Weekendverslag 20 & 21 juni

Zaterdag zag de lucht er niet erg fietsachtig uit, en dan zijn we maar met onze vrienden F. en R. meegeweest naar Middelkerke (aan zee). Daar ging het jaarlijkse bierweekend door, zoals je wellicht zal begrijpen geen echte straf voor mij… ;-))
Jammer dat de weergoden niet echt meewerkten, want ook al hadden we geen regen, toch stond er een kille wind die het niet echt aangenaam maakte. Maar we zochten dan maar op verschillende plaatsen een beschut plekje in de zon uit. En we konden ons best vermaken met mensjeskijken want er liep heel wat volk op de dijk. Enkele biertjes geproefd, ook het relatief nieuwe “Hopus”, wat heel goed in de smaak viel en geserveerd werd in een fantastisch mooi glas.

Tegen de avond zijn we dan samen naar onze dochter geweest. Zij had ons uitgenodigd om daar iets te eten. En ze had écht haar beste beentje voorgezet. Na een aperitiefje konden we van scampi op Italiaanse wijze genieten. Daarbij zijn de scampi in een lapje spek gewikkeld en klaargemaakt met een tomatenroomsausje…héél lekker! En ze had ook een dessertje klaargemaakt, chocolademousse. Jammies!!!

Zondag waren we (alweer met F. en R.) afgesproken om een fietsritje te maken in Gavere. Die werd georganiseerd ter gelegenheid van de Breydelfeesten, en was voor een goed doel. Jammer genoeg kregen we de eerste 20 minuten van onze rit een pak regen te verwerken. Nadien kwam het zonnetje erdoor, en bereikten we, na een tussenstop in het leuke café “de gulzigen bok”, droog onze eindbestemming. In Gavere zijn we toen samen iets gaan eten.

‘s Avonds zijn we dan nog ‘s bij onze andere vrienden langsgeweest, waar ook nog andere vrienden van ons zaten. Na enkele drankjes en praatjes konden we alweer een mooi weekend afsluiten.

Groetjes,

Billy

3 gedachtes over “Weekendverslag 20 & 21 juni

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s