2 1/2 nacht

Het gaat nog niet echt zoals het moet met mij, maar ik maak me sterk dat ik tegen de Kerstvakantie hier opnieuw fit zal staan.
Wat op zich niet zo lang meer duurt, want ik hoef nog slechts 2 1/2e nacht te werken. De nacht van woensdag op donderdag, om 1u precies, leg ik er het bijltje bij neer dit jaar. Vakantie tot 5 januari…zal weer deugd doen.
Ook al staan er al verscheidene dingen te wachten.
Komend weekend verhuist onze dochter definitief naar haar huisje. En vrouwlief heeft al plannen met de vrijgekomen slaapkamer. Behang er af, tapijt eruit en alles opfrissen om van die kamer een naai- en strijkruimte te maken voor haar.
Verder moet ik nog op zoek naar kerstkadootjes, staan nog enkele zaken op video waar we samen moeten naar kijken, moet ik nog een bezoekje brengen aan m’n collega van het werk (en meteen onze nieuwe wagen laten zien) die al een tijd herstelt van een operatie, staat ook een bezoekje aan één of andere Kerstmarkt op het programma (wellicht naar Oostende), …enz.
Maar meer lees je natuurlijk wel daarover op m’n log.

Groetjes,

Billy

23 gedachtes over “2 1/2 nacht

 1. Dusse na het geklus van je keuken vorig jaar en nu bij je dochter kun je thuis weer aan de gang…. Lekker hoor, en strijkkametje voor vrouwlief. En je hebt er mooi de tijd voor binnenkort.
  Succes met je gezondheid, ik lees eruit dat je niet helemaal tof bent. Hoe vol en voor straks lekker vrij 🙂

 2. Heerlijk dat je even een weekje kunt ontspannen en je bezig kunt houden met de plezierige kanten van het leven, verhuizen van je dochter, thuis de plannen doorzetten, dat is anders dan werken, dat is PLEASURE!
  XXX

 3. Heerlijk vooruitzicht dus! Nog eventjes en dan lekker vrij. Ik ben ook aan het aftellen en hoop van harte dat mijn vakantie ook doorgaat, ik moet helaas nog wel even werken ook nog op kerstavond, hopelijk wordt het niet te laat.
  Beterschap nog hoor, er zijn toch wel veel mensen ziek.
  groetjes Patries

 4. bofkont!!!zolang vakantie!poeh zeg.hier alleen nog kerst geschenken kopen en dan zijn we ook helemaal klaar voor de feestdagen.de 18de is hier feest in de stad met allemaal verlichte praalwagens dus als ons werk het toelaat gaan we daar beslist heen.heb er zin in!
  knuffffff

 5. En dan… ben je op 5 januari hard toe aan vakantie als ik het goed begrijp 🙂
  Lekker vooruitzicht hé, geen verplichtingen, heerlijk! Succes je laatste 1,5 nachtje!
  Groetjes, Gonny.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s