Donder (en bliksem?)dag

Nog 2 nachtjes werken en dan opnieuw weekend, én daarna alweer een week economische werkloosheid. Na pas vorige week thuis geweest te zijn, is het dus ook volgende week weer stempelen geblazen… Enkel op maandag is een vergaderdag voorzien, maar de rest van de week zit ik dus weer thuis. Hopelijk blijft deze toestand niet te lang duren, want dan zou het financieel wel dik voelbaar worden…

Vandaag zat er een stralend zonnetje aan de hemel, en ik vond het dan een uitstekende gelegenheid om aan de klus te gaan. We hebben nl. aan de dakgoot achteraan een waterlek (duidelijk te zien op de foto hoe vochtig het in de hoek daar is) en ik wou ‘s kijken hoe het komt.

P1020285 Even bij de buurman een ladder lenen. Eens ik op hoogte stond verbaasde het me wel dat het ondanks dat zonnetje toch maar bitter koud aanvoelde. Ik zag dat de goot vol water stond, en er ook een hoop smurrie in lag. Ik heb dan eerst de afvoer vrijgemaakt waardoor al een hoop water te regenpijp kon instromen, en daarna met emmer en schepje de smurrie uit de goot geschept. Bleek er wel degelijk een gaatje te zitten in de hoek. Dat wordt dus eens te rade gaan bij m’n handige vriend, want zelf heb ik geen idee hoe ik dat gaatje kan herstellen…

Nog een fijne avond verder!

Liefs,

Billy

18 gedachtes over “Donder (en bliksem?)dag

 1. Ik hoop dat die handige vriend het inmiddels gerepareerd heeft.
  Ja ondanks het mooie weer voelt het nog koud aan, het is immers nog winter 🙂
  Maar we zijn al in maart dus hopelijk is de lente in aantocht.
  Laten we hopen dat de lente en zomer van 2009 beter is dan 2008.
  Kraker.

 2. Al goed dat je je dan thuis beetje nuttig kan maken 🙂 Hoop dat de crisis op je werk snel voorbij waait ! Hier was zowel de zon als toch wel lekker weertje aanwezig. Toch in men trui buiten bezig geweest .. Zow billy voor jou ook nog een fijne avond en rest van werkweek

 3. Nee zeg dat meen je niet, nog een week thuis zitten.
  Ik moet je eerlijk zeggen dat het bij ons t.o.v. vorig jaar nog steeds drukker is.
  Maar sterkte ermee, en succes met de dakgoot! Wij hebben er hier ook een expert bij gehad hoor, tenminste een vriend die het ook echt kon maken want anders blijf je aan het klungelen.
  groetjes Patries

 4. Lekker klusje Billy, daar hebben wij geen last van want dan bellen we de woningbouw. Ik hoop inderdaad dat die hele ellende snel ophoudt voor jullie want weer een week onvrijwillig thuis wordt je niet vrolijk van en dan wordt je toch denk ik bang dat er een andere bui boven je hoofd hangt. Toi toi toi he.

 5. jeetje zeg…normaal is een weekje vrij heerlijk maar inderdaad..op deze manier niet echt he en hopelijk zet die trant niet door.
  enne ik hoop dat je handige vriend je kan helpen hoor dus wens je er succes mee met liefs van mij..;)

 6. Dus je bent aan het dakhazen geweest vandaag, jammer dat je het euvel niet zelf hebt kunnen verhelpen!
  Maar gelukkig heb je een handige vriend!
  Misschien kun je nog wat van hem leren dan kun je nog wat klussen volgende week.
  groetjes,
  Elmar

 7. Ook al aan het klussen geslagen dus, al is het bij jou pure noodzaak. Alhoewel, aan al het alg te zien zit dat lekje er al een flinke poos?
  Jakkes, weer bijna een hele week verplicht vrij, ik hoop met je dat deze recessie zo snel mogelijk voorbij is!
  Groetjes, Gonny.

 8. tsja daar weet ik zo ook niks op
  maar zo hoog kom ik zo wie zo niet op een ladder
  ot. M. lust geen sausjes daarom wilde ze geen lasagne
  groetjes en succes

 9. Een weekje vrij is heerlijk, maar verplicht? Dat wordt al een stuk minder prettig . Ik hoop met je mee Billy, dat het inderdaad niet al te lang gaat duren.
  Maar goed, nu heb je wel even tijd om wat gaatjes te vullen. Dát zal zelfs jou toch wel lukken?

 10. Dus zien we Billy weer lekker vaak voorbij komen op de logjes , da’s het enige voordeel eraan hè. Hopelijk heb je gauw een Handige Harrie voor die reparatie gevonden joh! Fijne middag en alvast fijn weekend Billy! Liefs, Bettje

 11. Dat is niet leuk Billy nog weer een week thuis zitten.
  Maar je hebt je dag nuttig besteed met dat heerlijke zonnetje maar toch nog wel fris.
  Hoop dat het snel gemaakt is.
  Fijn weekend
  Liefs Genot xxx

 12. Een weekje thuiszitten is alleen leuk als je het zelf wilt.
  Als je nou weet hoe het moet met die dakgoot, kun je dan ook even hier komen, met trap van de buurman, om hier eens even te kijken wat er mis is met onze goot??

 13. Ohhhhh t was maar een grapje hoor Billy, Nu lees ik ook nog dat je geen werk hebt volgende week, dan kan je wel daar op het dak gaan zitten en tegelijkertijd wachten tot de zon komt… maar je zal je doodvervelen dan..Laptop mee het dak op dan Billy ;))

 14. Sterkte met die week verplicht verlof.
  Is het lek al gerepareerd? Trouwens…..kun je die ladder niet nog eens lenen en dan op ’n vrije dag mijn dakgoot komen leegscheppen???

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s