Einde lang weekend

 

Het optreden van Joe Louis Walker viel heel goed mee. Er was ook heel wat volk komen opdagen, wellicht omdat dit een exclusief optreden voor België was. Joe Louis Walker is in blueskringen blijkbaar ook geen klein bier, en speelde ook nog met BB King, John Lee Hooker, John Mayall en Jimi Hendrix. Donderdagavond had hij ook nog de steun van 2 klasse-gitaristen Murali Coryell en Amar Sundy, wat het concert extra cachet gaf. Leuk extraatje was er toen Joe Louis Walker iemand uit het publiek uitnodigde om naast hem te komen spelen op z’n mondharmonica, waarbij die man zeker niet afging en fraai meespeelde. Een mooi verslag van het concert kan je hier lezen.

Verder brachten we het weekend vooral door in het gezelschap van onze dochter en haar zoontje Mero. De papa was nl. dit weekend op overlevingsweekend, iets wat al een jarenlange traditie is rond deze tijd van het jaar.
Gisteravond gingen we ook samen de verjaardagen van mijn nichtjes vieren, de dochters van mijn broer waarvan ik van het oudste dooppeter ben. Die oudste dochter woont en werkt al enkele maanden in Barcelona, en was net deze week enkele dagen naar huis gekomen. Het was een prettig weerzien, ze had ook een nieuw kort kapsel, en zag er goed uit. Met een deel van haar loon maakt ze ook vele uitstappen in Spanje, en ook Andorra en Marrakech in Marokko heeft ze al kunnen bezoeken. Binnenkort vertrekt ze ook voor een trip naar Rome. Een echte globetrotter en avonturierster dus…

Vanavond doen we het rustig aan, om te bekomen van dit toch wel drukke weekend weer…

Groetjes!

Billy

Advertenties

22 gedachtes over “Einde lang weekend

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s