Van hot naar her

Allereerst hartelijk dank voor de felicitaties hier, op Hyves en via mail. Het zijn me al hele drukke dagen geweest als kersverse opa!

We hadden al een druk weekend op het programma staan, en Mero vulde dan natuurlijk alle vrije gaatjes op.

Zaterdag zijn we in de namiddag op de koffie geweest bij de zoon van onze vrienden, ter gelegenheid van zijn verjaardag de dag ervoor. Zelfde dag dus als Mero geboren is, en dat mocht dus best extra gevierd worden. Al snel kwamen de kaarten op tafel, en ik was er vanzelfsprekend als de kippen bij om de kaarters te vervoegen.
’s Avonds werden we bij de toekomstige schoonouders van onze zoon verwacht voor een etentje. En wat we daar allemaal voorgeschoteld werden, zou in menig gastronomisch restaurant niet misstaan. Het werd dan ook smikkelen en smullen!

Zondagmorgen zijn we eerst nog met schoonmoeder naar Mero gaan kijken, en daarna mochten we op het aperitief bij een neefje van vrouwlief. Neefje is een tijdje geleden met zijn lief op een appartement gaan wonen, en had de tantes en nonkels uitgenodigd. Hij woont erg mooi, met zicht op de zachte glooiingen van de voorlopers van de Vlaamse Ardennen.
In de namiddag hadden wij bezoek van onze beste vrienden en hun schoonbroer en schoonzus. Traditioneel wordt ook dan stevig gekaart. Intussen kwamen ook schoonzus en schoonbroer langs, en kregen we een vol huis met de zoon van onze beste vrienden en zijn gezin. ’s Avonds zijn schoonzus en schoonbroer blijven plakken… 😉

Maandagmorgen eerst de gebruikelijke huishoudklussen afgewerkt, en daarna eventjes naar Mero toe. Ook in de namiddag brachten we, met schoonmoeder, een bezoekje aan onze kleinzoon.
’s Avonds namen we deel aan de Bietentocht die het plaatselijke Davidsfonds organiseerde. Foto’s van dit evenement kan je hier vinden.

Dinsdag was het Allerheiligen. Deze officiële feestdag (voor de Belgen onder ons), was ook de reden waarom de meesten op maandag en dinsdag niet hoefden te werken. Vrouwlief en ik hadden besloten om de kerkhofbezoekjes met de fiets af te leggen. Zoals elk jaar brengen we dan tevens een bezoekje aan m’n (suiker)oom en tante. ’s Middags vervoegden we schoonzus en schoonbroer bij m’n schoonmoeder voor het aperitief. In de namiddag brachten we ook een bezoekje aan mijn moeder, die honderduit en trots vertelde over Mero en het bezoek dat zij bracht aan hem met m’n nichtje. Daarna zijn we zelf nog ’s naar de materniteit getrokken om Mero te zien. ’s Avonds hadden we alweer een verjaardag te vieren, want één van de broers van vrouwlief was gisteren jarig. En zoals gewoonlijk liep het drank- en hapjesfestijn met de broers en zussen uit tot ’s avonds laat…

Vandaag houden we het rustig. Onze dochter en Mero mogen naar huis, en we willen hen wat rust gunnen na de hectische dagen die ze beleefden. En vanavond staat mij de eerste werknacht weer te wachten, zodat ook ik wel wat rust kan gebruiken… 😉

Tot slot nog een fotootje van m’n kleinzoon

kleinzoon Mero, vredig in slaap

 

Groetjes,

Billy

Advertenties

31 gedachtes over “Van hot naar her

 1. Owww,wat een mooi ventje!!!♥
  En wat fijn om te lezen dat het goed met je vrouw gaat….dat ze weer kan fietsen.Ennnnn…heb je gewonnen met kaarten?;)

 2. Fijn dat het beter gaat met je vrouw….heerlijk hoor! En je dagen waren weer goed gevuld!
  Wat een dot is je kleinzoon…daar kan je wel uren naar kijken! Jij rustige werkdagen/nachten hoor!

 3. Poe hee, dat jullie in zo’n druk weekend ook nog de puf hebben om te fietsen … petje af. Daarmee kunnen we gelijk aflezen dat het met vrouwtjelief lichamelijk al wat beter gaat?
  Maar agossie, wat een scheetje is Mero! Vertederend …

 4. Schattige foto, je kan daar blijven naar kijken hé. Hopelijk goed uitgerust na zo’n overvol weekend zodat je er vannacht een goeie lap kan opgeven 🙂

 5. Het is nog behoorlijk druk op die bietentocht, of hoe het ook mag heten.
  Dan mogen de kleintjes natuurlijk wat langer opblijven.
  Jij hebt het er maar druk mee.
  Ziet er goed uit, die kleinzoon van jullie.

 6. Hallo Billy,
  als ik lees hoeveel aperitiefjes jullie in ’n paar dagen tijden hebben weggewerkt, dan zie ik sterretjes!!! Maar het lijkt me wel heel gezellig geweest te zijn.
  En dan die foto………….lekker manneke zo te zien. En uit de foto straalt jouw trots als kersverse opa!

 7. wat een mooi kereltje billy,
  ja jongen je leven ziet er vanaf hier héél anders uit hé:-)
  maar je weet waarvoor je het doet,

  geniet maar van het kleine ventje,
  dat zul jij vast als geen ander doen en neem tussendoor wat rust 🙂

 8. Wat een prachtig mannetje…. Dat zul je wel groos op zijn. Ik zou maar snel een fietsstoeltje kopen van volgend jaar lente kan je met je kleinzoon gaan fietsen….

  groeten Inge

 9. Een beetje laat maar toch nog van harte gefeliciteerd met je kleinzoon Billy!
  Wat een mooi gaaf ventje, ik kan me voorstellen dat jullie er geen genoeg van kunnen krijgen en hem elke dag met een bezoekje willen vereren!

  groetjes en een fijn weekend!
  Elmar

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s