Ingreep geslaagd, maar…

Toen ik dinsdagnamiddag in het ziekenhuis aankwam, was de ingreep al achter de rug. En vrouwlief had er alle vertrouwen in dat het weer goed zou komen, ze voelde dat haar “machientje” weer werkte. Alleen had ze nu nog veel pijn van de snijwonden van de ingreep zelf. En dan nog niet goed weten hoe ze zich moest neerleggen of zitten om zo weinig mogelijk last te hebben.

Gisteren ben ik haar dan gaan afhalen, en leek alles ok.

Tot ik vanmorgen thuiskwam van het werk, en m’n vrouw huilend aantrof in de zetel. Blijkbaar zit de neurostimulator niet meer op de goeie plaats en heeft ze weer ontzettende pijn in haar rug. Vooral als ze zich stil houdt heeft ze daar meest last van. En slapen doe je nu eenmaal stil, zodat de pijn dan ook ‘s nachts het meest de kop op steekt. Al van 4u was ze wakker van de pijn. Wat voelde ik me machteloos, want ik kan haar op geen enkele manier helpen.

Intussen heeft ze nog maar eens de specialist opgebeld, en mag ze morgenavond weer langs gaan.

De ellende blijft dus (voorlopig) verder duren…

Wordt vervolgd…

Groetjes,

Billy

Advertenties

20 gedachtes over “Ingreep geslaagd, maar…

 1. JA, wat kun je je dan absoluut en totaal machteloos voelen, het feit dat je dit al zo neerzet vertelt mij alles hoeveel je om jouw vrouw geeft.
  Ik wens haar en jou heel veel sterkte toe, dat deze ellende maar snel mag verdwijnen en jullie samen weer lachend het leven kunnen beleven!
  XXX

 2. Mooi dat het geslaagd is bij je vrouw Billy. Doe haar de groeten en een goede herstel wensen.
  Je las mijn log verkeerd trouwens/ Ik schreef dat ik juist wel in mijn vel; zat 😉
  groetjes

 3. Ellendig zeg! Wat erg dat het allemaal zo verlopen is! Ik hoop dat jullie de nacht goed doorkomen, en dat ze morgen met een goed resultaat wordt geholpen! Heel veel sterkte hoor!
  Toch een goed weekend gewenst hoor, dag!

 4. Morgenavond pas??? En heeft ze ondertussen wel iets gekregen om de pijn wat te onderdrukken? Als er iets uitputtend is, dan is het pijn en als ze morgen weer onder het mes zou moeten is ze doodmoe.
  Sterkte!! (meer kan ik niet doen helaas!)

 5. Ach wat ellendig toch Billy!!! Laten we hopen dat er vandaag echt iets aan gedaan wordt dat die pijn afneemt! Ja je zou zo graag willen helpen, maar je staat machteloos. Heel veel sterkte en vooral beterschap voor je vrouw! Groetjes Mar

 6. Ik lees nu pas deze log. Wat erg voor je vrouw dat ze nog zoveel pijn heeft. Hopelijk brengt het bezoek aan de specialist vanavond uitkomst. Ik zal voor haar duimen en jij Billy sterkte. Je vrouw zo te zien lijden van de pijn doet jou net zoveel pijn bijna. Zou ik bij Albert ook hebben.
  Ik wens je een goed weekend.
  Sterkte. Saludos de Mara

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s