Weekendverslag 6 & 7 februari

Neeeeee, ik ben niet offline hoor…alleen maar druk en ietsje minder in weblogland te vinden. M’n laptopje werd trouwens nog steeds niet opgehaald, ook al was dat beloofd voor vorige woensdag. Heb daarnet nog ‘s gebeld naar de helpdesk, en ze beloven een andere afhaling te regelen deze week.

Zaterdag hebben we een kaartnamiddagje gehouden met vrienden. ‘s Avonds kregen we dan vrienden op bezoek.

Zondagmorgen dan weer m’n wekelijkse zwembeurtje kunnen doen. Daarna met vrouwlief naar m’n moeder geweest, en dan nog naar m’n broer op ziekenbezoek. Hij heeft zich namelijk in de vinger gesneden bij het reinigen van m’n moeders dampkap. Daarbij is een pees geraakt, en moest dus gehecht worden.

‘s Middags zijn vrouwlief en ik gaan eten. We hadden met Nieuwjaar een Bongo-bon gekregen en die hebben we gisteren dus verzilverd. Aanvankelijk wilden we na het eten een wandeling maken, maar het slechte weer deed ons beslissen om dan maar een volledig menu te nemen en bij te leggen bij onze bon. Het eten was lekker, maar de rekening achteraf was minder fraai. Thuisgekomen beseften we (te laat) dat ze wellicht verkeerd gerekend hadden. 13 euro voor 2 koffies lijkt ons nl. nogal veel, niet? Niet goed opgelet dus…

Na het eten zijn we bij schoonzus geweest, ook al op ziekenbezoek. En daarna samen naar ons huis gereden om er naar het voetbal te kijken op tv. Het gebeurt vaak dat we kijkers hebben als er voetbal is op tv, want wij hebben betaaltv van Belgacom waarbij het voetbal van de Belgische eerste klasse inbegrepen is.

Nu maar weer wachten op de afhaling van m’n laptop. Want naar een scherm kijken dat half voorovergebogen staat is niet erg handig…

Groetjes!

Billy

20 gedachtes over “Weekendverslag 6 & 7 februari

 1. Dus de service is in België al niet beter als in Nederland, niet wat je lappie betreft en dus ook niet waar het rekenen in de horeca is. We zullen er maar van uitgaan dat die dertien euro voor twee koffie een telfoutje is geweest en zoals je zelf al aangeeft; volgende keer beter uitkijken.
  En kijk je ook wel uit voor je rug Billy, want zo voorovergebogen voor je lappie zitten lijkt me er niet goed voor.
  Gr. J@n.

 2. nog niet opgehaald? lekker snel, als ze je zo’n ding willen verkopen gaart het aanmerkelijk sneller.
  maar goed, je bent weer even online.
  kijk mar uit dat je zelf ook niet krom groeit.
  die koffie moet wel een heel bijzonder soort geweest zijn.
  groetjes

 3. Hoi Billy, balen zeg dat je lappie nog steeds niet goed doet en opgehaald is…en wat een bak, van die koffie , zo te lezen verliep je weekend verder wel prima!
  OT: ik heb je zaterdag genomineerd voor een blogaward (dus die heb je gehad haha), aan jou wat je ermee doet joh! Have a niced day, liefs Bettje

 4. Die koffie hebben ze uiteraard persoonlijk voor je opgehaald uit Brazilie en als je het dan zo bekijkt, is het een koopje! *grinnik*
  Balen als je laptop het niet doet, hier in huis heb ik echt een luxe positie: 4 laptops en 2 vaste computers *bloos*
  Groetjes!

 5. Wat een hoop pech in je familie joh; 2x zieken/gewonden, pc-tje in de maak, teveel betaald bij het dineren en je moeders dampkap nog steeds niet schoon. Hopelijk gaat het tij snel keren.

 6. Vervelend dat je laptop nog niet in orde is, maar je hebt wel een fijn blogje kunnen schrijven!
  Lekker uit eten…. Dure koffie, dat moet toch een rekenfoutje zijn mag ik hopen… Anders is het wel heel dure koffie.

 7. Niet leuk om je laptop et moeten missen….maar beter iets dan niets! Druk weekend geweest! Gezellig dat je uiteten ben geweest…idd zonde van de rekening…heb je niet gebeld naar het restaurant? Wij hebben het ook eens gehad…en kwamen wij thuis erachter dat de rekening ook niet klopte, wij hebben toen gebeld en toen bleek idd bij kascontrole dat men de drankjes van een andere tafel bij onze rekening erbij hadden gezet…geld werd teruggestort….netjes he?
  Hee….jij een fijne avond verder!

 8. Dat was jammer, krijg je zo’n leuke bongobon wordt het nog duur.Hopelijk heeft het wel gesmaakt maar daar hoor ik niets over dus dat zal wel. wij zijn nu ook weer een tijdje bij de les.
  Groetjes.

 9. Knap lullig dat ze er nog niet omkwamen Billy. Ik kan daar slecht tegen eigenlijk. Kaartmiddagjes zijn leuk. Je verliest er gewoon de tijd in zo leuk zijn ze : )
  Je kunt trouwens een extra scherem aan je laptop hangen als je dat hebt. Dat kijkt mss watr prettiger.
  Grts

 10. Dat is dan wel minder als je daar achter komt dat je teveel hebt betaald. Voor je broer trouwens ook, dan hij zich zo lelijk heeft gesneden. Dat van je laptop duurt nu wel erg lang zeg.

 11. Beste,
  Ik ben zaakvoerder van het restaurantje waar jullie gekomen zijn en heb via bepaalde wegen ontdekt dat er wat problemen geweest zijn rond de rekening omtrent de koffie.
  Ik denk dat de misverstand begint bij de bongo zelf, daar is enkel een diner voor 2 pers inbegrepen VG+HG of HG+DS (door het restaurant beslist,bij keuze aan de kaart is er supplement) daar wordt er natuurlijk niks voor aangerekend. Maar al de dranken die bijgenomen worden moeten dan ook betaald worden. Pas op, niemand is perfect en een reken fout kan gebeuren. Jammer moest het een rekenfout geweest zijn dat dat dan niet vermeld is geweest zulke zaken kunnen wij dan ook oplossen zelfs al gebeurde het telefonisch.
  MVG
  Devriendt Steven

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s