Zomers genieten

De voorbije dagen al veel buitenmomenten gehad…

Het gazon (dat sedert de recente bemestingsbeurt groeit als kool) een maaibeurt gegeven, en deze keer op de juiste dag met het maaisel naar het containerpark geweest. Ook de jonge paardenbloemen die de kop op steken, zonder genade de messteek gegeven. Zodoende ziet ons jonge gazonnetje er heel goed uit, en kunnen we volop genieten van het resultaat van ons tuinproject van vorig jaar.

En genieten doen we, al veel familie en vrienden op bezoek gehad, waarmee we samen urenlang op ons terras vertoefden. Het voordeel van ’s nachts te werken is dat je dit in de namiddag ook kan doen.

Vandaag is m’n schoonbroer langs gekomen om ons laminaat in de woonkamer te herstellen, na het laatste waterlek dat we gehad hebben. En ook na dit werkje volgde vanzelfsprekend een biertje op ons terras…

Geniet nog volop van dit weertje!

Liefs,

Billy

15 gedachtes over “Zomers genieten

  1. En ik geniet met je mee Billy! Morgen toevallig een logje (foto’s) over/van mijn tuin ;-)). Ik zie ook al behoorlijk bruin en dat voor elke dag een half uurtje echt in de zon ;-)).
    Enjoy! ~Liefs!~

  2. Wat ben je toch een levensgenieter Billy! Maar groot gelijk hoor. Geniet van het leven want het duurt maar even. OT: hoe komt het toch dat jouw blog m’n gegevens niet onthoudt? Moet ze telkens weer opnieuw invullen.

  3. Je website heet toch niet voor niets “houden van het leven” Dan zul je ook wel genieten van het leven, dat moge duidelijk zijn 😉

  4. Als de zon schijnt ziet alles er anders uit en dan is het heel gemakkelijk om van het leven te houden. Je krijgt een hartelijke Paasgroet van twee levensgenieters die fan zijn van het Zwitser Leven Gevoel. Je kent dat Billy?

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s