Pfffff…

Balen is het!

Die laptop zijn ze nu nog niet komen ophalen, erger zelfs, ik kreeg nog niet eens een bericht wanneer ze hem ophalen. En ik krijg de indruk dat m’n scherm slechter wordt met de dag…
Ik ga het weekend nog maar eens volhouden, en maandag dan nog maar eens bellen naar de helpdesk!

Wat dat weekend betreft, er staat alweer bitter weinig op het programma. Een kopie van het laatste januariweekend. Een tv-zaterdag gepland, en zondag naar het voetbal. Benieuwd of het alweer anders loopt dan gepland.

Woensdag zijn vrouwlief en ik naar de rugspecialist geweest. En daar kreeg ze te horen dat er niks anders opzit dan een nieuwe ingreep. Deze keer gaan ze de schakels waar de hernia altijd ontstaat, fixeren. Wordt een weekje ziekenhuis, en dan enkele maanden revalideren. Het huwelijk van dochterlief zal ze wel kunnen meemaken, maar swingen en gek doen zal niet lukken.

Als ze maar geen (erge) pijn meer heeft!

Fijn weekend allemaal!!!

Groetjes,

Billy

20 gedachtes over “Pfffff…

 1. Pffff idd Billy, vooral het vooruitzicht van vrouwlief…, ik hoop met jou en vrouwlief mee dat dit het laatste is wat dan ook daadwerkelijk gaat werken/helpen!
  Wens d’r maar sterkte!
  ook balen zeg dat je nog niets wijzer bent wat je lappie betreft, tsjonge
  Wens je een fijn en relaxt weekendje! Liefs, Bettje

 2. Wat dat lappie betreft is vervelend, maar dat van je vrouw is erg! En dan is het niet gek doen op de bruiloft wel het minst erge hiervan.
  Sterkte Billy.
  Gr. J@n.

 3. Wat vervelend dat van je laptop Billy! En wat akelig voor je vrouw dat ze weer onder het mes moet! Hopelijk knapt ze er dan wel van op. Voorlopig dus wel eerst naar de trouwerij van jullie dochter. Ik wens je ondanks de pech met je lappie toch een fijn weekend.
  Groetjes Mar

 4. Wat een vervelend iets zeg met An haar rug, kan er over meepraten ben zelf bijna 12 jaar geleden geopereerd aan een hernia, na ruim 10 jaar met hevige rugpijnen geleefd te hebben, eidelijk besloten tot een operatie waarna ik uitriep, had ik veel eerder moeten doen. Weet niet of dat ook een optie voor je vrouw is?
  Wens jullie er veel succes mee. groetjes aan beide.

 5. Hey Billy daar ben ik ook weer eens na lange tijd
  Hoe is het met je???
  Wat naar voor je vrouw zeg, hopelijk komt alles weer goed en is ze straks pijnvrij?
  Jammer dat ze niet kan swingen op de bruiloft van je dochter, maar gelukkig kan ze er wel bij zijn.
  Liefs Bri en een goed weekend en sterkte met je vrouw!!!

 6. Jeetje joh, straks weer een operatie, pffff. Als het maar helpt, het vertrouwen zal inmiddels toch wel flink gedaald zijn denk ik?
  OT: Je hebt gelijk, het weekendje weg was was in Zeeland, dat herkende je vast aan de paaltjes 🙂
  En Djembé les, moet je doen joh, het geluid is echt geweldig (wel een beetje zielig voor de buren trouwens…)
  Fijne zondag, Gonny.

 7. Ik hoop ook van harte dat het goed komt met de rug van je vrouw. Het belangrijkst is dat ze van de pijn verlost raakt.
  Gaat jullie dochter al snel trouwen?

 8. Wat vervelend zeg dat ze je lappie maar niet komen ophalen! Maar de aanhouder wint dus bellen maar weer! en anders drijgen om naar een consumenten organisatie of televisieprogramma te stappen, dat wil ook nog wel eens helpen.
  Akelig dat je vrouw nu weer onder het mes moet Billy, hopelijk komt ze van de pijn af, want ze kan dan misschien niet al te wild doen en dansen op het huwelijk van jullie dochter, het zou al heel fijn zijn als ze kan genieten van de feestelijkheden zonder pijn!
  groetjes,
  Elmar

 9. oeiiiiiiiii Billy, heel veel sterkte voor je vrouw dan, nooit leuk als je zo onder het mes moet, maar pijn is natuurlijk nog erger….
  en balen van die laptop… ik ken het gevoel dat het heeft als dingen niet werken zoals je wilt…
  knuf, Lessa

 10. Oeie ja miserie met laptop … is beu he … ik had onlangs en dikwijls last van netwerk verbinding …maar waarschijnlijk is het bij jouw dit niet ? Beu voor je vrouwtje dat de ingreep opnieuw moet .. hoop dat het opleverd en dat alles vlot verloopt ; zoals je zegt / schrijft .. als de pijn maar minderd ! sterkte voor haar en hopelijk hadden jullie een mooi wk !? Ga nu zelf ook de zondag zwemmen billy 🙂 moest aan jouw denken ..Groetjes en fijne avond nog x

 11. Ik hoop dat beiden gefixed zullen worden, maar je vrouw natuurlijk nog meer dan je labtop, dat is maar een materie, je vrouw is van vlees en bloed en dat mag nu wel eens ophouden voor haar, en idd pijnloos verder kunnen.
  Sterkte!
  XXX

 12. Vervelende dingen dus, maar ik hoop in ieder geval dat het weekend gezellig was.
  Ik hoop van harte dat het na de volgende ingreep beter zal gaan met je vrouw!
  groetjes

 13. Was dat de vorige keer ook niet het geval met je laptoppie toen. Dat ze hem niet kwamen halen enz. Vervelend maar aan de andere kant is het minder erg dat je vrouwlief. Bah, weer een operatie en revalideren. Hopelijk is het daarna pijnvrij. Wens dr maar veel sterkte toe.
  groeten Inge

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s