(weblog) jarig!

Attente lezers hadden het al gemerkt, mijn weblog is alweer een jaartje ouder geworden.
Precies 4 jaar al sinds ik hier begon. Wat vliegt die tijd zeg! En wat een verandering sinds het begin…
Zowat de hoofdzaak van mijn weblog bestaat nu uit m’n persoonlijke belevenissen. En precies dit zijn de logs die mij ook bij andere loggers het meeste interesseren.

Ik wil nu even van de gelegenheid gebruik maken om jullie een vraagje te stellen omtrent het reageren. Dit naar aanleiding van een logje van Redstar. Zelf vind ik het aangenaam als ik op reacties een tegenreactie krijg van de bewuste logger. Zélf doe ik het eigenlijk zelden, maar ik wou wel eens weten of jullie dat graag zouden willen? Kijken jullie daarna nog eens om te zien of er gereageerd wordt op je eigen reactie? Hoe doen jullie dat eigenlijk?

Groetjes,

nieuwsgierig aagje Billy

32 gedachtes over “(weblog) jarig!

 1. Tjee Billy, wat een eind! Gefeliciteerd met je 4 jarig jubileum! Wat een inspiratie zeg, 4 jaar lang al…. je bent de langste logger die ik tot nu toe ken!
  Tegenreacties, nee, doe ik eigenlijk ook zo goed als nooit. Mocht ik wel willen reageren, dan doe ik dat meestal privé. Eerlijk gezegd weet ik wie er altijd een tegenreactie geeft en daar kijk ik weliswaar wel terug bij de eerstvolgende weblogronde, maar verder eigenlijk niet.
  Groetjes, Gonny.

 2. Gefeliciteerd! En nog vele logjaren!
  Ik reageer soms wel, soms niet op reacties. Het heeft hoofdzakelijk met tijd te maken: ik zet ’s morgens vroeg een log erop en soms heb ik de hele dag geen tijd meer om even te kijken.
  Het maakt mij niet uit of er teruggereageerd wordt, van degenen van wie ik weet dat ze het doen, kijk ik wel altijd even.

 3. Lang zal Billy leven, lang zal Billy leven, lang zal Billy leven in de gloria!!!!
  Hieperdepiep………HOERA
  En natuurlijk mijn hartelijke felicitaties voor dit 4-jarig feestje.
  Wat betreft de reakties……vind ’t eigenlijk best wel leuk ja als er terug gereageerd wordt. Doe ’t zelf soms wel en vaak ook niet. Ligt een beetje aan de tijd die ik heb en mijn humeur. En er zijn ook altijd wel reakties waarop gewoon niet terug te reageren valt. Ik maak er in elk geval geen zaak van leven of dood van. Tegenreakties zijn leuk, maar niet zaligmakend.
  Maar soms is zo’n hele briefwisseling wel geinig.
  Geniet nog lekker van je feestje vandaag. Nog even, dan ben ik ook alweer 4 jaar online…….pfffffffff……..ik word ouhoud!!! Jij ook????
  Knuffff,
  Meiske

 4. Gefeliciteerd! en hoop dat je nog lang blijft (b)loggen!
  tja…ik reageer altijd even terug…maar dat moet ieder voor zichzelf weten.Maar niet op mijn eigen log, ga altijd naar het log van die ander toe. heel soms op mijn eigen log.
  Wens je een fijn weekend Billy.
  Liefs:Wilma.

 5. Tjee 4 jaar al weer……….
  Maar ik lees je nog steeds met plezier hoor. En natuurlijk spreek ik je ook geregeld op msn!!
  Ons weblog (die van BK en mij!) staat een beetje op een laag pitje. Misschien toch maar eens proberen hem nieuw leven in te blazen. Evenals mijn eigen log…. Al zal het waarschijnlijk niet echt mee vallen om weer een vaste groep lezers te krijgen!
  Liefs Gerine
  En natuurlijk alvast een heel fijn weekend toegewenst.

 6. Gefeliciteerd Billy! Alweer 4 jaar, ik lig ver achter en dat loop ik niet meer in.
  Of ik nog eens terugkijk….? Als ik verwacht dat er nog een relevante tegenreactie geplaatst word wel, maar dat gebeurt niet overal erg vaak.
  Meer kan ik er niet over zeggen.

 7. Wat leuk. Dat je weblog jarig is. Iklees ook het leifst persoonlijke logs. En alle reacties kijk ik ook altijd door. Niet alleen bij mezelf maar meestal ook bij andere loggers.
  Soms geef ik een tegenreactie op een reactie bij mij. Niet altijd, dat ligt aan het ondewerp.
  dag!

 8. Van harte gefeliciteerd met je jarige weblog Billy. Volgend jaar dus het eerste jubileum. 😉 Ik verwacht niet per definitie een tegenreactie. Zelf geef ik meestal wel een tegenreactie maar eigenlijk hangt het van de reactie zelf af. Soms is het zo’n leuke of gevatte of gevoelige reactie dat je er even op in kunt haken, dus een tegenreactie zou kunnen geven.
  Fijn weekend Billy.

 9. heeee Billy , allereerst een dikke proficiat met je jarige superbloggie !!!
  4 jaar , ja de tijd gaat snel , hmmmm van mij zal het toch ook wel vermoed ik een drie jaar gaan zijn of 2,5 …
  Hmmmmmmmm , soms vind ik tegenreakties leuk , maar hier ben ik dat eigenlijk al gewoon … het niet reageren lol , er kruipt al zoveel tijd in .
  Mocht het echt een vraag zijn ofzo dan wel en dan kijk ik ook meestal wel nog een keer ,
  Zow hopelijk ben je hiermee weer een stukje verder geholpen ;
  Heel veel liefs en nog een mooi en goed wk
  groetjes Mya

 10. Van harte met je blogje, wowwie 4 jaar is een behoorlijke tijd zeg! En ik kijk altijd terug voor een tegenreactie bij iedereen ;-), ik vind het sowieso leuk om te reageren ;-)), fijn weekend Billy! Liefs, Bettina

 11. ik reageer de ene keer wel en de andere keer niet. de ene keer kijk ik of er op mijn reactie een tegenreactie is gekomen en de andere keer.
  het ligt er net aan hoeveel tijd en zin ik op dat moment heb.
  heel fijn weekend en een dikke kussssssssss

 12. Nou ja, als ik een vraag stel, is het wel fijn als er een antwoord op komt, of dat nu in de reacties is of in een nieuw logje eventueel maakt mij niet uit, maar, sommigen doen het altijd, anderen soms, stel ik een vraag, ga ik gewoon later of de volgende dag even terug kijken op het log waar ik mijn vraag heb achtergelaten, geef jou ook heel vaak respons op mijn eigen log, en het idee had ik al, dat je dan niet eens terug kijkt, hahahahaha
  Geeft ook niet, kom ik wel elke dag hier, jouw lijst is zo lang… dat je het volgens mij niet eens bij kunt houden 😛
  XXX

 13. goeiemorgen Bill
  Wel ‘smorgens, indien tijd, schrijf ik een nieuwe log
  dan ga ik reactie per reactie af, clik erop, komt op die log uit, lees de log en schrijf een reactie op de log, en eventueel op de reactie op mijn log
  ik lees nooit reacties van anderen op andere loggen
  ik ken loggertjes die alle reacties lezen, dat doe ik niet
  dus bij u, lees ik uw log, en zet een reactie
  proficiat met je 4jarige bestaan zeg
  groetjes

 14. hieperde piep hoera!!
  En over je vraagje: Soms reageer ik op mijn blog met een antwoord terug. Dat vind ik soms gezellig-persoonlijk of nodig. Maar ik weet dat de meeste bloggers het niet doen. Maar een antwoord terug verwacht ik dan ook niet echt, alhoewel ik het wel altijd leuk vind. Misschien is het ook dat meestal van mijn trouwe lezers reacties krijg. En ik moet zeggen dat die een beetje afnemen 🙂
  liefs paula

 15. Hoi Billy,
  Nou gefeliciteerd dan maar zeg! Ik let dr eigenlijk nooit op hoelang ik al log.
  Even over dat reageren. Soms reageren mensen terug op hun eigen log. Als ik dat weet dat ik een reactie terug kan verwachten dan ga ik wel kijken. Zelf doe ik het alleen als er echt vragen worden gesteld. En vaak zet ik het antwoord ook op dat bewuste log. Dat is dan wel OT maar das dan zo.
  Ik zal er ook es wat meer op letten.
  Fijne zondag verders,
  Groets As

 16. Gefeliciteerd, 4 jaar alweer! Het voelt veel langer hoor
  Over de reacties: het ligt eraan over welk onderwerp het logje gaat en wat de reactie daarop zijn. Soms wil je met een logje discussies aanwapperen, soms wil je gewoon iets feitelijks neerzetten.
  Met reageren op reacties ben ik voorzichtig geworden, had zelf een slechte ervaring daarmee.
  Dus Billy, tegenreacties zijn best leuk, maar blijf elkaar met respect behandelen 😀

 17. hee Billy, terug gefliepsateerd!!4 jaar is best lang hoor, nog ff en dan heb je lustrum feest. Op je vraag over vragen, ik dacht dat ik meestal de vraag beantwoorde op de blog van de vraagsteller,dus een tegenbezoekje, en als ik een vraag stel merk ik dat ik vaak moet gaan kijken bij de blogger of die ook heeft geantwoord, sommigen doen dat niet, maar je vaste maatjes doen dat altijd, en is het iets wat niet op blog moet, dan mail ik meestal even. haahah. En komen veel dezelfde vragen dan verwerk ik het in mijn volgende blogje. En nu de strikvraag…..
  Doeggg Billy,

 18. Van harte met deze mijlpaal. Het is bij het zelfde als bij jou. Vaker en vaker gaat het over persoonlijke zaken, en die trekken idd het meest bij de lezers.
  Ik lees je nog niet zo lang, maar ik weet bijna zeker dat ik bij het volgende jaar nog steeds langs kom .. 😀

 19. Gefeliciteerd met dit 4 jarig jubileum. Bij Redstar kijk ik altijd naar tegenreacties, maar dat is omdat ik weet dat hij dat altijd doet. Bij anderen doe ik het meestal niet, het hoeft ook niet perse, tenzij ik een hele scherpe opmerking heb gemaakt;)

 20. Ach ja, wat zullen we daarvan zeggen… sosm zijn er zoveel reacties en ‘terug’ reacties dat het wel een sms verhaal lijkt. Ik vindt het gewoon leuk om eens even te lezen, en dan zo af en toe een reactie achter te laten.
  Groeten en nog vele logjaren toegewenst.,

 21. Hee Billy,
  van harte gefeliciteerd!!! Vier jaar alweer; een echte die-hard dus. 😉
  Ik kijk alleen terug of er een reactie terug is als ik een vraag heb gesteld, of een ‘zinnige’ (ahum) bijdrage.
  Ik hoop nog lang van je log te blijven genieten.
  Liefs van mo

 22. Proficiat met het 4 jaar bloggen!Ga ik het ook zolang aankunnen,hoop van wel,vind het alleszins nog leuk.
  Wat reacties betreft beantwoord ik die wel ns,en dan op de weblog van de lezer zelf.
  Bij deze dus een reactie op het familiefeest dat eraan kwam:Ik heb alles overleefd,maar rustig is het niet echt geweest hoor,zoals je kan lezen.
  Groeten,
  Bert

 23. Nou ik kijk bij Leo weer wel omdat ik weet dat hij rageert. Zelf doe ik het soms ook weleens als iemand wat vraagt. Maar als je het niet doet geeft dattoch ook niet hoor….
  Ik had het als eerste door het van de web-logverjaardag. Nogmaals van harte en dat we nog maar heel lang je logverhaaltjes mogen blijven lezen!
  Knuf, Inge

 24. van harte met je jarige weblog billy en nog vele jaren!
  of ik reageer? moet eerlijk zeggen dat ik dat niet altijd doe,niet uit desinteresse hoor,maar omdat ik veel tijd wil doorbrengen aan een weblog die ik bezoek en dat zijn er inmiddels héél veel.wél bij een serieus onderwerp,dan zal ik áltijd iedereen persoonlijk beantwoorden/benaderen.
  ik plaats vaak humor op m,n logje en dan geef ik niet vaak een reactie terug,óók omdat ik het moeilijk vind wie wel en wie niet te beantwoorden? tja…..ieder maakt zijn/haar eigen keuze hierin en dat moeten we respecteren toch?
  leuke vraag billy!

 25. Als nog van harte.. beter laat als nooit haha.
  Je vraag wie er terug reageer of lees.. :bloossmilie: IK ook.. en mijn vriendin dus nu ook(sssstt)
  Ja Billy.. ik raakl verslaafd aan de gekke bloggen en hoop voor mijn omgeving dat ik het geen vier jaar vol hou zoals jij…. want ik blijf lezen , uuuren en voelt soms net aan alsof ik van bil ga;)

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s