Beter

Zaterdag kregen we bezoek van onze beste vrienden, met hun zoon en schoondochter. Na een kopje koffie werd al vlug het idee geopperd om een partijtje kaart te spelen. Vrouwlief is nog steeds “minder mobiel”, al gaat het stilletjes aan beter met de pijn. Daarom is een namiddagje kaarten mooi meegenomen.
’s Avonds zijn de mannen dan naar het voetbal gaan kijken, ons ploegske moest op verplaatsing naar Doornik, wat niet onoverkomelijk ver is voor ons. We zagen een gesloten wedstrijd, die ook scoreloos eindigde. Zo staat onze ploeg op een mooie plaats in de klassering, waarbij ze al heel mooi en attractief voetbal speelden. Een verademing na het desastreuze voetbal van vorig seizoen.
Zondagmorgen ben ik weer ’s een uurtje gaan zwemmen, gevolgd door een bezoekje aan m’n moeder.
Daarna hadden we afspraak met vrouwliefs familie, voor een etentje ter gelegenheid van de verjaardag van m’n schoonmoeder. Wat zoals gewoonlijk een “staartje” kreeg achteraf…en nog een plezante avond opleverde.

Gisteren ben ik met onze zoon en zijn vriendin naar het UZ in Gent gereden. Hij had daar een afspraak met een neuroloog, om de lichte vorm van epilepsie die hij heeft wat diepgaander te onderzoeken, en te kijken of er ook een interactie is met zijn diabetes. De specialist heeft hem honderduit ondervraagd, en binnen enkele weken zal hij opgenomen worden om hem verder te onderzoeken. Hopelijk leidt het naar betere medicatie, of complete genezing, zodat hij op termijn weer met de wagen mag rijden. Want het is toch vaak vervelend als hij overal naartoe moet gebracht worden…

Verder weinig nieuws te melden, maar beter geen nieuws dan slecht nieuws, toch?

Groetjes!

Billy

Advertenties

19 gedachtes over “Beter

 1. Blij te horen dat de pijn al wat minder is blij je vrouwtje.
  Voetbal is niet meer aan mij besteed, maar vroeger ging ik naar alle thuismatchen van Club Brugge gaan kijken.

  Voor je zoon hoop ik ook dat de testen toch positieve resultaten mogen geven.
  Het is wel al genoeg geweest!

  Fijne avond

 2. Ook voor jullie zoon hoop ik op verbetering. Fijn dat je vrouw nu wat minder pijn heeft, het gaat vast de goede kant op. Je hebt wat ziekenhuizen gezien Billy, de laatste tijd!

 3. fijn te lezen dat het met je vrouw iets beter gaat, ik wens haar van harte een verder herstel.
  ik hoop ook dat er medicatie voor je zoon gevonden kan worden.
  een goede gezondheid is nog niet zo vanzelfsprekend hè, billy?

 4. Gelukkig heeft je vrouw al wat minder pijn, dat klikt toch hoopvol. Net zoals het uitkijken naar nieuwe medicatie voor je zoon. Het is toch wel leuk als je zelf als ‘ns met de wagen wegkan …
  Groetjes !

 5. Epilepsie is een nare ziekte en de medicatie ervoor vaak zwaar en met veel bijwerkingen. Ik hoop dat je zoon die middelen krijgt die het ene verminderen en het andere achterwege laten.

  Sterkte voor hem en jullie.

 6. Fijn dat het beter gaat met je vrouw, maar alles op z’n tijd he? Fijn dat je zoon binnenkort uitgebreidde onderzoekingen krijgt…hopelijk komen daar dingen uit waar artsen wat mee kunnen! Het is voor je zoon ook fijn als hij weet waar hij aan toe is en weet wat hij kan en mag!

  Fijne dag verder!

 7. Gelukkig gaat het al wat beter met je vrouw 🙂

  En van die epilepsie, ik hoop dat ze idd wijzer gaan worden uit de extra onderzoeken zodat zijn epilepsie goed onder controle gehouden kan worden.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s