Winterse zondag

Het winterse weekend stond voornamelijk in het teken van m’n dochters huisje. Er gaat nog een pak schilderwerk aankomen, zodat ik de komende dagen wellicht wat minder "aanwezig" zal zijn en reacties van hier uit zullen minder zijn…

Gisteravond was het heel leuk, Grieks restaurant zal compleet vol en er was dan ook veel gezellig gebabbel rondom… We waren wel vroeg thuis, nog wat nagenieten met m’n vrouwliefs collega en vriendin, en toen relatief vroeg in bed.
Vanmorgen dan ook met het eerste haangekraai uit bed, zodat ik opnieuw het schilderwerk kon aanvangen in dochters huisje.
Vanmiddag dan genoten van het lekkere eten dat vrouwlief voor ons voorschotelde (hindenfilet met wortel- en broccolipuree en gestoofd witloof).
Daarna vlug eventjes onze moedertjes bezocht, om dan naar het voetbal toe te gaan. Bleek na een dik kwartier wedstrijd het ondoenbaar om nog verder te spelen door de aanhoudende sneeuwval, waarop de scheidsrechter de wedstrijd heeft afgelast. Dan maar nog eens onze (Ibiza)vrienden bezocht, was al een tijdje geleden dat we ze zagen.
En dan lekker naar huis toe, want het weertje nodigt niet écht uit voor meer…

Ik wens jullie alvast een fijne week toe!!!

Liefs,

Billy

32 gedachtes over “Winterse zondag

 1. Ik zat op tv naar een nederlandse wedstrijd te kijken, was ook haast ondoenlijk, maar wel erg leuk om te zien. Heerlijk sneeuw! Ben er gek op 🙂

 2. Je dochter boft toch maar met zo’n vader Billy! En volgende keer toch maar komen op een van de weblog-meetings he? Zouden wij in ieder geval allemaal wel leuk vinden om jou in het eggie te ontmoeten! Maar ik ben bang dat jij het daar gewoon veel te druk voor hebt! Fijne week weer Billy en groetjes van mij. Mar

 3. Witlof (ja, hier gebruiken we een o minder0 is echt een heerlijke groente. In Belgié maken ze het ook nog eens heerlijk klaar. Je gaat lekker aan de klus dus. Veel succes daarmee!

 4. Een lekker klusweekend dus voor jou, Billy.
  En ja, het is echt winters buiten 😦
  Als het er met de Kerst nou ook zo uitziet, dan past het tenminste!
  Gelukkig zijn de voorspellingen voor deze week weer wat zachter 😀
  Ook een fijne week hoor Billy!

 5. Hoihoi
  Jij doet ook veel hoor op 1 dag! Wij zijn begonnen met de slaapkamer hier, na kerst komt er nieuwe vloerbedekking en het behang gaat er eerst nog af. Er komt structuurverf op. Nee ik heb alleen gisteren het stuk achter de kast geverfd, vandaag heb ik bewust een bijtankdag gehouden ;o)
  En nu lekker tukken
  slaap lekker!

 6. Normaal was ik allang buiten geweest met die sneeuw al is het om even het mooiste op de foto te zetten, hahahaha maar helaas, doe rustig aan,s childerse, en als je daar klaar bent? Heb ik hier ook nog wel enige klussen te doen 😛
  XXX

 7. Jij bij de Griek gezeten Billy? Je had bij ons moeten zitten in het Wokrestaurant. Op de WLM. Ik dacht echt dat jij Mistery Guest zou zijn.. viel dat ff tegen. :))
  Maar je hebt je niet verveeld en ook net zo lekker gegeten zie ik wel.
  Het weertje nodigt juist wél uit voor meer…

 8. @ Gonny: de hinde is het vrouwtje van een hert. Heel fijn en ontzettend lekker vlees dus! Helemaal niks met honden te maken dus…hahaha!
  @ Jan: je hebt gelijk, ik verf dus. Maar verven bekt dikwijls zo moeilijk. En bij het beroep spreekt men ook van “schilder-behanger”. Die schildert toch ook geen schilderijen toch hé? Ach, als we elkaar maar begrijpen!
  @ Morgaine & HH: ik heb kandidaten genoeg hoor waar ik m’n verfkunsten kan tonen…
  @ Aline: wij hadden ook mixed grill als hoofdgerecht! Fantastisch lekker hoor…
  @ Thamara: als ik écht had mogen kiezen, dan was ik er vast en zeker bij geweest, zaterdag op die weblogmeeting! Wie weet de volgende keer???…
  .

 9. Dag Billy
  Ik heb zondag ook lang in de file gestaan voor mensen die naar het voetbal gingen
  en met al die werken in Kortrijk, worden de files er niet kleiner om
  en ik geniet van mijn boom hoor, gezellig met die koude buiten, en die lichtjes binnen
  fijne week en veel schilderplezier

 10. Ik heb je al weer een tijdje verwaarloosd zie ik wel. Maar dat betekent niet dat ik je niet volg hoor, ben een beetje druk en zo………
  Lekker klussen in je dochters huis. Ik zou willen dat ik dat voor zoonlief kon doen, dat zou dan betekenen dat hij een huisje had en dat zou zeer welkom zijn voor alle partijen.
  Nou klus ze Billy !!!
  liefs Carool

 11. he jammer hoor grijnsssss,ik had al bijna het behang gekocht.nee hoor ik plaag je maar een beetje maar het zou hier wel hoog nodig moeten.een goed voornemen van 2009 dus.
  liefs van HH

 12. Ik ben erg benieuwd hoe het schilderen of verven 🙂 is gegaan! Is alles klaar en is het naar de zin van je dochter.
  Rust maar lekker de rest van de week uit 🙂
  liefs paula

 13. En zo heeft elk weertype, zijn eigen bier.
  En knapt het huis je al lekker op?
  Oh ja nog even over de griek, ik ben met de hele fabriek ook wezen eten bij de griek.
  Dat is toevallig?, lekker gesmikkeld en goed gedronken.
  het was een gezellige vrijdag avond.
  Kraker.

 14. Goeiemorgen Billy. Ik kom hier vandaag eigenlijk een beetje meer voor je vrouw dan voor jou. Want ik heb begrepen dat ze vandaag jarig is. Van harte gefeliciteerd (jij ook hoo Billy) en maak er samen een mooie dag van.

 15. Goeiemorgen Billy. Ik heb van J@n gehoord dat je vrouw vandaag jarig is :))) Dat wordt dus samen rondtoeren in de nieuwe bolide. Rij je wel voorzichtig? En natuurlijk zien we er hier graag een plaatje van de nieuwe aanwinst verschijnen.

 16. Ik lees hier dat je vrouw jarig is.. gefeliciteerd Billy, en dat jullie nog maar lang van elkaar mogen genieten.Ook nog gereden in je nieuwe auto? Heb je hem al dan?? Top! Hoe rijdt ie?

 17. ohh, je krijgt niet veel commentaar voor jezelf deze keer Billy, want ik sluit me natuurlijk aan bij de rest, een van harte proficiat voor je lieve vrouw! Maak er een mooie dag van, greetz van mij en Sjuul

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s