Rugperikelen – het vervolg

Ik heb al een hele tijd niks meer over mijn vrouw verteld hier, maar dat wil niet zeggen dat zij nu (rug)pijnvrij door het leven gaat.
Integendeel, al enkele maanden heeft ze de indruk dat de neurostimulator die bij haar ingeplant is, zijn werk niet doet zoals het moet. Met de bijhorende pijn…

Na enkele consultaties heen en weer, van de ene specialist naar de andere, besloot de dokter van de pijnkliniek om de elektrode van de stimulator wat hoger te steken, in de hoop dat die dan weer effectief zou worden. Daarvoor moest vrouwlief dus gisteren opgenomen worden in het ziekenhuis. Na een relatief korte ingreep, een lange dag zo weinig mogelijk bewegen en een onrustige nacht door de keihard snurkende buurvrouw in haar kamer, is zij nu weer thuis. Het wordt nu afwachten of het verplaatsen van die elektrode zal werken…

Groetjes,

Billy

17 gedachtes over “Rugperikelen – het vervolg

 1. Beterschap voor je vrouw Billy en sterkte; ook voor jou!
  Je zou er echt wat van krijgen, dat op en neer en geprobeer van die artsen…(helaas kan ik daar zelf ook aardig over meepraten).
  Liefs, Bettje

 2. Hmm, ik kan je toch zweren dat ik in mijn eigen bed lag en niet naast je vrouw. 😀
  Wens haar sterkte en hopelijk werkt het nu wel naar behoren.

 3. De rug is het belangrijkste deel van uw lichaam Billy , weken had Ollie geen last , maar door die idiote val maandag weet ik er weer heel van ! Zeg aan vrouwke lief dat ze het langzaam aandoet en de (veel) tijd voor neemt ! Hopelijk zal deze ingreep beter zijn ! Sterkte vrouwke Billy !

  En luchtguitaar bij jump , eens tesamen proberen zonder kijklustigen ? Ook Ollie heeft veel luchtsnaren kapot erop gespeeld !
  Als Ollie jump hoort is hij in zijn geest ( zeg wel letterlijk ) weer een knaapje vanin 1983 !

 4. http://www.sidhartachyon.be/

  kijk maar eens rond in de site, die producten kan je in antwerpen kopen of via internet bestellen. Het zijn geen goedkope producten, maar ik ben er groot fan. Zelf gebruik ik veel getachyoniseerde producten, en ik hoor ook van anderen dat het onder andere goed helpt tegen pijn 🙂

 5. Wat is er wel niet allemaal uitgevonden! Toch heel bijzonder dat je door zo’n apparaatje minder pijn hebt. Mits het werkt natuurlijk. Hopelijk gaat het straks beter. Sterkte voor je vrouw!

 6. Vreselijk als je zoveel pijn moet lijden. Hopelijk heeft de ingreep tot resultaten geleid. Wens An veel sterkte en vooral beterschap. En voor jezelf; hou je haaks, want ook jij krijgt je portie hiervan mee.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s