Weekendverslag 22 & 23 januari

Zaterdagmorgen kwam onze vriend mij al vroeg ophalen, om samen naar meubelen Weba te rijden in Deinze. Zij hadden nl. een kast besteld, en wilden die met een bestelwagen (die ze ook al huurden bij Weba) naar huis brengen. En vriend vroeg aan mij om als chauffeur op te treden en een handje toe te steken bij het in- en uitladen. Nadat dit gebeurd was, was het aperitieftijd. En tijdens het aperitiefje opperden we het plan om in de namiddag naar zee te gaan. Onze vrienden stelden dan voor om meteen te vertrekken en aan zee iets te nuttigen in Tirolerstube Edelweiss in Blankenberge, omdat ze daar via hun krantenabonnement korting konden krijgen. Zo gezegd, zo gedaan!
Het restaurant bleek heel gezellig, en het eten was erg eenvoudig maar lekker. Na het eten maakten we nog een wandeling langs de dijk en de winkelstraten van Blankenberge, maar de gure wind maakte het niet erg aangenaam. Zodat we al vlug na deze “frisse neus ophalen” weer huiswaarts trokken.

’s Avonds waren we uitgenodigd bij mijn broer en schoonzus, samen met vrienden en onze oude buren, voor ons jaarlijkse etentje. Broerlief en schoonzus hadden hun beste beentje voorgezet, en kort na middernacht namen we voldaan afscheid.

Zondagmorgen opnieuw mijn wekelijkse zwemuurtje gehouden, en daarna een bezoekje gebracht aan mijn moeder. Op de terugweg schoonmoeder opgepikt, want het was onze beurt om ervoor te zorgen dat zij iets achter de kiezen kreeg (beurtrol met de zussen en broers van vrouwlief). En het werden mosselen, waarvoor ook onze dochter en schoonzoon zich sluw hadden weten uit te nodigen…

Na het eten was het tijd voor het voetbal, waar we onze ploeg alweer een smadelijke nederlaag zagen aangesmeerd.
Na het voetbal en het après-voetbal, hebben we nog een tijdje gekaart met onze vrienden bij ons thuis. Om daarna de tv in te schakelen en aldus het weekend af te ronden.

Groetjes!

Billy

13 gedachtes over “Weekendverslag 22 & 23 januari

 1. Heer Billy,
  Voetbal? Nee, dank u. Wiezen? Nee, dank u. Ik herinner mij wel dat mijn oudste zus en haar man altijd bij ons thuis kwamen ‘wippen’. Kent ge dat? Ja, ’t is een eenvoudig spel, waarbij ge eigenlijk alleen maar tot tien moet kunnen tellen. Altijd dolle pret.
  Met vriendelijke groeten,
  De Drs.

 2. Man wat een druk weekend. Ik gebruik mijn weekenden meestal voor huishouden en bijtrekken van de (werk) week, maar dit klinkt ook gezellig, zeker dat stuk naar zee.

 3. Zo te lezen had je weer een geslaagd weekend, ik gelukkig ook hihi..maar wat ben ik blij dat ik niet zoals jij dit (haast) ieder weekend heb joh!
  Fijne (werk)week, greetz Bettje

 4. hehe, jij hebt steeds drukkere weekends dan mij 😀
  Klinkt weeral als een leuk weekend. Ik wil zelf ook zeker nog eens naar de zee, is bij mij al zo lang geleden 🙂

 5. Alles klinkt leuk behalve dat half uurtje zwemmen op zondag. Maar wel KNAP hoor dat je dan je bed uit kunt komen. Blankenberge! Ja daar heb ik ook mooie herinneringen aan. Fijne week!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s