Lazy sunday

Het gaat momenteel nog niet zo goed met vrouwlief als we verwacht hadden. Ze heeft nog vaak heel veel pijn, uitstraling naar haar been, wat dan weer verdwijnt naarmate ze wat meer beweegt. Van de dokter mag ze ook niet steeds blijven liggen in het ziekenhuisbed dat we speciaal voor haar hebben geïnstalleerd in de woonkamer. Maar het bewegen mag dan ook niet gepaard gaan met krachtinspanningen die rugbelastend zijn. Autorijden en fietsen is voorlopig uitgesloten. Kleine wandelingen kunnen wél. Hoedanook blijft ze nog een tijdje aan huis gekluisterd. Ik hoop dat de pijnen nog een nawerking zijn van de ingreep, en dat deze niet voor niks is geweest…Gelukkig heeft ze deze week al heel wat bezoek van vrienden gehad, een welkome afwisseling in het saaie dagelijkse leven.

Vandaag maak ik er ook maar een lazy sunday van, dochterlief zorgt voor het middageten (vispannetje), en deze namiddag ga ik met dochter en schoonzoon dan nog naar het voetbal kijken. Fietsen heb ik vrijdag gedaan, vandaag wordt er niet gesport…En we verwachten ook nog vrienden, alleen weten we niet wanneer die zullen langs komen…

Nog een fijne zondag !

Liefs,

Billy

30 gedachtes over “Lazy sunday

 1. Het is ook niet niks, zo’n operatie. Herstel heeft tijd nodig en wandelingetjes helpen inderdaad heb ik me laten zeggen. Veel sterkte nog voor haar en rustig aan.
  Fijne zondag!

 2. Dag Billy,
  ik hoop toch dat je vrouwtje vlug van die pijn is verlost alhoewel ik niet denk dat je direct moet panikeren omdat het blijkbaar wel verbetert als ze beweegt.
  Geniet van het lekkere vispannetje en van het voetbal.
  Ik kende alleen maar Zulte Waregem 😉
  Lovely lazy sunday

 3. dag Billy
  ik hoop dat het spoedig goed is met uw vrouw, alles moet natuurlijk zijn tijd hebben om te genezen, en bij de één gaat dat nu sneller dan bij de andere. Mijn pa, zou na zijn heupoperatie, na een goeie week thuis zijn, hij heeft er drie weken gelegen.
  Mijn log is nog altijd aan het verhuizen, en ik vind dat het nu wel erg lang duurt,
  maar ik vergeet jullie niet
  nog een heel fijn weekend en smakelijk
  groetjes

 4. He vervelend dat het dus niet gaat zoals het behoort te gaan met je vrouw, jammer hoor! Erg naar om steeds veel pijn te moeten hebben, dit werkt ook door tot de rest van het gezin! Wens haar maar veel sterkte en spoedig herstel hoor!
  Verder een fijne dag hoor….maak er wat van!

 5. De geest wil natuurlijk erg graag, maar het lichaam werkt nog niet mee. Erg vervelend dat het nog niet zo top gaat, zoiets kost natuurlijk ook tijd. Dan maar eraan toe geven en toch enigzins genieten van de rust, aandacht en vriendenbezoek … voorspoedige beterschap gewenst!

 6. Ik en Veerle zijn alle twee aan onze rug geopereerd en alles is goed verlopen Ik ga weer werken en Veerle voelt zich goed.
  Toch moeten wij nog goed oppassen.
  Ik voel nog steeds pijn uitstraling aan mijn linker been, dat zal voor de rest van mijn leven zijn.
  Toch blijf ik zeer voorzichtig werken.

  Het is een zeer klassiek fenomeen dat bij rijgklacht een pijn uitstraling geeft naar je been.
  Veel wandelen en zwemmen vooral in beweging blijven is bij mij de oplossing en draag sinds dien bretellen in plaats van een riem.

  Ik wens je vrouwlief heel veel sterkte en opgelet voor de kinesist dat raad ik af.

  Veel liefs Michael

 7. Ai, dat klinkt niet fijn. Ik bedoel de pijn van je vrouwlief. Rugpijn met uitstraling naar het been is zo akelig. Hopelijk duurt het niet te lang. Gelukkig dat kleine wandelingen mogen. Het is inderdaad goed om te blijven bewegen. Sterkte allebei. groetjes Karin.

 8. Wat rot dat de genezing van je vrouw nog niet zo snel gaat. Gelukkig heeft ze wat afleiding van familie en vrienden die haar komen bezoeken. Sterkte beiden!
  Liefs van Sanne

 9. Nou Billy, dat heeft tijd nodig. Natuurlijk hoop je dat het allemaal in één keer in orde is. Ik wens u en uw vrouw dan ook veel sterkte. Kom af en toe maar efkens piepen, misschien kan ik u wat opvrolijken haha.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s