Weekendverslag 19 & 20 september

Zaterdag zijn vrouwlief en ik gaan shoppen in Oudenaarde. Zij wou er nl. uitkijken naar een wintervest. Die had ze al gauw te pakken, en er restte dan ook tijd genoeg om die o zo uitnodigende terrasjes in Oudenaarde uit te proberen. In het voorbijgaan bij Ici Paris XL heb ik eerst nog een nieuw geurtje gekocht voor mezelf (Azarro Bright). En dan genoten van een lekker biertje, samen met een stel vrienden die net op datzelfde moment in Oudenaarde waren. Ik maakte ook van de gelegenheid gebruik om hen uit te nodigen om mee te gaan naar een bluesoptreden later op de avond. Ik krijg nl. regelmatig mailings over de op stapel staande optredens, en ik ga er ook graag naartoe dan. Nadat wij dan ‘s avonds op de markt in Waregem een croque monsieur gegeten hebben, zijn we onze vrienden gaan ophalen. Toen we echter aan het café waar het optreden moest doorgaan aankwamen, zag het er verdacht stilletjes uit. Toen we binnen informeerden bleek dat we 2 weken te vroeg waren…en je kan best begrijpen dat onze vrienden hun lach niet konden inhouden… Ik had dus niet goed op de datum gelet, grrrrr. We zijn dan maar opnieuw huiswaarts gekeerd, nog eens die betrokken mail geraadpleegd (jawel, optreden op 3 oktober pas!). En verder rustig samen nog naar het voetbal gekeken op tv. Ik had m’n avondje wel anders voorgesteld…

Zondagmiddag zijn we samen met schoonbroer en vriendin gaat eten. Binnen enkele weken verjaart m’n schoonmoeder nl. en we gaan dan met de hele familie eten. En we wilden gisteren eens bekijken welk menuutje we daarvoor zouden samenstellen. We hebben lekker gegeten, ik had gekozen om samen met schoonbroer cote à l’os te delen.

Na het eten zijn we naar het voetbal geweest, onze jongens moesten jammer genoeg alweer het onderspit delven (1-2 verlies). Nog wat blijven plakken in de kantine nadien, en daarna thuis nog met vrienden het weekend afgesloten.

Groetjes,

Billy

20 gedachtes over “Weekendverslag 19 & 20 september

  1. Wat TOEVALLIG dat die vrienden er ook waren 😉 Maar jullie hebben je toch wel vermaakt lees ik, ondanks de datumvergissing. Ach wat in het vat zit . .

  2. Ach ja Billy, verkeerde datum…..Je wordt ook een dagje ouder….
    Maar dan heb je het eens wat rustiger aan gedaan, je bent toch al druk druk druk genoeg!
    Gr. J@n.

  3. Hahaha ik zou ook in een deuk liggen, gelukkig was je met vrienden en niet alleen. Dat bluesavondje is natuurlijk wel wat aantrekkelijker dan een avondje tv kijken, maar goed. Jammer dat het voetbal geen succes was, maar 1-2 valt gelukkig nog mee.

  4. Lekker ,laatst ook een croque monsieur geeten in Maaseik tussen het winkelen door. En jullie avondje blues heb je nog tegoed kan de beste overkomen heGroetjes.

  5. Ha die Billy, met andere woorden; je hebt weer een heerlijk weekendje achter de rug. Goed geslaagd in de stad! Jammer van je bluesavondje joh! Fijne (werk)week maar weer, liefs Bettje

  6. Leuk verslagje billy .. ik geloof dat dat enorm tof moet zijn om je eigen gasten te zien voetbal spelen ? Hier zijn ze nog klein , maar ik kan me er wel iets bij voorstellen , Je weekend was toch wel weer heel gezellig gevuld … nu maar uitzien naar 3 oct :-)) groetjes

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s