Weekendverslag 10 & 11 april

Afgelopen weekend weinig tijd gehad voor weblogland.

Vrijdag had ik de namiddagploeg gewerkt, en was ik dus al vrijdagavond om 21 vrij. Jammer genoeg heb ik niet veel kunnen profiteren van die extra uurtjes. Ik was van plan om zaterdagvoormiddag deel te nemen aan de Rit van de Gouverneur in Zulte, maar ik heb moeten afhaken. Ik ben nl. ziekjes. Een zware hoest en sinusitis weerhielden me ervan om te sporten. Jammer, want die rit, die voor een goed doel wordt georganiseerd, is één van die jaarlijks terug kerende ritten.
Ik heb me dan op zaterdag maar nuttig gemaakt, en de wagen een poetsbeurt gegeven. Tegen de middag zijn we dan naar onze vrienden getrokken om een aperitiefje (wat het leed toch wel verzachtte…).

In de namiddag zijn we naar het voetbal geweest. Ons favoriete ploegje laat het de laatste weken nogal afweten, en ook deze keer zagen we een barslechte wedstrijd die verloren werd met 0-2. Misschien zijn de spelers teveel bezig met de geruchten die er zijn rond een mogelijke fusie met de buren van Wielsbeke, en de onzekerheid die dit brengt? Als het een troost mag wezen, ook de “grote” stadsploeg, SV Zulte-Waregem, bakt er de laatste tijd ook niet veel goeds van. In de play-offs1 waar ze in belandden, hebben ze nog geen enkel punt weten te sprokkelen. En ook zaterdagavond gingen zij de boot in met 2-0 op het plein van Kortrijk.

Zondag was er alweer een jaarlijks terugkerende traditie: Parijs-Roubaix. Net als de voorbije jaren verzamelden we met vrienden, en gingen we met minibusjes enkele kasseistroken verkennen. Alles verliep vlekkeloos, netjes op tijd alle geplande stroken kunnen bereiken. En geen problemen met moeilijk doende agenten, zoals de persratten ons lieten uitschijnen. Ondanks de aanwezigheid van een zonnetje, was het op alle stroken bijzonder koud. Een nijdige koude wind maakte het niet zo aangenaam BILD0067  BILD0069 om te staan kijken. Gelukkig was er de verwarmende prestatie van Fabian Cancellara. Jammer dat dit geen Vlaming is. Want die zitten nu met een serieus dipje. Het is uniek in wielerland, dat er geen enkele voorjaarsklassieker door een landgenoot gewonnen werd. 

Nadat we de renners voor de laatste keer zagen voorbijrijden, zijn we naar huis gereden. Daar had vrouwlief (die door haar rugperikelen aangeraden was om thuis te blijven die dag), voor iedereen spaghetti klaargemaakt. En die hebben we met veel smaak, en terugblikkend op de alweer erg geslaagde dag, tot ons genomen

Nu weer op naar een normale werkweek…

Groetjes!

Billy

21 gedachtes over “Weekendverslag 10 & 11 april

 1. Wat vervelend zo,n ontsteking en die komt altijd ongelegen he.Mijn clubje P.S.V. is het ook een beetje aan het laten afweten dus ik weet hoe je je voelt.Nog meer beterschap voor jullie alle twee.
  Groetjes.

 2. Wat jammer dat je ziek was het weekend. Ik hoop dat je inmiddels weer wat opgeknapt bent Billy! En anders wens ik je beterschap. Groetjes Mar

 3. Jammer dat je je niet fit genoeg voelde en ook dat je favo-clubje niet de gewenste overwinning wist te behalen. Maar Billy zou Billy niet zijn als hij er toch niet nog iets moois van had weten te maken. En dan thuis nog eens verwend worden met een overheerlijke Italiaanse hap.

 4. Hoe is het nu met je…gaat het alweer wat beter?
  Weet je dat Tour de France bij ons door Hellevoetsluis komt….en de Giro d’Italia ook!!! Jaja…we worden nog beroemd!
  Heb een fijne dag!

 5. Hee Billy,
  Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt.
  Hier hoesten we al weken om de beurt de longen uit ons lijf…
  En wat de favoriete voetbalclubjes betreft… Die van ons doet het prima!!
  Nog 3 wedstrijden en dan zijn ze landskampioen!
  FC Twente!!
  Liefs Gerine

 6. Ben je weer een beetje opgeknapt ondertussen? Je had toch wel een leuk weekend ondanks het feit dat je je niet helemaal tof voelde.
  Parijs Roubaix hebben we hier op de tv gezien, maar er echt bijzijn is veel leuker. Hebben we de tour de France ook wel eens voorbij zien rijden. Erg leuke sfeer….
  Voetbal ach ja, dat weet wat…… Ben benieuwd hoe het af gaat lopen. Vind het persoonlijk al knap als je een bar slechte wedstijd kan uitkijken/uitzitten……
  groeten Inge

 7. Wow Billy, er is dus nog geen verandering in je vrouw haar rugklachten. Ook niet in jouw weekendpatroon 🙂 Komend weekend bij ons de auto wassen ? Hahahaha ik ben voor

 8. Jammer dat je ziekjes was Billy. Maar gelukkig heb je nog wel kunnen genieten van het fietsen van anderen!
  Jammer dat je vrouw niet mee kon maar na zo’n dag zal de spaghetti goed gesmaakt hebben!
  groetjes,
  Elmar

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s