond ervoor hebben verorberd (en ik kan jullie verzekeren dat we nog ruimschoots genoeg hadden!). Na het eten koffie gedronken, en naar het veldrijden gekeken op tv. Intussen waren onze dochter en schoonzoon ook aangekomen, en hebben we nog een tijdje gekaart ook. De avond werd afgesloten met het kijken naar de Pappenheimers op tv.

 

Groetjes,

Billy

Advertenties

20 gedachtes over “Weekendverslag 4 & 5 februari

 1. Je hebt een redelijk rustig weekend achter de rug 😉
  Hier is het ook zo als er volk komt eten: altijd veel te veel. Maar beter zo dan dat er tekort is, dat zou pas afgang zijn 🙂

 2. Etentjes geven is zo leuk he! Enkel die afwas achteraf… Wel slim om de dag erna een tweede feestje te doen zodat al het eten opraakte. Anders zit je daar maar mee he.

 3. Ik begin heimelijk jaloers te worden op jullie steeds terugkerende culinaire avonden! 😉 Eerste keer met de aanstaande schoonouders van je zoon?
  Goed dat je steeds gaat zwemmen, maar om daarna de kou weer in de gaan??? Nah…nee.. 😦

 4. Wat fijn dat jullie dit doen voor de toekomstige schoonouders.
  Mijn ouders en schoonouders hebben elkaar een keer 2 uurtjes gezien en dat was meer dan genoeg.
  Zeker toen mijn schoonvader mijn mama er attent op maakte dat hij graag door haar aangesproken werd met Meneer en niet met zijn voornaam. Maar dat is een heel ander verhaal over hoe je behandelt wordt bij de schoonfamilie.

 5. hé Billy jullie zijn zo te zien ook wel echte levensgenieters, ben ook gek van etentjes te organiseren en te koken, jullie blijkbaar ook,! geniet nog van de mooie winterdag, de zon schijnt hier of het is zomer (met iets andere temperaturen)

 6. Ha, jullie hebben dus ook altijd eten over als je gasten over de vloer hebt? Ik wil nooit te weinig hebben, dus heb meteen veel te veel 🙂 Daar kun je inderdaad nogmaals van genieten. Ik heb afgelopen weekend een lekkere winterse stoofpot klaar gemaakt, mmmm! Jij hebt een heerlijk weekend achter de rug. Stoer hoor, zwemmen na een korte nacht.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s