Halfweg

Het Waregem Koerseweekend is halfweg. Tot mijn schande moet ik bekennen dat we de Waregemse horeca nog geen enkele steun hebben gegeven…

Zaterdag zijn we al in de namiddag naar m’n dochter geweest. In haar straat ging nl. een zeepkistenrace door, en dat wilden we wel eens zien. Jammer genoeg waren er weinig deelnemers, wat het eerder saai maakte.

P1030248P1030249  P1030246P1030247

‘s Avonds was er dus barbecue. Het eten zelf viel prima mee, maar helaas was het heel frisjes om buiten te zitten.

Gisteren zijn we onverwachts naar zee getrokken. In Blankenberge ging het bloemencorso door, en dat wilde vrouwlief wel eens meemaken. Tegen de middag kwamen we in Blankenberge aan, en hebben eerst een terrasje aangedaan, gevolgd door een lekkere maaltijd. Daarna een mooi plaatsje uitgezocht van waar we de stoet konden bekijken. Er zaten hele mooie wagens tussen. Helaas waren we ons fototoestel vergeten, zodat we er geen foto’s van hebben.

‘s Avonds zijn we dan naar vrienden geweest, en met andere vrienden een rustig avondje doorgebracht.

Ik heb vandaag en morgen 2 daagjes vakantie, vanavond naar Bavik Live dus, en morgen nog geen echte plannen…

Groetjes,

Billy

17 gedachtes over “Halfweg

 1. De ‘zeepkisten’ die je op de foto’s hebt staan zijn in ieder geval wel erg fantasievol gemaakt en publiek was er zo te zien ook genoeg, dus die gezelligheid moet dan toch mogelijk zijn zou ik denken. Enfin Billy, geniet van je vrije dagen.
  Gr. J@n.

 2. leuke foto’s, jammer dat er zo weinig deelnemrs waren.volgende keer wellicht een kist voor jou?
  wij vonden het ook frisjes zaterdag, we hadden een tuinfeest van mijn zus en ik had -lekker slim- mijn jas niet bij me 😦
  fijne dagen, geniet ervan

 3. Jammer dat er zo weinig deelnemers waren bij de zeepkistenrace. Maar het ziet er goed uit. En ja, het wordt ‘s-avonds alweer wat frisser en vroeger donker. Maar het is dan ook bijna september.

 4. Inderdaad koelt het nu ’s avonds af, jammer hoor, want die zomer kan mij niet lang genoeg duren. Maar die 2 vrije dagen zal wel gaan lukken denk ik. Veel plezier dus

 5. Hoihoi
  nou ik hoop in ieder geval dat jullie een fijne avond hebben, geniet lekker van je vrije dag morgen.
  jammer van het fototoestel, zo’n bloemencorso is altijd mooi om te zien, hier in de buurt is er ook binnenkort één, eens kijken of we daar eens naar toe kunnen.
  bedankt voor je bezorgdheid, het gaat goed hoor, ik kan het nog aan, ik ben in het verleden wel eens overspannen geweest, nu ken ik mijn grens en zal halt roepen als het me teveel wordt.
  Ik ga vanavond op tijd slapen ik lig al met de laptop in bed heeeerlijk haha.
  groetjes Patries

 6. hi Billy
  We zijn gisteren naar het Kleine meer gaan eten, denk wel dat jij dat kent. Het was de eerste keer dat ik daar naartoe ben geweest IK ga niet veel uit eten, een beetje te kostelijk voor mij. Maar het was gezellig, en we kregen heel veel eten, een beetje teveel voor mij.
  En jammer, dat het net nu begint te regenen.
  Maar jullie hebben al enkele fijne dagen gehad
  Geniet er nog maar van
  groetjes

 7. Billy wat kan jij toch telkens weer van elke dag of weekend een feestje maken zeg! Mooi hoor! Hebben ze jou niet met bloeien getooid?

 8. leuke foto,s van de zeepkistenrace,heb zoiets nooit gezien en lijkt me wel lachen inderdaad.jammer van de weinige deelnemers inderdaad,maar zo te zien..vólop publiek he.
  liefs van mij..;)

 9. In “onze jeugd” was het organiseren van een zeepkistenrace (ik praat over de 60’s) heel normaal met Koninginnedag (30 april) in Nederland. Het lijkt wel of de jeugd meer bezig is met electronische spelletjes.
  Billy, waren je twee vakantiedagen leuk? We lezen je verslag wel. M’n computer gaat nu uit – de laptop van Albert is ingepakt – en ik “spreek” je wel weer vanuit Andalucia.
  Groetjes,
  Mara

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s