Weekendverslag 27 & 28 juni

Wow, wat een weertje hebben we de afgelopen dagen hé!

Zaterdag zijn we bij vrienden P. en D. langs geweest om samen een aperitiefje te drinken. Het was al erg goed buiten op hun terras. Na de middag had vrouwlief een afspraak met vriendinnen voor een Tupperware-demonstratie. Ik heb ervan geprofiteerd om het gras te maaien, en daarna naar 2 afleveringen gekeken van een nieuw programma rond het belgische bier: “Tournée generale”. Een leuke serie en interessant voor wie niks van bier afweet (en ook voor de bierliefhebbers als ik natuurlijk)
Tegen 17u moesten we dan met onze buren naar de huwelijksreceptie van de buren die aan de andere kant wonen. Die ging door in “le chateau du Saulchoir”, een prachtig domein net over de taalgrens. En wat een receptie! Constant kwamen ze daar met hapjes en drank, ongelofelijk!
En na die receptie hadden wij nog een barbecue gepland met enkele vrienden, en meteen ook onze buren meegevraagd…hoe meer zielen, hoe meer vreugd… 😉 En zo brachten we een schitterende avond door in goed gezelschap, tot in de vroege uurtjes.

Zondag dus ietsje langer uitgeslapen dan gewoonlijk, en na het ontbijt op de fiets gewipt om een mooi tochtje te maken rond Oudenaarde. ‘s Middags zijn we met de familie gaan eten naar het restaurant “Het Genot op den Berg”, schitterend gelegen in hetzelfde Oudenaardse achterland. We hebben ook uitstekend gegeten, maar hadden toch enkele kanttekeningen bij de bediening, waardoor we toch niet helemaal tevreden waren over de prijs/kwaliteit. Na het eten zijn we nog in Kruishoutem naar een mooi terrasje geweest, waar we genoten hebben van een lekker streekbiertje.
Daarna zijn we dan ook nog naar de schoonouders geweest van dochterlief, want de mama verjaarde gisteren en dat wilden we niet zomaar voorbij laten gaan. Toen we daar aankwamen zaten er al een heleboel wielervrienden van hun wielertoeristenclub. Die genoten van barbecuehapjes en fris bier. En we hebben ons dan ook met veel plezier aangesloten…
Een gevuld weekendje was het dus alweer. En zoals te begrijpen valt lag ik om 20u al in bed om vanmorgen fris en kwik om 3u op te staan.

Groetjes,

Billy

26 gedachtes over “Weekendverslag 27 & 28 juni

 1. Hoi Billy, wat een heerlijk weekendje weer joh en wat een zomers weertje eej , ben jaloers barbecuehapjes!
  Een aantal jaar geleden was ik ook op een tupperwareparty en daar heb ik toen, nu heel toepasselijk, van die ijsvormgevallen om ijsjes te maken gekocht, ideaal nu!
  Fijne broeierige avond, liefs Bettje

 2. klinkt lekker Billy.. een weekeind met goed gezelschap en lekker eten en drinken… niets mis mee, lekker van genieten denk ik dan…
  sterkte met vroeg opstaan 🙂

 3. Zo, jullie zijn dan ook nog eens lekker bezig met dat mooie weer. We moeten er wel massaal van profiteren, want voor je het weet is het weer voorbij.

 4. Dit was dus een echt Bourgondisch weekend. Ik kan je zeggen dat ik je geen ongelijk kan geven. Een vreed(t)zaam samenzijn zien wij altijd zitten. Dus zowel bij jou als bij ons schittert het mooie weer, en het duurt nog even voort in de Lage Landen. Ben je trouwens nu weer nachtwerker geworden? Lijkt me met deze temperaturen wel aangenamer.
  Saludos de Mara

 5. het is maar goed dat je zoveel fietst, anders zou je nog dichtgroeien met al die hapjes en drankjes 🙂
  is het vanmorgen gelukt met opstaan? wel lekker koel om te werken.

 6. Lollll billy .. het lijkt wel of ik een stukje van je onbewust heb opgenomen -> ” barbequen met de buren tot in de ochenduren ” kwam voor in mijn gedicht 🙂 Oeshe jij om drie uur op … maar ja na eens siesta is er nog steeds de zon volop , dus genieten maar 😉
  Groetjes x

 7. Klinkt als een geweldig weekend! Mooi weer, lekker eten, ook ik heb ervan genoten. Het is echt zomer!! (en dat mag wat mij betreft heel lang zo voortduren)

 8. Je heb er maar weer een druk bezet weekend opzitten Billy, ook wij hebben een gezellig weekend gehad met de verjaardag van mijn jongste zoon. groetjes ook aan An.

 9. hoi Billy ik zie het al jullie hebben weer schandalig genoten hahahaha.
  En? kun je nu eondelijk ook eens inplannen voor 8 augustus moet kunnen toch? Is ruim op tijd bekend!! Lijkt me echt leuk om jullie eens te ontmoeten gewoon doen hoor!!!!

 10. Haaa, een gevuld weekendje met een goed gevuld buikje neem ik aan. En inderdaad, wat een weertje hebben we al dagen. Ben wel benieuwd hoe dat vroege opstaan jou vergaat. Ik heb zelf ook een tijdje in drie ploegen gewerkt en moet zeggen dat ik de ochtenddiensten een ramp vond. Ik kan nu eenmaal niet vroeg slapen, dus eind van de week helemaal total loss. Heb ik het nu wel wat beter op het moment. Nog herstellende van depfeiffer werk ik deze week 4 keer 4 uurtjes. Soms zit het ook nog wel mee hè?
  Groetjes en xsie

 11. hi Billy
  je hebt dus weer een fijn weekend gehad
  en vroeg gaan slapen, met zo’n weer is ook niet prettig
  ik sta ook vroeg op om alles open te zetten zodat het was kan afkoelen
  vakantie is begonnen, maar nog niet voor mij
  groetjes en fijne dag

 12. zo ziet een echt Billy weekend eruit.
  veel plezier met vrienden, lekker eten en drinken en toch ook nog tijd voor een stukje fietsen.
  ook dit weekend is het je weer gelukt.
  veel liefs
  ps hoe gaat het met je werk. Ben je al gewent aan de andere ploeg????

 13. Een lekker weekend gehad weer. En hoe bevalt het om zo vroeg te werken? Denk dat je nu wel voor de grote hitte klaar bent, dat moet dan weer prettig zijn lijkt me.
  Groetjes,
  Meiske

 14. grijnssss ons weekend hadden we vrienden te logeren maar we waren alletwee te uitgeput van het vele en harde werken van de afgelopen tijd om echt te kunnen ontspannen en te genieten.vorigge week zijn we midden in de nacht nog in belgie geweest[50km na brussel]om daar een vriend te helpen die wat probleempjes had.grijnsss om half 2 door brussel rijden was wel een ervaring.om 6.30 uur waren we weer thuis en konden nog 2 uurtjes slapen voordat we weer aan het werk moesten.grijnssss aan komend weekend gaan we hopelijk niks doen.
  knuffffff

 15. Het volgende voor jou wellicht bezige weekend staat alweer voor de deur.. Zal niet meevallen met die warmte om om 20.00 al naar bed te gaan zeg!!!
  Groetjes, Gonny.

 16. Heerlijk om je logjes te lezen, jouw weekendjes klinken vaak als mini-vakanties. altijd feest bij jou!
  mijn broer zit nu in Werchter, helaas gaat het weer aan mijn neus voorbij. Hopen maar weer dat het volgend jaar lukt.
  Ik wens je alvast weer een fijn weekend!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s