Weekendverslag 8 t/m 10 juli

Vrijdag begon mijn weekend al, ik had een dagje vrijaf genomen zodat ik vrijdagnacht niet hoefde te werken.
’s Avonds zijn we nl. met de beide schoonbroers en hun partners en dochterlief en schoonzoon gaan eten. Wij wilden onze schoonbroers op deze manier bedanken voor hun handige hulp bij de talrijke klusjes van de laatste maanden. We hadden gekozen voor een menu in restaurant Arti-Chaud, en hebben ontzettend genoten van de culinaire hoogstandjes. Daarna thuis nog wat nagenoten.

Zaterdag hadden we 2 koppels op bezoek met hun communicantjes, en hadden ook hun grootouders (onze vrienden) meegevraagd. Eerst koffie met taart, en daarna enkele uurtjes aan het kaarten geslagen. Intussen was ook schoonbroer langs gekomen, gevolgd door schoonzus. Met die laatste zijn we ’s avonds nog naar het centrum getrokken, waar we in de zaak waar hun dochter wat bijverdient een croque aten. Daarna nog een terrasje gedaan, maar omdat het al wat koeler werd zijn we in een andere zaak nog iets gaan drinken waar een verwarmd terras was. Toen het nichtje haar dagtaak er op zat, zijn we naar huis vertrokken, want nichtje wou natuurlijk zelf nog een stapje zetten… ;-).

Gisteren had ik afgesproken met onze schoonzoon om samen de Waregemse Gordel te rijden. Toen we aan de startplaats aankwamen, stond de club waar ik vroeger bij aangesloten was er ook startensklaar en besloten wij om maar samen met hen te rijden. Er werd een strak tempo gereden, en dat is toch een heel verschil met de ritjes die ik tijdens de week alleen maak. In het begin was dat geen probleem, maar naarmate de 80 km naar het einde liepen, kreeg ik af te rekenen met krampen. Ik besloot dan maar om de laatste kilometers in m’n eentje af te haspelen. Toen we thuiskwamen (93 km op de teller) was de barbecue al aangestoken, en lagen er al enkele hapjes klaar. Samen met onze kids en hun lief rustig gegeten, en ondertussen de rommelige rit in de Tour gevolgd waarbij onze landgenoten Van den Broeck (top 10 kandidaat!) en Frederik Willems, samen met nog enkele andere renners, ten gevolge van een val hun Tourambities mochten opbergen. Ook Nederlander Johnny Hoogerland en Spanjaard Juan Antonio Flecha deelden in de brokken door een auto van de Franse televisie die hen gewoonweg van de weg maaide, schandalig!
In de vooravond zijn we nog bij vrienden langs geweest, en daarna nog een rustige avond doorgemaakt thuis.

Groetjes,

Billy

Advertenties

15 gedachtes over “Weekendverslag 8 t/m 10 juli

 1. Het was vast een lekker etentje gezien het menu van het restaurant…heerlijk hoor! Ik hou daar ook wel van!
  Tour volg ik niet, maar het gebeurne van Johnny las ik in de krant, is toch niet normaal! Knap hoor dat je zoveel fiets, als ik 40 km fiets vind ik dat al heel wat! 😉
  Fijne dag hoor!

 2. Eten en eten en wielrennen beoefenen en wielrennen kijken. Het was weer een super gezellig en vreed(t)zaam weekend voor je Billy. Fiets je daarom zoveel, om de te veel aangekomen kilo’s er af te fietsen? Leg me eens uit als je wilt.
  Groetjes
  Mara

  • met mijn gewicht heb ik geen enkel probleem, Mara. Ik mag nog zoveel (vr)eten, er komt geen gram bij…
   Fietsen is dus écht wel voor het plezier, en vooral om mooie dingen te zien onderweg.

 3. lekker hoor Billy… weekeind… en ja, dan de Tour op de tv…. ons hart stond echt stil… eerst bij de val van Vino en van den Broeck en daarna bij die aanrijding… mijn Lief is zelf een Zeeuw en hij plofte zowat toen hij zag was die chauffeur Johnny aandeed… benieuwd hoe het vandaag gaat in de Tour… wij kijken, net als jij denk ik…

  knuffffffffff, h

 4. Een sportief en gastronomisch weekendje weer … jammer dat zulke weekendjes zo snel voorbij zijn. Maar ik lees op het menu van restaurant Arti-Chaud bij menu van juli-augustus aperitief Cava met degustatiebordje … wat moet ik me daarbij voorstellen??

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s