Waregem Koerse-weekend

Ja het is weer zo ver. Het weekend van de laatste zondag van augustus. Dan is zijn er de Waregem Koersefeesten in onze stad. Kermis, heel wat culturele activiteiten, en de horeca die op volle toeren draait. Heel wat restaurants brengen speciale menu’s dit weekend, en in vele kroegen worden extra muzikale evenementen georganiseerd. Hoogtepunt blijven evenwel op dinsdag as. Waregem Koerse zélf, de paardenwedrennen op de plaatselijke hippodroom die tienduizenden mensen naar onze stad lokken. Hoe wij dit weekend gaan beleven is nog helemaal niet duidelijk. Onze vrienden lijken precies wat minder zin te hebben om er wat van te maken, maar wat al vast staat is dat we op maandagavond naar Bavik Live gaan. De muzikale avond in het stadspark met oa. Axl Peleman en Frank Boeijen op het programma. Verder zien we wel…

Vanavond gaan we met m’n vrouws werkmaatje naar onze dochter barbecue eten. Ook onze zoon en zijn lief, die net terug zijn van een weekje Mallorca (zijn we gisteravond gaan afhalen aan de luchthaven) zuller er zijn.

Nog een fijn weekend aan jullie allemaal!!!

Liefs,

Billy

14 gedachtes over “Waregem Koerse-weekend

 1. Dus dan lees ik Maandag as wel weer een verslag wat het is geworden en wens ik je een heel prettig weekend, maar dat zal wel lukken met al deze evenementen in de buurt.
  Gr. J@n.

 2. Heb jij nooit visioenen van een hangmatje, een teen in het blauwe water, pina colada of ander drankje, zonnetje gefilterd door een palmboom en even niets??
  Whaha, veel plezier van het weekend Billy!

 3. hi Billy
  Ben je dan vrij met Waregem Koerse
  Had al aan u gedacht hoor, toen ik het zag op tv
  mijn zus woont ook in Waregem, en dat is daar een heel groot feest, heb ik zo de indruk
  ik hoop dat het weer een beetje meevalt en dat jullie kunnen genieten van dit alles
  groetjes

 4. Klinkt als errug gezellig allemaal. Frank Boeijen is nog steeds leuk, toevallig zong ik vanochtend nog een liedje van hem.
  Was het weer geen spelbreker? Hier veel wind en soms ook veel regen!
  groetjes

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s