Weekendverslag 21 & 22 januari

Zaterdagnamiddag zouden we op ziekenbezoek gaan bij mijn broer (pas een nieuwe knie gekregen), maar onze beste vrienden beslisten daar anders over. Ze vroegen of we zin hadden om een kaartje te leggen, en dat is nu net één van mijn lievelingsbezigheden… 😉
Ze hadden trouwens ook minder goed nieuws. Onze vriendin heeft al een tijdje last van een slechte maag, en na onderzoek blijkt er “iets” te schelen aan haar darmen. Wat precies wordt later deze week uitgezocht. Maar ze hebben er eigenlijk geen goed oog in, en dan komt zo’n namiddagje kaarten wel van pas als verstrooiing.
’s Avonds zijn we dan met onze vrienden naar de voorstelling geweest van Thé Lau en Allan Mc Lachlan in de schouwburg in onze stad. Het was een intiem concert, waarin Thé ons ook enkele anekdotes vertelde uit zijn rijkgevulde carrière en leven. Vooral na de pauze brachten de bekendere nummers wat ambiance in de keet. Mooie avond!

Zondagmorgen samen met dochterlief een uurtje waterplezier, en daarna zijn we bij schoonzus op aperitief geweest.
Na het eten vertrokken we richting Oudenaarde voor de voetbalwedstrijd van onze favoriete ploeg tegen het plaatselijke KSV Oudenaarde. Zoals te verwachten viel trokken onze jongens aan het kortste eind, en verloren de wedstrijd met 2-1. Toch had een verrassing er kunnen inzitten als onze jongens wat efficiënter geweest waren.
Na de match wilden we het uitgestelde ziekenbezoek naar m’n broer uitvoeren, maar broerlief bleek niet thuis te zijn. Dan maar nog ’s terug naar schoonzus geweest, die ons per sms opnieuw uitgenodigd had om nog ’s langs te gaan. Na enkele drankjes breiden we thuis bij de buis een einde aan ons weekendje.

Groetjes!

Billy

24 gedachtes over “Weekendverslag 21 & 22 januari

  1. Ik hoop dat de gezondheidsproblemen van jullie vriendin mee zal vallen…

    Je hebt weer een heerlijk weekend achter de rug lees ik. Beetje sport, beetje muziek, een hapje en een drankje… ideale combinatie!

  2. Mooi dat jullie hebben genoten in de schouwburg. Ik hoop dat het “iets” schelen aan de darmen meevalt voor jullie vriendin. Een goede gezondheid is het aller-aller belangrijkst.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s