Vrouwendag

Vandaag is het internationale vrouwendag. Deze dag is een herdenking van de eerste staking van vrouwen die plaatsvond op 8 maart 1908 in New York. De staking was gericht tegen de slechte arbeidsomstandigheden in de textielindustrie en is beroemd geworden door onder meer de poëtisch verwoorde eis van de vrouwen: “brood en rozen”.

Ik ben wel ’s benieuwd hoe dit onder de logvriend(inn)en hier beleefd wordt, en of er ook iets speciaals voor gedaan wordt.

In elk geval is het niks voor vrouwlief hier. Want al sinds enkele weken heeft zij weer met hevige rugpijn. Enkele weken geleden was er nog een poging om haar neurostimulator te verplaatsen in de hoop om ook de nieuwe pijnen te kunnen neutraliseren, en ook de medicatie die ze daarna kreeg werd geen succes. Gisteren is ze naar de kliniek geweest om een botscan te laten uitvoeren, zodat de specialist kan uitmaken of een nieuwe ingreep noodzakelijk is, en wat er precies moet aangepakt worden. Want dat er iéts moet gebeuren is wel duidelijk…

Wordt (nogmaals) vervolgd…

Groetjes,

Billy

Advertenties

20 gedachtes over “Vrouwendag

 1. Sterkte voor je vrouw! Wat akelig dat ze zo’n pijn blijft houden. Ik wens haar het allerbeste. Van vrouwendag heb ik helemaal niets gemerkt! Ik moest zelfs weer stáán in de trein zoals zo vaak in de spits.

 2. Helaas ken ik geen internationale vrouwen, ik zou ook graag willen weten wat internationale vrouwen zijn! 😉

  Ik heb het te doen met je vrouw (en haar omgeving uiteraard). Het is vreselijk om pijn te hebben en er kan niets mee gedaan worden. Heel veel sterkte daar Billy!!

 3. Wat naar voor je vrouw, het ging al zo’n tijd goed dat ik dacht dat ze er van af was. Van vrouwendag heb ik niets gemerkt, In 1908 zal het zeer zeker heel goed en nodig zijn geweest maar nu is er wel bijna elke dag een of ander te herdenken dan gaat de intentie of noodzaak er wel een beetje van af.
  groetjes.

 4. Eh ik wist van niets hoor, van die vrouwendag,
  wat balen zeg en wat zenuwslopend weer voor je vrouw!
  Weer moet er bekeken worden of ze zonder al te veel pijn kan, weer die gang naar het ziekenhuis….sterkte hoor voor je vrouw, maar ook voor jou Billy! Dikke knuffel!

 5. Wens je vrouw veel sterkte toe.
  indien gewenst moet ze maar eens contact opnemen met mijn vrouw.
  die heeft ook al van alles met haar rug meegemaakt.

 6. mijn reactie staat er weer niet op!!! wat ik wou zeggen, is dat ik eens naar een andere kliniek zou gaan voor een second opinion! voor de rug zijn izegem en roeselare zeer goed. ik heb 11 operaties gehad, breuk en pezen gescheurd en wat weet ik al (werken is toch niet gezond hé :-)) en daarvan hebben ze er 3 in waregem geopereerd, 3x mislukt, en elders mogen herdoen!
  heel veel sterkte en goeie moed!

 7. Ik heb een roos gekregen. Namens de mannelijke collega’s. Het is dat de vrouwendag 100 jaar bestaat – de meeste vrouwen wisten er de afgelopen 99 jaar helemaal niks van. Nu met dit jubileum werd de media opgezocht en ineens begint men aandacht op te eisen… Pfffff… vrouwen….

 8. Oei. Pijnlijk. Veel sterkte voor je vrouw en ook voor jou, Billy.
  Vrouwendag gaat aan mij voorbij. Wij hebben wel een speciale Karindag 😀 ! ingevoerd. Karinverwendag. Hahaha. Elke maand weer.
  Groetjes

 9. Vrouwendag? Nou, niet veel van gemerkt hoor! ;- p
  He wat vervelend allemaal voor je vrouw dat het niet zo goed gaat…zo pijnlijk! Hopelijk komt er positief nieuws uit de scan!
  Sterkte voor haar hoor…en uiteraard ook voor jou, jij als steun en toeverlaat!!

 10. Wat naar voor je lief, Billy. Dan gaat zo’n vrouwendag ineens nergens meer over en hebben we als vrouwen allemaal medelijden met haar ( en ook met jou ) want het valt niet mee. Sterkte hoor en een dikke knuf!

  Ada

 11. Hey Billy

  Blijkbaar staat mijn reactie van gisteren er niet op. Wist niet eens dat het vrouwendag was. Maar vind wel erg om te moeten horen dat je vrouwtje weer zeer veel pijn heeft en mss weer een operatie moet ondergaan. Ik wens u en je ganse familie heel veel sterkte want voor jullie is het ook ni fijn om te zien hoe je mama en vrouwtjes afziet. Groetjes en tot nog eens.

  Hilde

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s