Weekendverslag 24 & 25 september

Wat een mooi zonnig weekend hebben we achter de rug!

Zaterdagmiddag heb ik een ritje gemaakt met de racefiets, ontzettend genoten. Eerst het jaagpad van de Leie gevolgd tot in Wevelgem/Lauwe, en daarna via de LAR-transportzone – dicht tegen de Franse grens aan – naar Aalbeke, Rollegem, Bellegem, Zwevegem en Deerlijk zo weer naar huis toe. Na een verkwikkende douche nog genoten van het mooie weer op ons terras, met een lekker biertje bij de hand… 😉
’s Avonds is dochterlief en schoonzoon langs geweest om samen naar het voetbal op tv te kijken. Een oververdiende overwinning gezien van onze stadsploeg tegen de buren van Kortrijk.

Zondagmorgen zijn vrouwlief en ik op boodschap geweest na het ontbijt, want tegen aperitieftijd verwachtten we vrienden die op ziekenbezoek kwamen. Ik maakte van het mooie weer gebruik om nog ’s de barbecue aan te steken, zodat we op deze manier enkele hapjes konden eten. Ook onze kids en m’n schoonmoeder kwamen ons vervoegen, en na het vertrek van onze vrienden hebben wij verder gebarbecued. Net op tijd de afwas kunnen doen, om dan naar het voetbal te vertrekken met dochter en schoonzoon. Onze jongens lieten het ditmaal afweten, en kregen een 0-2 thuisnederlaag aan de broek gesmeerd. Al lieten we dat niet aan ons hart komen en zijn we toch nog een tijdje blijven hangen in de kantine achteraf. Wat vrouwlief, die nog steeds niet mee kon gaan, niet echt op prijs kon stellen… Daarna thuis nog wat van het mooie weer genoten op ons terras, en de avond doorgemaakt met tv kijken, o.a. de nieuwe zondagavondserie “Het Goddelijke Monster“. En zo kwam er een einde aan een mooi weekend.

Groetjes,

Billy

18 gedachtes over “Weekendverslag 24 & 25 september

  1. Goedemorgen Billy ! Tja de Raaaacing heeft een moeilijke start dit seizoen hé . Ze komen er wel door jong ! Talent genoeg !
    Groeten aan ’t vrouwke ! Dat ze maar weer gauw de ouwe is !

  2. Jammer dat je vrouw nog niet mee kan, maar gelukkig heeft ze samen met jullie wel van het mooie weer kunnen genieten! Fijn dat het ook nog even zo blijft, dan kunnen we nog even blijven genieten!
    groetjes,
    Elmar

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s