Weekendverslag 12 & 13 maart

Afgelopen weekend bijzonder weinig thuis geweest, en dus ook weinig tijd gehad voor weblogland.

Zaterdagnamiddag zijn we naar onze vrienden geweest, voor een kaartnamiddagje met hun schoonzus. Zoals gewoonlijk hebben we ons goed vermaakt, en is de namiddag uitgelopen tot ’s avonds na achten.
Daarna naar het voetbal gekeken op tv, onze stadsploeg Zulte-Waregem bakt er de laatste tijd bijzonder weinig van en ook zaterdag was het huilen met de pet op. Al even slecht als “ons” ploegske, Racing Waregem. Die de laatste weken ook al weinig punten halen en slordig en onverzorgd voetbal spelen.

Zondagmorgen mijn wekelijkse zwemuurtje, dat door het warmere weertje die eraan komt stilaan zal vervangen worden door fietsen. Na het zwemuurtje nog een boodschap gedaan voor dochterlief. Naar één van de beste slagerijen van onze stad, en dat is duidelijk merkbaar aan het aantal klanten die je steevast voor zijn. Lang wachten dus voor ik aan de beurt was. Gelukkig heb ik veel geduld… 😉
Na het middageten een kopje koffie meegepikt bij schoonbroer, en daarna naar het voetbal gaan kijken. We hadden er geen goed oog in, want het 2e geklasseerde Hoogstraten is een erg goede ploeg en heeft dan nog de topscorer van de reeks in zijn rangen, die met meer dan 30 doelpunten in zijn eentje beter doet dan alle spelers van onze ploeg. Maar wat bleek? Ons ploegske speelde een hele goeie wedstrijd, en kwam een kwartier voor tijd zelfs 1-0 voor na een mooie actie. Helaas was de pret van korte duur, want met een pegel van op een goeie 30m liet een middenvelder van Hoogstraten na enkele minuten onze doelman geen enkele kans. Einduitslag 1-1 dus, een puntje waarop geen enkele eigen supporter op gehoopt had.
Na de wedstrijd zijn we meteen naar onze schoonbroer getrokken, want zijn vrouw was jarig gisteren en ze hadden ons dus uitgenodigd voor een drankje en hapje.  Wat meerdere drankjes en hapjes werden, en ook al later uitliep dan we voorzien hadden. Uiteindelijk hebben wij nog bij hen naar “de Ronde” gekeken op tv, om daarna moe en voldaan naar huis en bed te trekken…

Vanavond heb ik voor mijn dagnachttaak een interessante cursus. Maar daar lees je later meer over… 😉

Groetjes,

Billy

Advertenties

15 gedachtes over “Weekendverslag 12 & 13 maart

 1. Een sportief weekendje dus! Ik ben benieuwd naar welke cursus je gaat volgen.

  OT: Ow, ik heb nog wel een taalvraagje: wat is een “kapoen”? Ik denk een deugniet, maar weet het niet zeker!

  • een kapoen is inderdaad zoals Ollie ook al hieronder schrijft een deugniet. Maar het is ook een term voor een gecastreerde haan, waarvan het vlees bijzonder smakelijk is.

 2. Inderdaad een Kapoen is een deugnietje !

  Billy ook druk gehad ! En ja Zulte is totaal zijn teugels kwijt hé , maar de Racing toch een goede uitslag !

  Prettige leer- werknacht en tot morgen !

 3. Dat moet dan wel een heul bijzondere slager zijn ;-), je bent ook goed aan het genieten geweest van het mooie weertje!
  Ben benieuwd wat voor cursus je krijgt. Een hele fijne (werk)nacht maar weer, liefs!

 4. Ons clubje doet het uitstekend, het luistert dan ook naar de wel bekende naam P.S.V. Maar daar gaan we dan wel voor naar t.v. kijken. Ook de ronde word hier dikwijls gekeken. Sportief hé, maar zwemmen doe ik wel zelf 🙂 op bescheiden niveau.
  Groetjes.

 5. Billyyyy! Jawel, ik gluur weer even…Het loopt hier niet helemaal zoals gewild, maar dat komt wel.
  En zoals gebruikelijk heb ik weer genoten van je goed gevulde weekend. 😀 Hou die er in he!
  Liefs, ~X~

 6. Hoe was je curus…interessant? Nah, we lezen er vast wel wat over! Je had weer een sportief weekend hoor…en het is steeds vaker mooi weer dus buitenactiviteiten zullen nu ook wel vaker voorkomen bij jou!
  Fijne dag verder!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s