Wedstrijd

“Het Nieuwsblad lanceert de ‘Quiz van het jaar’ en daagt je uit mee te doen. Maak mee de reis door de 365 dagen en vragen van 2010.

Los vandaag de 31 vragen van januari op en wie weet wordt u onze ‘Quizzer van de Dag‘ en gaat u lopen met één van onze fantastische prijzen: skireizen, kledingwaardebonnen Patio Fashion (€500), Rodania-horloges, Bridgestone-Trolleys, Karcher-hogedrukreinigers, flessen wijn…

Speel elke dag opnieuw mee
Indien u over alle 12 quizzen minstens de helft van de punten scoort maakt u kans op onze hoofdprijs: een Hyundai ix20!”

 

In deze eerste vragenronde haalde ik 25/31, toch geen slechte score dacht ik…

Op naar de volgende!

Groetjes!

Billy

7 gedachtes over “Wedstrijd

 1. Dit is eeen goeie bezigheid voor als je totaal bent ingesneeuwd en dat is hier nog net niet het geval, maar wie weet, er is nog meer sneeuw voorspeld.
  Gr. J@n.

 2. dag Billy
  je hebt blijkbaar ook het plaagske gehad, zo te lezen. In sommige klassen heeft de helft van de kleuters het gehad. Gelukkig gaat het snel voorbij.
  En lekker gegeten zo te lezen.
  Ik zal dan eens die quiz doen als ik wat tijd heb. Het is druk op school, door het overlijden van een moeder van 2 collega’s, en ik moet weeral inspringen, maar voor zoiets doe je het graag.
  Nog een heel fijne week
  groetjes

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s