Finito!

The end, gedaan ermee, finito, fini, schluss…

De vakantie zit erop! Jammer maar helaas, maar morgen moet ik opnieuw vroeg uit de veren om euro’s te gaan verdienen (die we daarna natuurlijk ook weer lekker kunnen uitgeven).

Wij hadden beslist één van de mooiste vakanties van de afgelopen jaren. En daar zat het lekkere weertje voor een groot deel tussen. Want als je niet vertrekt naar het buitenland, en thuis dan nog kutweer te verwerken krijgt, is je vakantie al voor de helft verknald. Niet dit jaar dus! Lekker zonnig weer, niet al te warm. Veel gefietst, veel tijd met en bij vrienden doorgebracht. Enkele mooie uitstapjes kunnen doen…heerlijk!

Eerder deze week kreeg ik de hersteldienst van m’n laptop aan de lijn, en er werd afgesproken dat m’n laptop vrijdag zou teruggebracht worden. Ik ben dus de hele vrijdag niet uit huis geweest, maar kreeg de koerierdienst die m’n speeltje moest terugbezorgen niet te zien. Erg frustrerend natuurlijk, daar zit je dan de hele dag te wachten. Morgen maar eens een telefoontje plegen. Ik verwacht ‘m dus wel snel weer terug…

Aan ieder die nog vakantie heeft nog een deugddoende vakantie gewenst, voor de werkers onder ons alvast een fijne werkweek!

Groetjes,

Billy

26 gedachtes over “Finito!

 1. Tjee balen is dat zeg, de hele dag voor niks thuis zitten. Heel herkenbaar. Maar toppie dat je zo’n super vakantie hebt gehad. Op naar de volgende! Groetjes aan An.

 2. Het lijkt wel of jouw verlof voorbij gevlogen is 🙂 tof dat je er zo van genoten hebt en het weer daar hebben we idd niet te klagen over deze zomer. Beu dat ivm je laptop, maar zal nog es zo fijn zijn als je hem terug hebt in optima forma , nog een fijne avond en voor morgen werke ze , groetjes

 3. Het weer is zeker heel belangrijk! Wat fijn dat je zo’n topvakantie hebt gehad! Over 4 weken ben ik aan de beurt 🙂 Succes net werken weer, zal wel even wennen zijn.

 4. Hee Billy,
  Tja, eens moet het toch weer gewoon routine worden….
  Geniet nog maar ff na van de vakantie.
  Ik hoop iig dat je laptop snel weer thuis is. Kunnen we in ieder geval weer eens msnnen. Want als jij er bent, ben ik er niet en anders om idem dito!!
  Frustrerend hoor… 😉
  Spreek je snel weer!!
  Liefs Gerine

 5. Fijn dat je vakantie zo goed verlopen is,en ja voor ons hoort goed weer er toch ook bij.Dan is Belgie een heel mooi land om op vakantie te gaan.Nog een tijdje nagenieten en er komen nog veel mooie weekendjes Billy.
  Groetjes.

 6. Jammer, jouw vakantie zit er dus ook alweer op, leuke dingen gaan altijd veel te snel hé? Het is ook echt wel heel erg boffen geweest met het weer, ook op Texel, echt zo de moeite waard om er eens heen te gaan, ik bedoel, als je toch eenmaal op je fiets zit 🙂
  Groetjes, Gonny.

 7. Je hebt het al gezien… Hier bij ons wordt er ook erg genoten van het zalig zomertje.
  En al moet er vandaag gewerkt worden, zolang de zon meewerkt, ben je na de werkdag zo weer in vakantiestemming, niet?
  groetjes,
  Martine.

 8. Hi Billy
  inderdaad de vakantie zit er voor velen al op
  Michael is vandaag ook gestart, ik ben nog een weekje thuis
  maar ja, wat moet een mens altijd thuis doen?
  je hebt een heerlijke vakantie gehad, dus nu kan je weer verlangen naar de volgende vakantie
  groetjes

 9. Ja ook de vakantie gaat over…jammer, he! Maar je hebt genoten dus.. Oei wat kan jij koel blijven als je de heledag zit te wachten op je laptop!! Ik had toch zeker rond een uur of 3 gaan bellen of ze en hoe laat ze kwamen. Nou ja……heb je hem inmiddels al binnen
  gr paula

 10. Ha die Billy, en heb je je eerste werkdag of nacht weer achter de rug? Je hebt i.i.g. net als ik een heerlijke vakantie gehad en kun je er weer volop tegenaan!
  Hopelijk heb je je lappie gauw weer terug! Fijne avond, liefs Bettje 😉

 11. heerlijke vakantie gehad,zalig billy en hou dat fijne gevoel nog maar lekker vast en ik hoop natuurlijk dat lappie en jij snel herenigt gaan worden want het heeft lang genoeg geduurd toch?
  werkse en rustig aan beginnen maar,met liefs van mij..;)

 12. Hai Billy,
  lang geleden hè! (ik blijf rustig aan doen hoor maar kom wel langzaamaan terug)
  Ik begin juist nu pas te genieten van de rust, beide meiden zijn een weekje bij hun pa…zalig!!!
  Jammer dat je niet bij de meeting was, ik had je graag eens in het echt gezien.
  Liefs,
  Loes

 13. Ja heerlijk was het dit jaar, ik heb deze week nog dan moet ik weer aan de slag, volgend jaar wil ik wel weer 4 weken vrij kijken of dat gaat lukken.
  werk ze dan maar weer!!!

 14. Werkse billy:0 ach ja aan alles komt een eind he! Wij gaan een weekje naar tsjechie en een weekje naar zeeland… duimen dat het mooi weer blijft!
  xxx Betty

 15. Ja, ik ben er weer!
  Sow…..ik word daar altijd ZÓ pissig van, voor niks thuisblijven, voor piet snot wachten enz. en dan komen ze niet opdagen….grrrrrrrr!
  Jouw vakantie zit er weer op en het is weer werken geblazen, ik denk bij de meeste van ons wel.Nou, sterkte met je lappie!
  Liefs van mij!

 16. Aan alle goeie dingen komt een eind Billy, aan slechte ook natuurlijk maar dat is nooit erg. Gelukkig heb je veel van je vakantie kunnen genieten. Wel weer balen dat je voor niks hebt zitten wachten, hopelijk krijg je laptop snel weer terug.
  Groetjes Mar

 17. Hey Billy, inmiddels ben je alweer een tijdje aan het werk en kan je weer volop op je laptop.Tof dat je het zo naar je zin hebt gehad, kan je toch een poosje op teren!

 18. ja weet je Billy als je hebt genoten is het niet erg om weer aan het werk te gaan en precies zoals je het leuk plastisch zegt, had je kutweer gehad (en dat kan zo maar aan deze kant van Europa) dan was het behoorlijk minder geweest … en idd je wekt om te leven en niet andersom!
  ga ze maar verdienen die Euro’s daar kan je weer leuek dingen mee doen ♥

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s