Weekendverslag 19 & 20 november

Zaterdag hebben we van het zonnige weertje geprofiteerd om een wandeling te maken. Omdat ook onze dochter en schoonzoon, en natuurlijk ook Mero, mee wilden gaan, kozen we een wandeling uit waarbij het geen probleem was om de kinderwagen mee te nemen. Na rijp beraad werd de bestemming Bachte-Maria-Leerne uitgekozen. Een half uurtje rijden van thuis uit. Het was zalig wandelen, bijna windstil en met de zon steeds in de buurt. Foto’s volgen…
’s Avonds kregen we bezoek van schoonbroer en zijn vriendin, die samen met zijn zoon en vriendin pannenkoeken kwamen afleveren die we aan hen kochten.

Zondagmorgen zouden schoonzus en haar vriend ons ophalen om samen naar de Horecabeurs te gaan in Gent. Een uurtje later dan voorzien (ze hadden zich overslapen), was het effectief zo ver, en waren we samen op pad. Toen we de parking van Flanders Expo naderden bleken al heel wat mensen aanwezig te zijn op de beurs, merkbaar aan het grote aantal wagens die er al stonden.
Ons bezoek begonnen we eerst op enkele standen die de vriend van schoonzus wou zien om zaken mee te doen. Voor zijn restaurant (hij is eigenaar van restaurant Hobo’s in Waregem) is hij op zoek naar nieuwe bestekken (waarvan hij er zo’n 1000 stuks van nodig heeft), en zo’n beurs is natuurlijk de ideale gelegenheid om modellen te bekijken en prijzen te vergelijken.
Na de zakelijke bezoeken, kwamen we geleidelijk aan op de meer plezierige standen… In de Beer Market wou ik proeven van het gloednieuwe biertje van brouwerij Van Steenberghe: Gulden Draak 9000 Quadrupel.  En het bleek erg goed mee te vallen, en we lieten het ons dus ook goed smaken. Daarna bezochten we ook nog de stand van brouwerij Sint-Bernardus, waarvan de eigenaar op een boogscheut van ons woont, en die we even tevoren ook al tegen het lijf gelopen waren. Verder hebben we op vele standen ook geproefd van allerlei lekkernijen, en net als vorig jaar liep ons bezoek uit tot de sluitingstijd.
Daarna zijn we nog afgezakt bij een andere schoonzus, waar we nog kip en frietjes gegeten hebben die we op de beurs zomaar mochten meenemen. En daar tot in de late uurtjes nog nagepraat over onze ervaringen van de dag…

Groetjes,

Billy

21 gedachtes over “Weekendverslag 19 & 20 november

  1. Zo’n beurs is zeker de moeite waard om eens rond te kijken wat de nieuwe innovaties zijn en soms zit er een mooie aanbieding aan vast. En proeverijen zijn helemaal geweldig natuurlijk!

  2. Dat moet een bijzonder gezellig druk weekend geweest zijn. Krijg ineens trek in een kippetje van de grill, jummiejammie met een lekker bruin biertje erbij. Santé
    Zonnig is/was het hier niet,integendeel één en al mist, maar heeft ook wel wat.

  3. Heerlijk weekendje weer….. dan is het batterijtje weer opgeladen als je aan de werkweek begint. Alles goed met je kleinzoon?

    groetjes Inge

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s