Weekendverslag 21 & 22 augustus

Zaterdag hadden we een verjaardag te vieren van een vriend/kennis. Zoals gewoonlijk bij die gelegenheden werd er ook gekaart, en was ik natuurlijk onmiddellijk van de partij! En opnieuw viel het wel mee, ook al was de winst eerder bescheiden.

Daarna zijn we naar schoonzus geweest, waar we 's avonds genoten hebben van een kaasschotel. En nog een tijdje blijven plakken zijn.

Zondagmorgen hadden we allebei niet veel zin om op te staan, maar moesten we er wel uit! Want er stond een familiefeest op het programma bij ons thuis, en hadden nogal wat voor te bereiden. Vrouwlief om aperitiefhapjes te maken, en ik om allerhande spelletjes uit te dokteren, waarmee we de namiddag konden vullen.
Het bleek achteraf enorm mee te vallen, en ook de weergoden waren ons goed gezind. En de waterspelletjes op het einde vielen natuurlijk érg in de smaak!

Vandaag hebben we onze partytent in allerijl mogen afbreken, want met het stormachtige weertje ging die vervaarlijk bijna de lucht in…

Groetjes,

Billy

Advertenties

11 gedachtes over “Weekendverslag 21 & 22 augustus

  1. En je had zeker geen tijd meer om wat foto’s of dergelijke op je weblog te zzz natuurlijk, anders waaide de tent weg.;-)) Maar het weekend was toch weer wel besteed Billy
    Gr. J@n.

  2. hahahaha, dat had ik dus ook. Zondag lekker onder de partytent gezeten, gisteren heb ik deze in een dikke regenbui opgeruimd. De wind haalde alsmaar meer aan. Ik was mooi op tijd klaar. Ik had geen zin in een vliegende partytent….

  3. Fijn dat het weer een beetje meezat. Want de laatste tijd is het bar en boos. Er is een flinke slok water gevallen. Maar eh…..nou was het droog en ging je zelf met water aan de gang 🙂

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s