Weekendverslag 9 & 10 januari

Het was een heel druk bezet weekend, nauwelijks thuis geweest.

Zaterdagnamiddag hadden we een afspraak in een winkel van ceremoniekledij om kleren te kiezen voor vrouwlief. Om te dragen op het huwelijk van dochter. Er werden vele outfits uitgekozen, maar al gauw bleek een duidelijke voorkeur voor een 3-tal jurken. Omdat één ervan dubbel zo duur was dan de 2 andere viel die ook af. Uiteindelijk kozen wij voor mijn eerste keuze, en daar ben ik blij om. Vrouwlief zal écht stralen op dochters huwelijk!

Daarna gingen we naar Molecule voor mezelf. Want ‘s middags, toen ik de outfit wou aandoen die vrouwlief voor me had klaargelegd, bleek de broek niet meer toe te kunnen. Komt ervan als je te warm wast natuurlijk… . Een blik op de weegschaal had me trouwens al doen inzien dat ik nog nooit zo zwaar gewogen heb als nu. Kreeg al visioenen van mij als Michelin-mannetje…
Maar kom, wij dus naar de kledij-afdeling. Ideale periode eigenlijk, met die solden. We hadden al snel 2 broeken van Mexx uitgekozen (2 voor de prijs van 1!) en daar ik geen schoenen heb die er goed bij passen meteen nog een paar gekocht ook.
Toen dit gebeurd was zijn we naar de bar getrokken om nichtje op te wachten. Zij werkt daar namelijk, en een half uurtje later zat haar shift erop. Kleine moeite dus om haar op te wachten en thuis te brengen.

Daarna enkel tijd om ons wat op te frissen en om te kleden, want om 18u30 werden we al bij vrienden verwacht. Om samen met broer en zijn vrouw naar hun buren te gaan eten. Het is al 25 jaar dat we jaarlijks dit onderonsje houden, om beurt bij iemand thuis.
We hebben heerlijk genoten weer, van een overdadige maaltijd en plezante gesprekken. Was rond 2u ‘s morgens toen we in bed lagen.

Toch was ik op zondagmorgen weer monter en fris genoeg voor het wekelijkse zwempartijtje. Er bleek minder volk in het zwembad te zijn dan gewoonlijk, en daar zal het weertje van de laatste tijd vast niet vreemd aan zijn.

‘s Middags hielden we een sobere maaltijd, soep met een boterham. Goed voor de lijn dus…
Daarna hebben we vrienden opgehaald voor een wandeltocht die georganiseerd werd door de (aanstaande) schoonouders van onze dochter. We kozen voor de 11 km, en dat bleek een goeie keuze. Mooie landschappen onderweg, wel hier en daar gevaarlijk glad. Kon vrouwlief ondervinden toen ze plots onderuit gleed. Gelukkig zonder veel erg.
Na de wandeling ons nog even vermaakt, bij de inschrijving kregen we een bonnetje voor een gratis pannenkoek, en die hebben we met een kopje koffie genuttigd. Daarna ook nog een lekker streekbiertje gedronken, en wat gebabbeld. Toen bleek het tijd om onze vrienden weer thuis af te zetten (ook daar nog een biertje gedronken), en het weekend af te sluiten thuis…

Groetjes!

Billy

Advertenties

20 gedachtes over “Weekendverslag 9 & 10 januari

 1. Hoi Billy, fijn zo goed geslaagd met jullie kleding (wel foto’s hoor tegen die tijd ) en ik kan me niet voorstellen dat jij zo’n michellinmannetje bent haha.
  Wat leuk zo’n onderonsje! Je hebt je weer prima vermaakt het hele weekend, ik had juist een rustig weekend , werk ze weer deze week en een fijne dag nog, liefs Bettje

 2. Zodra het voorjaar wordt zul je zien dat deze broek weer veel te groot word zoals je dan gaat fietsen etc. Mooi dat goede kontakt met de buren zeg.
  Groetjes.

 3. Heej jullie ook een trouwerij binnenkort? Wanneer?
  Bij ons trouwt zoonlief volgende week vrijdag. En ook wij moeten nog op pad voor schoenen , de rest is al in huis. Maar pffff geef mijn portie maar aan fikkie hoor, ik hou niet van dat opgedofte gedoe.. haha ik wil komen zo als ik ben en geen metamorfose voor 1 dag .. maar goed.. een beetje moet.Mijn gezicht zal het moeten doen hoe ik me voel ..hahha

 4. je vrouw had geluk dus, maar geen last van haar rug na die val? pfttttt ;(
  leuk weekendverslag weer en spannend de trouwerij zeg, komen hoop ik wel foto’s van tegen die tijd hier op je blog?
  voor nu..fijne nieuwe week met liefs van mij..;)

 5. Hee Billy,
  Fijn dat jullie goed geslaagd zijn qua kleding en wat een schrik toen je vrouw uitgleed. Gelukkig niet erg…… Die wandeling was weer goed voor de lijn natuurlijk maar die pannenkoek en dat biertje amai….
  Wij waren nog in Antwerpen en hebben ook daar een megashoppinghall ontdekt bij Wijnegem……. Helaas helaas begint bij jullie de solden echt pas na 1 januari terwijl hier na kerst alles al wordt afgeprijsd. Maar wel leuke dingen gekocht hoor daar in het Belgische…..
  Liefs

 6. Jaja zo’n feestje kost altijd de nodige duiten..maar ja, een feestje is altijd wel erg leuk.
  Haha de vrouw aan de weight watchers, jij eet natuurlijk wat zij minder eet..?
  Ach straks ga je natuurlijk weer meer fietsen, komt wel goed toch.
  groetjes!

 7. Met veel plezier heb ik dit verslagje van jou na mijn late dienst gelezen. Fijn dat je geslaagd bent m.b.t. de kleding. Je bent een echte levensgenieter Billy en dat mag ik wel want genieten is beter dan kniezen. Ik ga je groeten, voor straks goedemorgen als je uit de nightshift komt.
  Saludos de
  Mara

 8. Dus jullie dochter is binnenkort de bruid…..geweldig leuk! Ja natuurlijk moeten de ouders van de bruid dan in het nieuw gestoken worden…mooi dat jullie geslaagd zijn! Tegenvaller voor jou mien jong….dat je bent aangekomen! Veel zwemmen en mooie wandelingen maken dan maar dit jaar, maar dan wel zonder pannenkoek na afloop he? 😉
  Je vrouw heeft zich niet erg bezeerd? Gelukkig kwam ze niet op haar rug terecht!
  Have a nice day…..

 9. Dat ziet eruit als een druk bezet weekend … maar wel gezellig! En ai ai, Billy toch … heeft vrouwlief de broek te heet gewassen? Moet ze dan maar niet meer doen in het vervolg hè?
  Benieuwd hoe jullie, ouders van het aanstaande bruidspaar er straks uitzien … in ieder geval stralend van trots!

 10. Een letterlijk en figuurlijk goed geslaagd weekend, Billy. Beide nieuwe kleren voor de bruiloft en wat ik lees ook nog goed geslaagd! Wat zullen jullie daar stralen! Vrienden, familie en een biertje, zo moet het weekend altijd zijn!
  Liefs

 11. Zooo dat klinkt goed joh… Geslaagd en wel.. Wat blijft het spannend he, zo voor een huwelijk voor je kind. Lijkt mij een mooie ervaring, iets om trots op te mogen zijn. Liefs Janine xxx

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s