Droevig weekbegin…

De week begon eerder droevig.
Sinds onze terugkeer van ons leuke weekendje uit, hadden we ons Snoezeke niet meer gespeurd. Maandag de hele dag niet meer gezien, wat heel zeker abnormaal was. Ook dinsdag niet.
Ik miste dan ook de zorg voor haar, het rituele eten geven, het buitenlaten dat ze netjes via gemiauw kwam vragen, het verleidelijk langs m’n benen komen wrijven met haar lichaam, het gezelschap soms aan de pc, waarbij ik door over haar kopje te strelen aan het gespin kon merken dat ze het erg fijn vond. Eigenlijk de eerste poes die zo aanhankelijk was met mij. M’n vriendje, ik zou haar nooit meer zien…snik.

hier ’s zomers waar ze speels in de haag zat
Snoezeke_001

nog als jong poesje
Snoezeke_004

Maar toen ik gisteravond al druk aan het werk was, kreeg ik een telefoontje van vrouwlief, dat Snoezeke terecht was. Een pak van m’n hart, m’n vriendje was terug!
Wat er gebeurd is (bij iemand anders vastgehouden?) weten we niet…maar blij ben ik alvast!

Vanavond van 19u tot 22u heb ik de eerste van de 3-delige cursus Photoshop. Gelukkig hoef ik die zelf niet te betalen, doet m’n werkgever…
Wie weet komen hier dus binnenkort zelfgemaakte en professioneel gephotoshopte foto’s te prijken op m’n log…hèhèhè (denk het niet).

Liefs,

Billy

34 gedachtes over “Droevig weekbegin…

 1. Hehe schrok echt toen ik de foto’s zag ik dacht die is niet meer… maar gelukkig ze is terug… hmm cursus Photoshoppen op kosten van de baas… handige werkgever heb jij…

 2. Dat is echt een pak van m’n hart Billy.Wij zijn op deze manier de poes die wij toen hadden 2 weken kwijt geweest. Volgens mij was die in de buurt ergens een garage binnengegaan toen die mensen op vakantie gingen. Totaal vermagerd en smerig kwam ze zacht miauwend thuis aan….

 3. Wat een mooie band tss jouw en je katje 🙂 echttt lievig en snoezig hihihi en dan van jouw hand te lezen , verschiet klein beetje , in de goeie zin weliswaar hoor 😉 COOL dat ze terecht is en mooi meegenomen cursus via de werkgever … enjoy and many inspiration billy !
  Nog een mooie avond / nacht
  Liefssssss x

 4. ik was ook bang dat je poes verleden tijd was, maar gelukkig ze is weer thuis.
  jammer dat ze niet kan vertellen wat ze allemaal uitgespookt heeft.
  misschien maar goed ook.

 5. Wow,dat moet wel deugd doen,het nieuws dat de poes terug is!Wij hebben hier hetzelfde voorgehad:onze hond was s nachts uitgebroken tijdens het vuurwerk in de buurt.Toen ook het verlossende telefoontje dat hij bij m’n schoonouders enkele straten verder terrecht gekomen was.Ben al bang tegen dat hij ziek of stervende is want hij is niet meer van de jongste…

 6. Billy ten eerste een geluk voorje dat snoezeke weer terecht is. Het is vreselijk als je je huisdier en maatje kwijt bent.

  Ten tweede cursus photoshop is machtig lijkt mij. Ik heb geen cursus daarin gedaan maar werk er wel mee. Ik snap er maar de helft van maar vind het wel een machtig programma om mee te werken dus er zal een wereld voor je opengaan.
  Kus Genot xxx

 7. Aaah het is ook echt een snoezeke om te zien, gelukkig is het goed gekomen! Ik ben benieuwd of je ons nog iets laat zien hier van die cursus dan, dat verwachten we natuurlijk wel nu

 8. Jee Billy,
  ik schrok toen ik las van een droevig begin en toen de foto’s zag. Wat een pak van mijn hart dat ze terecht is zeg!!!
  En laat ik nu toevallig vandaag een klein voorvalletje met onze kater gehad hebben.
  Hij was sinds gisterenmiddag nergens te bespeuren. Ik was ervan overtuigd dat hij samen met zijn zusje mee naar buiten was gegaan en ook al is hij wel al vaker een nacht weggebleven, ik was er toch niet helemaal gerust op dat hij weg bleef. Laatste paar dagen lag hij liever ’s avonds lekker warm binnen namelijk.
  Ik heb gisterenavond nog 2 keer een bescheiden miauwtje gehoord en dacht dat hij aan de achterdeur stond, maar niks hoor…….oke, dan toch maar lekker naar bed.
  Vanmorgen verwachte ik hem toch zeker wel, klein vretertje dat ’t is……..maar zuslief stond braaf aan de deur, maar hij dus niet…….hmmmm…..ergens anders binnen misschien. Nog geen paniek maken. Katers kiezen wel vaker het buitenleven, hij zou wel terecht komen.
  Maar naarmate de dag vorderde begon ik toch steeds onrustiger te worden. En ik hóórde spoken, want telkens dacht ik hem aan de achterdeur te horen, maar als ik ging kijken was er niets, niemand, noppes, nada.
  Loop ik vanmiddag rond 4-en de kelder in om mijn bijna vergeten was in de droger te doen en wie zit daar???? Precies……..onze kater!!!!
  Had ik hem dus toch wel gehoord, maar gewoon niet aan gedacht dat hij in de kelder zou kúnnen zijn.
  Zijn zus zou al met een hele hoop heisa, gespring en gemauw te kennen hebben gegeven dat ze daar zat, maar hij is zo’n ontzettende sul…….mauwt amper en áls ie dat doet, dan hoor je ‘m bijna niet en ergens tegenaanspringen???? Alleen het aanrecht als hij denkt dat daar iets lekkers te halen valt, voor de rest is hij echt het geduld en bescheidenheid zelve.
  Maar goed, ook hij is dus terecht en heeft intussen zijn buikje alweer flink rond gegeten. Verbaast me dat hij nog lekker bij me kwam liggen daarstraks…….als ik hem geweest zou zijn, zou ik mezelf een paar dagen geen blik waardig hebben gekeurd na zo’n insluitingsactie!

 9. goeiemorgen
  wat een lieve poes, hoop dat ze straks weer aan uw deur staat
  en photoshop, zou ik ook graag leren, misschien heb ik meer tijd als de nieuwe directie er is
  moet er n u snel vandoor
  groetjes

 10. gelukkig dat ze terug is.
  Ik heb 13jr op de dierenambulance gereden een heel veel verdrietige verhalen mee gemaakt van mensen die hun dieren kwijt waren.
  tof een cursus photoshop, ben benieuwd naar het resultaat 😉

 11. Oh….gelukkig! Poes is weer terug!
  Wat een ellende is het als je niet weet waar het dier is en of het uberhaubt nog leeft. Onze rooie is ooit 12 dagen weg geweest, hij was van 3 hoog naar beneden gesprongen! Veel flyers op gehangen en overal gezocht, na 12 dagen zat hij in de bosjes voor de deur!!! Anderhalve kilo afgevallen en onder de teken maar…gezond!
  Leuk zeg, zo’n cursus! We wachten op het resultaat!
  Groetjes!

 12. Gelukkig kwam er een goed eind aan het verdrietige verhaal van de poes. Ik was al bang dat ze niet meer gevonden zou worden 😦
  Ik ben benieuwd naar de foto’s die je hebt bewerkt in photoshop dus laat maar zien! 😉

 13. Bah, da´s niks als je diertje weg is, en waar moet je het ook zoeken hé?
  Photoshoppen, leuk, maar erg tijdrovend vind ik. Tenminste, als je echt iets heel moois wilt maken dan. Maar, het blijft een leuke bezigheid, zonder meer.
  Groetjes, Gonny.

 14. Wat een geluk dat poes weer terecht is. Tis wel een schat om te zien hoor. Ik moet zelf ook eens gaan kijken wat voor computercursus mogelijkheden ik op me werk heb om te volgen. In ieder geval powerpoint….
  Succes ben benieuwd naar de resultaten!
  en…wat is jou bezoekersaantal
  groetjes debby

 15. Oei Billy, ook hier herkenning. Al was dat dan wel op mijn vorige woonadres. Geregeld kwam er een kat niet thuis en vaak vond ik ze dan later aan de grote straat! Hoeveel tranen ik al niet vergoten heb om een verongelukte kat……
  Maar nu gaat het gelukkig tot nu toe (laten we dat snel afkloppen!!) goed!
  Ik wens je een heel fijn weekend!
  Kuzzzzzz Gerine

 16. en hoe is het met snoezeke?
  ik poets ook nooit alles in één keer, maar deze week kon ik niet anders, omdat de rest van de tijd niet vrij meer was
  volgende week hou ik het kalm, het is vakantie, joepie
  nog een fijn weekend
  groetjes

 17. Oeps Billy, wat liet je mij schrikken. Ik dacht de poes is dood. Pfff zo leek het echt even. Nou gelukkig is ze weer terecht. Wel een opluchting. Ik heb het ook eens gehad met 1 van mijn poezen. Zij was 2 weken weg !!! Nooit geweten waar ze zat…maar sterk vermagert en met een schor miauwtje vonden we haar in de buurt terug.
  geniet nog even van je weekend

 18. Puh wat een opluchting, je moet er niet aan denken wat er met zo een diertje kan gebeuren, maar ja sommigen willen en zullen naar buiten. Ik zit met Garfield, wet nog steedsniet of hij nog een eigenar heeft, maar ik houd hem niet vast als hij weg wil mag hij weg. Maar ik kan er de klok op zetten elke avond staat meneer voor de deur te blairen, en slaapt hij binne op de stoel s’mogens eet hij nog even en vertrekt weer. Als het slecht weer is komt hij overdag ook binnen mits ik thuis ben, fijn weekend en leuk die cursus

 19. Hee Billy, vreselijk he als zo’n diertje wegkomt, je haalt je d eergste dingen voor ogen, maar ben blij dat je vrindje er weer is. OT, als je zo graag ook eens op een blogontmoetinkje wil, kun je natuurlijk ook zelf een organiseren he 🙂 Ik houd het graag klein, ben niet zo van de grote groepen, dit vind ik leuk, dan heb je ook wat aan elkaar. Enne Vraag J@n eens die doet dat soort dingen vaker hoor. Doeiiiii, cu
  Jeany

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s