Alweer vrijdag

Wat vliegen die weken toch!

M’n eerste werkweekje in de nacht zit er al bijna weer op. Nog één nachtje te gaan. Het viel goed mee weer, alleen is het jammer dat het weekend voor mij pas écht weer begint op zaterdagmiddag dan…

Gisteren merkten we aan de waterkraan in de keuken een verdacht geluid op, net alsof iemand water aan het aftappen was terwijl dit nie zo was. Een kijkje gaan nemen bij de watermeter leerde ons dat er wel degelijk ergens water “verloren” ging. En toen we daar stonden merkten we plots van tussen de tegels water opkomen. Duidelijk alweer een waterlek. Is intussen al het 4e waar we mee gekampt zitten….grrrr. Toen we het de eerste keer hadden, had de technieker al gezegd dat de huizen waar we wonen slecht gebouwd waren, dat we nog waterlekken zouden hebben…wat ook bleek! Intussen zijn we nog aan het wachten op de hersteldienst. En draaien we de hoofdkraan slechts open als we water willen, en dan snel weer dicht. Anders zou de waterrekening de spuigaten uitlopen, bijna letterlijk dan!

Het weekend belooft weer rustig te worden, enkel op zondagmiddag  staat een uitje met onze vrienden op het programma: mosselen gaan eten.

Groetjes, en alvast een fijn weekend!

Billy

18 gedachtes over “Alweer vrijdag

 1. SHIT, da’s balen. Eigenlijk wel fijn dat het nog niet vriest, anders zou het nog veel erger zijn.
  Sterkte hoor en hopenlijk valt de schade ( en de rekening ) mee!

 2. Hoi Billy, ja dat vind ik nou ook dat het ontzettend snel gaat! Dat is altijd balen een lekkage! Hopelijk ben je er gauw van af!
  Hier heb ik sinds een paar dagen een nieuwe wasmachine, wat een genot zo rustig dat ie is haha, die andere was echt aan vervanging toe! Werkze nog vannacht en suc7 weer met het omschakelen Billy! , liefs Bettje

 3. Zo blijf je wel bezig met de waterleiding, als die loodgieter of hoe jullie dat ook noemen, het eens in een keer helemaal maakte, door het wegstromen van water kan er nog veel schade ontstaan.
  Een rustig weekend is ook wel eens fijn Billy, ik zou zeggen; geniet er van.
  Gr. J@n.

 4. Ow bah, alles wat er mankeert aan je huis en je hebt er vakkundige hulp bij nodig is naar vind ik. Wij hadden de riolering die een paar weken geleden door een grote boom doorworteld was, pff wat een werk zit er dan aan vast!

 5. Tjonge Billy, buiten is het al zo nat en dan binnen ook nog. hopelijk wordt het probleem snel verholpen zodat het enige nat waar je dit weekend mee te maken krijgt, het goudgele gerste nat zal zijn. Fijn weekend Billy!

 6. Jeetje zo kan de rekening idd hoog oplopen zeg , vervelend vr jullie ! Geniet verder van je weekend billy en de mosselen 🙂 zoals je zegt de tijd vliegt !
  liefs x

 7. Wow daar wordt je niet vrolijk van. Volgens mij moeten ze het hele gebeuren vervangen misschien, want zijn ze zo slecht dat het verzakt. Hopelijk zit je de rest van het weekend wel droog. Succes Billy

 8. jeetje..dit loopt dus letterlijk én figuurlijk de spuigaten uit zeg;(
  ik hoop dat alles weer opgelost is inmiddels?
  hoe gaat het met je vrouw haar rug?
  fijn weekeind met liefs van mij..;)

 9. Mmmmm heerlijk mosselen eten daar houden wij van.
  Een waterlek is vooral net voor het weekend onhandig. Al opgelost? Al jaren draai ik alleen late diensten in de gezondheidszorg. Vind ik wel net zo plezierig. Ben jij nu weer een 100% ‘nachtwerker’ geworden?
  Ik wens je een fijne zondag.
  Groeten,
  Mara
  P.S. Voordat je het weet is het tijd voor de jaarwisseling.

 10. hopelijk heb je inmiddels weer droge voeten.
  wat een ellende zeg, wij hebben in ons vorige (nieuwbouw) huis ook dikwijls last van wateroverlast gehad.
  toen we ons huidige huis betrokken, bleek binnen een jaar de douche te lekken: weer water.
  na een nieuwe badkamer zijn we van alle nattigheid af, of het moet de plas van een incontinente hond zijn, maar daar kan de loodgieter niets mee.

 11. dag Billy
  ik hoop dat het lek snel hersteld wordt, want water begint ook al behoorlijk duur te worden
  en ik hoop dat we hier nog enkele jaren gespaard blijven van rekeningrijden, want mensen moeten toch naar hun werk
  en in het weekend eens ergens naartoe rijden op uitstap, zal er ook niet meer bij zijn, als je zo’n 15 cent zal moeten betalen( zoals binnen enkele jaren in Ndl)
  dus moeten we nu profiteren en nog veel op stap gaan
  groetjes

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s