Weekendverslag 10 & 11 december

Zaterdagnamiddag hadden we nog maar eens een verjaardag te vieren. Deze keer van de vriendin waarmee we al jaren de overgang van oud naar nieuw vieren. Na het gebruikelijke kopje koffie werd overgeschakeld naar het al even gebruikelijke partijtje kaarten, waarvoor we meestal met meer kandidaten dan plaatsen zijn. Het is dus zaak om er vlug bij te zijn, en dat ben ik meestal… 😉
Na het aangename namiddagje vlug naar huis om wat te eten, en daarna werden we bij vrouwliefs zus verwacht voor een hapje en een drankje ter gelegenheid van haar verjaardag die vorige week plaatsvond. Maar aangezien zij die dag moest werken, werd het vieren ervan een weekje uitgesteld dus. We hadden een aangename avond, waarbij zowat de hele familie aanwezig was…wat wel uitzonderlijk is.

Zondagmorgen na het wekelijkse zwemuurtje, kregen we onze beste vrienden op bezoek voor het aperitief. En aangezien vrouwlief een grote hap eten had klaargemaakt (Orloffgebraad), zijn zij meteen ook maar blijven eten.
Na het eten was het al tijd om naar het voetbal te gaan. Onze jongens speelden tegen de reuzen van Ath, en hebben gezwoegd en gezweet om toch maar een puntje te bemachtigen tegen die veel sterkere tegenstander. Onze jonge doelman Jorg Dutoit (nog geen 20 jaar oud), bleek nogmaals onze redder in nood.
Na het voetbal zijn we met onze vrienden nog ’s op bezoek geweest bij onze zoon, voor een drankje en een hapje (ja ja!). Ook onze dochter en schoonzoon en hun kleine man Mero kwamen ons vervoegen.
Daarna konden we thuis het weekend rustig afsluiten, met een tv/pc-avond…

Groetjes,

Billy

21 gedachtes over “Weekendverslag 10 & 11 december

  1. Deze jongen is inderdaad een hele grote belofte !
    Ollie had gisteren een soort Waldorf Salad klaargemaakt voor TV. En ze verlangde erachter tot ze er mocht aanzitten gisterenavond. De kinderen kwamen onverwacht binnen en aten de kom volledig op (waarom niet) zal vanavond een ander maken 🙂 ( bij waldorf gebruiken ze tonijn en ollie gebruikt in de plaats garnalen )

    • Tonijn in de Waldorfsalade, Ollie? Heb je dat niet verkeerd voor, ik denk dat het dan eerder een salade Niçoise is… Maar hoedanook, lekker is zo’n salade altijd wel… 😉

  2. Heerlijk om zo je weekend door te brengen. Enne knap van je voetbalcluppie om iig gelijk te spelen 🙂
    Hoe is het met je kleinzoon? Hij groeit vast flink….

    groeten Inge

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s