Dinsdagavond

Onze wagen is weer gezond en wel thuis, en daar ben ik blij om. Ook al hadden we de beschikking over vervangwagens, die rijden toch anders dan die waarvoor wij nu bijna 3 jaar geleden voor kozen. Een keuze waarvan wij ondanks deze onverwachte panne nog geen minuut spijt hadden.

Vanmorgen rommelde het erg in de lucht, met klank- en lichtspel een heel spektakel voor wie gefascineerd is door natuurkrachten. Er was over het hele land ook heel wat schade, wateroverlast en blikseminslagen, waarvan wij gelukkig meestal bespaard blijven. Een goeie reden ook om te blijven wonen waar we nu wonen… 😉
Morgen voorspellen ze een betere dag, ideaal om een ritje te maken met de racefiets.

Groetjes!

Billy

22 gedachtes over “Dinsdagavond

  1. Wij komen er meestal ook goed vanaf. We wonen in het meest droge gedeelte van Nederland en daar ben ik met zo’n zwaar onweer niet rouwig om.
    Groetjes.

  2. Fijn dat je je vertrouwde auto weer terug hebt, hier rommelde en regende het flink ’s ochtends, vanaf een uurtje of drie begon de zon te schijnen, kwam goed uit want we wilden nog naar de kermis ;-0)
    Fijne dag!

  3. Fijn dat je karretje weer kant en klaar voor de deur staat. Wat het slechte weer betreft dat zal nog wel even aanhouden vrees ik. We hebben dit jaar de zomer (gelukkig) overgeslagen. Het voorjaar is naadloos overgegaan in de herfst. Met zo af en toe nog een mooie nazomerdag.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s