Kort nieuws

Dinsdagnacht zijn dochter en vriend terug thuis gekomen na hun minitripje Londen. Ze hebben er veel gewandeld, zich vergaapt aan de grote winkels, zich verbaasd over de asociale gehaastheid van de mensen die ze tegen kwamen, en de bevestiging gekregen dat je niet in Engeland moet zijn voor culinaire hoogstandjes. Natuurlijk is 2 dagen veel te kort om zo’n stad als Londen te bezoeken. Ik ben er ook nog nooit geweest, maar zou er wel ‘s willen gaan. Dan neem ik mischien maar beter ervaren ratten Christine, Elmar en Suzan mee als gids…

Toen we vanmiddag onze poes wilden binnenlaten merkten we dat ze mankte. Wat er precies gebeurd is weten we natuurlijk niet, en er is ook geen verwonding of zo te merken. Toch vond vrouwlief het maar beter om er mee naar de dierenarts te gaan. Benieuwd wat ze er gaan aan vinden…

Morgen moet vrouwlief voor een 2e cortisone-inspuiting naar het ziekenhuis voor haar rugperikelen. De 1e heeft in elk geval maar weinig baat gebracht, toch wil de specialist dit eerst doorvoeren alvorens over te gaan tot een eventuele nieuwe ingreep. Wordt vervolgd…

Fijne donderdag nog!

Groetjes,

Billy

13 gedachtes over “Kort nieuws

 1. Ach ja Londen Billy, er is nog zoveel te zien in deze wereld.
  Hopelijk is het niet ernstig met de poes.
  Wat die inspuiting bij je vrouw precies moet bewerkstelligen weet ik niet, maar hopelijk doet de inspuiting waar ze voor bedoelt is.
  Gr. J@n.

 2. Ik ben er ook nog nooit geweest, London, maar zo heeel graag willen! En dan inderdaad een dag of 4/5 ;-))
  Hè hopelijk niets aan het pootje met het poezenbeest, hou je ons wel op de hoogte?
  Wie weet helpt deze doses Corticosteroïden wel, mss een hogere doses. Waardeloos dat er eigenlijk niets tegen gedaan kan worden joh, wens haar maar sterkte! (en jij ook )
  @Jan; wat ik ervan weet is dat het een synthetisch geneesmiddel is voor div. aandoeningen, o.a. reumatische en auto-immuunziekten (i.v.m. typewerk/medische adviezen)…;-)
  Fijne avond en liefs Bettje

 3. Ah leuk Londen! Hoe lang je ook gaat, het is altijd te kort denk ik.
  Groetjes aan Lien. En wens je vrouw sterkte met haar rug, hopelijk werkt deze tweede injectie beter. Ik heb er ook niet veel verstand van. En ik hoop dat de poes snel weer gewoon kwiek rondhuppelt.

 4. Jammer dat de mensen zo gehaast zijn in Londen. ’t is dus net Nederland 😉 De stad op zich lijkt me wel mooi. Zielig voor de poes dat ze mank loopt, ik hoop dat er niets ernstigs is.
  Succes voor je vrouw morgen!

 5. Ik zou het een eer vinden Billy, om je rond te mogen leiden door de mooiste en gezelligste stad van Europa! Ik zat toevallig weer eens te kijken wanneer ik weer eens een shortbreak kon maken naar die kant. Drie dagen is meestal wel genoeg, beter 10×3 dagen dan 1×30 dagen hoor, het is gewoon teveel!
  Succes met Poes en zeker met je vrouw, wat een ellende is pijn toch!

 6. Tjee, Billy. Het blijft zeuren voor je vrouw. Hopelijk helpt er nu eens echt wat voor haar. Het lijkt mij vreselijk om altijd met pijn te lopen. Ondanks dat London niet DE stad is voor je dochter, heeft ze dus wel genoten!
  Hoe ist met het manke pootje van de kat afgelopen..

 7. Londen is een mooie stad, ben er 3 keer geweest…een aanrader hoor! Vervelend voor jullie kat, misschien verkeerd terecht gekomen?
  Sterkte voor je vrouw morgen….leuk is anders!
  Fijne avond verder…of weltrusten!
  OT: hahaha…ja je kan mee op de boot….in het kraaienest?

 8. A-sociale gehaastheid? Ik dacht dat Nederland daarmee voorop liep … het kan nóg erger dus. Mja, altijd al gedacht dat je voor culinaire hoogstandjes niet in Londen moet zijn, koel volk die Engelsen. Italianen, daar heb ik in culinair opzicht meer vertrouwen in 😉
  Sterke en beterschap voor poes en vrouwlief!

 9. Ach ja, de engelsen eten weer anders dan wij en jullie ook weer bij jullie, en zo heeft ieder land zijn eigen keuken.
  Ik heb geen idee overigens, volgens mij zijn er ook buurten waar je juist andere culturen kunt proeven in Londen…
  Heerlijk dat ze het wel leuk hebben gehad, en je vrouw, sterkte voor haar!
  XXX

 10. Londen… i love it! Twee dagen is inderdaad wel heel erg kort om de stad te bezichtigen.
  Ik denk dat je je thuis zult voelen op mijn weblog vandaag, ik heb foto’s geplaatst van onze vakantie aan de Belgische kust 😉
  Fijne vrijdag!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s