Weekendverslag 2 & 3 oktober

 

Zaterdagmorgen was het erg vroeg, had nog gewerkt tot 1u, en moest dan rond 7u uit bed. Vlugge was gedaan, en dan naar onze vrienden, waar de anderen al zaten te wachten. Samen ontbeten, en dan de wagen in naar Gooik.
Daar aangekomen parkeerden we de wagen aan de kerk, en gingen dan te voet naar de fietsverhuurzaak. Daar namen we 4 tandems, en omdat er maar 4 tandems beschikbaar waren, namen we voor m'n vrouw en m'n broer (die fysisch het meest last hebben) een elektrische fiets. In het begin van onze tocht druppelde het nog, maar na een tijdje klaarde de hemel toch uit. De tocht was heel mooi, veel vergezichten en zo, maar ook heel lastig. Het rijden met de tandem was een beetje aanpassen, maar met m'n schoonzus als co-rijder vormden we een goed duo. De elektrische fietsen hielden het niet de hele rit uit, wat wel een tegenvaller was. We hielden ook enkele horecastopjes, en bij het eerste was het al goed raak. De aanwezige juke-box in het café werd aangesproken, en bracht er al meteen veel ambiance in. De namiddag was dus heel geslaagd.

Na onze tocht reden we met de wagen naar onze overnachtingsplaats, en daar viel het ons meteen heel goed mee. De inrichting van de zaak was bijzonder smaakvol, en onze kamers waren echt ruim en prachtig! We kregen ook een welkomstdrankje op kosten van de uitbaters. Maar omdat zij diezelfde avond naar een feest moesten, kregen wij het kot voor ons alleen. We konden zomaar alles uit de koelkast halen, mits betaling achteraf natuurlijk. Daarna zijn we ons gaan verfrissen, en gingen we naar de plaats waar we gereserveerd hadden voor het avondmaal. Daar lekker gegeten, en daarna trokken we naar het cafeetje er rechtover. Waar al snel ambiance gemaakt werd door de kroegbaas, door wat aangename muziek te spelen. Waarmee we al snel aan het dansen vielen, en dat de hele avond door. Was dus wel een hele plezante avond.

Zondagmorgen waren we al vroeg weer present, de één al frisser dan de ander. En konden we genieten van het enorme ruime ontbijtbuffet dat de uitbaters ons hadden voorgeschoteld. En ik heb het me bijzonder laten smaken!

Daarna werden we omstreeks 11u verwacht bij de geuzestekerij de Cam, voor een uiteenzetting en proeverij over lambiek en geuze. Wat heel interessant en smaakvol bleek, maar 100 euro betalen was toch wel een beetje van het goede teveel.

Omdat we allemaal goed gegeten hadden 's morgens, beslisten we om het middageten nog wat uit te stellen. We reden dan richting thuis, en maakten een ommetje naar Serskamp, waar we in de ons bekende horecazaak "den Eirekluts" het middagmaal namen. Ook daar smakelijk gegeten, en van het zonnetje genoten op het terras.

Daarna zijn we naar onze thuishaven vertrokken, waar we ter gelegenheid van de openbedrijvendagen nog de technische werkplaatsen van onze stad bezochten, waar 2 van onze vrienden werken. Dat was meteen de afsluiter van ons weekend, nadat we onze vrienden thuis hadden afgezet en nog een afsluitend drankje hadden.

Groetjes,

Billy

Advertenties

15 gedachtes over “Weekendverslag 2 & 3 oktober

 1. Oh zo heerlijk zeg ! dat gastenverblijf lijkt me zalig om ook eens te doen ! zet ik zeker bij favorieten ..Tof dat jullie alweer genoten hebben 🙂 thanks for sharing x

 2. je hebt weer een heerlijk weekend gehad, lees ik al en het weer zat ook helemaal mee.
  zo’n tandem lijkt me helemaal niets.
  alhoewel, als je achterop zit, laat je je gewoon rijden.
  toch maar eens proberen.
  goede week verder!

 3. Op de tandem is zo leuk…vooral als je achterop zit, dan wil je alleen maar meesturen, hahaha! Wat een heelrijk verblijf zeg….grappig dat ze de kamers namen van stenen hebben gegeven…Het was weer een bijzonder weekend!

 4. Onvoorstelbaar wat jij weer allemaal hebt meegemaakt Billy. Kom je wel eens tijd te kort? Vast wel als ik dit lees. T.a.v. de tandem, zaten de vrouwen achter?
  O.T. Toen jij in Marbella was, heb je toen wel eens Churros gegeten? Zie laatste log als je niet weet wat het is.
  Saludos
  Mara

 5. Alweer een bijzonder actief weekend dus, leuk om op terug te kijken. Lijkt me erg gezellig hoor, jullie weten er iedere keer weer een feest van te maken.
  groetjes Patries

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s