The Beatles – Here comes the sun

Kan het nog toepasselijker?

Het zonnetje, waar we zo naar verlangd hebben, is er! En langzaam aan krikt hierdoor de temperatuur ook op. Deze namiddag was het hier bij ons al 24°C, wat voor mij zowat de ideale temperatuur is.

Voor het weekend voorspelt men trouwens nog hogere temperaturen, dus wordt het vast weer een fantastisch weekendje…

Ik ben wat weinig te vinden hier, er is nog wat schilderwerk in het huis van zoonlief. En met het lekker weertje is het op ons terrasje in de tuin hier nu heel aangenaam toeven. Niemand neemt me wellicht kwalijk dat ik daaraan voorrang geef zeker?

 

 

 

Groetjes,

Billy

23 gedachtes over “The Beatles – Here comes the sun

 1. Nee hoor Billy, groot gelijk.
  Die 24 graden zijn wel op een beschut plaatsje genomen, want in het echt was het ’n paar graadjes minder.
  Het is wel beter als in Italië…..
  Gr. J@n.

 2. Billy die even niets doet is moeilijk voor te stellen maar ja op je eigen terrasje met de zon is het ook wel uit te houden :-).
  Groetjes en geniet er van.

 3. Ik ben ook veelal aan de klus…en dan ook nog mijn hh..druk dus. Maar ik probeer wel tidj te vinden voor de blog, maar lukt niet altijd! En dat geeft toch niets…gezin etc gaat voor!
  En heerlijk he die zon…jaja…alleen ook daar heb ik niet veel tijd voor, hahahaha!

 4. Ik neem je zeker niks kwalijk. Ook ik ga genieten van de zon, want na het weekend moeten de oorwarmers er weer aan te pas komen. Tenminste voor mijn temperatuursgevoel hahaha. Fijn weekend Billy, maak er weer wat van en niet te veel eten 🙂

 5. Idd heerlijk zalig temperatuurtje en neen men kan het niemand kwalijk nemen dat we daar van genieten ! Liedje ga ik morgen ergens in de loop komen beluisteren ken het niet en momenteel is men hier al tv aan het zien , dus k’ga maar niet storen 🙂 Groetjes en nog een fijn weekend verder x

 6. Van de LP Abbey Road waren dit The Beatles met “Here comes the sun”. Voor Albert en mij is dit jeugdsentiment. Voor jou iets minder neem ik aan. Later heb je de Fab Four leren waarderen.
  Tot slot: Billy Loggen is geen must, neem met dit mooie weer gewoon rust. Ook wij merken dat bij mooi weer de bezoekersaantallen wat teruglopen, maar liever dit weer dan regen.
  Salu2
  Mara
  P.S. Onze laatste log niet aan je dochter laten zien. Jij snapt wel waarom.

 7. Hi bIlly
  de zon is er, de bbq staat te gloeien, iedereen is hier weg in de wijk, dus muisstil, het is genieten hoor
  en ik kon nu zonder problemen een plaatje neerzetten op de log
  strange hé
  nog een fijne week, het zal maar een korte zijn hé
  groetjes

 8. Fijn dat jij zo kunt genieten van deze temperaturen. Mijn ideale temperatuur ligt rond de 21, 22 graden. Maar wel met een z☼nnetje. Wat betreft het schilderwerk; je weet het he, een goed schilder signeert zijn werk 🙂

 9. Mooi nummer. En ik neem je niets kwalijk hoor, ben nu ook minder met mijn weblog bezig. Met dit weer krijg ik altijd zin om op te ruimen en dingen te doen waar ik normaal niet echt aan toe kom of wil komen 🙂

 10. Hoi Billy,
  ja ik weet het, ik ben steeds met andere dingen bezig dan met loggen…en iedere keer denk ik, zal ik nog even een log maken..en het komt er niet van…
  ook bij anderen kijk ik even niet, maar er komt vast wel weer een tijd dat ik er meer ben.
  In ieder geval hebben we heeeeeeerlijk genoten van het mooie weer!!!
  groetjes Patries

 11. hahaha ja een super song, en ik weet nog dat ik hem vorig jaar had neer gezet, vond jij toen ook al zo geweldig, schilderse!
  En bij te warm weer laten he dat schilderen, anders gaat het bladderen 😛
  XXX

 12. Fijne muziek!!! Het weer was prachtig de afgelopen dagen. Beetje bewolkt weer bij de bruidsreportage, terwijl bij mij thuis hier de zon scheen. Maar dat maakt niet uit, de foto’s zijn mooi geworden.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s