Vervolg

 

Een verrassende wending toch, toen we deze middag bij de neurochirurg op consultatie gingen, voor de uitslag van de botscan van maandag. Waaruit blijkt dat geen nieuwe hernia’s verantwoordelijk zijn voor de huidige pijn die vrouwlief heeft,  maar ontstekingen op het bekkengewricht. Toch wel verwonderlijk, want de collega van de pijnkliniek had ons nog gezegd dat er nieuwe hernia’s waren, wat nu dus weer ontkend wordt. Allemaal heel verwarrend dus.

Intussen heeft de neurochirurg haar een ontstekingsremmer voorgeschreven, en moet ze volgende woensdag naar de pijnkliniek voor een SIG-infiltratie. En dan maar hopen op positief resultaat.

Groetjes,

Billy

Advertenties

19 gedachtes over “Vervolg

 1. Die ontstekingsremmers zullen de pijn wel draaglijker maken.
  zo zie je maar weer dat geen enkele diagnose 100% is.
  meerdere opinies kunnen geen kwaad.

 2. Tsjonge jonge ….. waar de pijn ook vandaan komt, het is te hopen dat de ontstekingsremmers wél hun werk (goed) doen!
  Sterkte voor je vrouw & jouzelf Billy!
  Greetz en liefs!

 3. Damned Billy, dat zijn geen leuke zaken. Wel goed dat er een botscan gemaakt is. Daar wordt meer mee duidelijk dan gissen van een dokter.
  IK wens je vrouw ongelooflijk veel sterkte!

 4. Ik heb een aantal jaren in de waan geleefd dat ik een dubbele hernia heb… Maar dat blijkt na al die jaren ook niet zo te zijn… Heel apart allemaal. Maar een onsteking op het bekkengewricht lijkt me helemaal geen pretje!! Beterschap en sterkte!!

 5. Ontstekingsremmers hebben geen oplossing Billy , men moet de oorzaak zoeken , niet stillen ! Vreemd dat ze de hernia’s gezien hebben , maar ge zit er mee niet en pijn kan je niet bewijzen ! ’t Zou beter zijn dat ze pijn kunnen zien ! Er zouden veel met pijn thuis zijn en velen die al jaren simuleren getraft ervoor worden !

 6. Moet niet makkelijk zijn voor je vrouw om constant met pijn te moeten leven. Iedere dag opstaan met pijn, ik kan het me niet voorstellen! Wellicht heel zwaar om dragen…
  Gelukkig heeft je vrouwtje een liefhebbende echtgenoot aan haar zijde!

 7. Erg dat dokters zo kunnen gissen / vergissen .. Hopelijk is je vrouw snel van de pijn bevrijd … Sterkte samen en hopen op een spoedige resultaat

 8. En of dat verwarrend is! frustrerend bijna. En toch hoor je het maar al te vaak; tegenstrijdige diagnoses. Maar okay, nu maar hopen dat het resulteert in een oplossing.

 9. dag Billy
  er zijn al drie collega’s thuis met rugpijnen, en ik denk dat ze dezelfde weg opgaan als uw vrouw. Naar de scan, naar de specialist, ja, de scan is niet volledig, weer naar de scan, naar de dokter, naar de rugkliniek, naar de specialist, ja, we kunnen opereren maar de pijn zal niet weg zijn,…..
  ik hoor van hen niets anders. Ik hoop dat het de goeie weg opgaat met uw vrouw. Nog een heel fijn weekend
  groetjes

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s