Stormachtige woensdag

Wat een weertje vandaag, bij momenten erg hevige regen met daarbij een felle wind. En na 5 minuten soms breekt de zon er weer door. Is dit nog écht zomerweer?
Wie dat allemaal best prettig vindt is onze poes, Snoezeke, die het razend druk heeft met jagen achter opvliegende bladeren. Lachwekkend zicht telkens…

De werkweek is al doormidden. Het is redelijk rustig op het werk. Nog niet de volle mancapaciteit is beschikbaar zodat slechts een deel van het machinepark kan draaien. Eigenlijk best meegenomen, kunnen we beetje bij beetje bijkomen van de vakantie.

Verder niks speciaals te melden, hopelijk betert het weertje naar het weekend toe. Want ik heb zin om m’n fiets, die al wekenlang werkloos in het tuinhuis staat, opnieuw van stal te halen.

Groetjes allen!

Billy

23 gedachtes over “Stormachtige woensdag

 1. Wat een rotweer he. De temperatuur is wel goed. Maar het is zo somber. En veel te nat. Lijkt idd meer op de herfst. En je fiets staat inmiddels weg te roesten. Blijven hopen op beter weer dus.

 2. hihihi, had jullie kat best wel willen zien spelen, das echt komisch!
  verder….zomer??? verrek…..ik dacht toch echt dat we alweer een poossie in de herfst zaten, LOL!
  Wel lekker relaxt om zo weer aan je werk te beginnen.
  groetjesss

 3. Poezen zijn ook zo snugger he 😉 Haha.. Ik hoop ook dat het snel mooi weer word want dan ga ik met kennissen op de koets mee, maar als het zover is zie je het wel op mijn weblog 🙂

 4. oh billy, hier stormt het ook zo, met vanmorgen hagel en harde regen. ik zou een bbq hebben vanavond. maar die ging natuurlijk niet door. dan maar wat anders verzinnen voor vanavond 🙂
  paula

 5. De poezen van onze dochter, waar wij oppas voor spelen omdat zij op vakantie zijn in Griekenland, zijn slimmer, ze steken hun neus om de hoek van de deur en draaien weer om. Die storm en regen zien ze helemaal niet zitten, met als gevolg dat wij het rustig hebben.

 6. Nah, dit is toch 3x niks, dit weer? ’t Lijkt waarachtig wel begin oktober
  Eigenlijk zouden we nu buiten moeten zitten in onze top en korte broek, met het zweet op ons voorhoofd en een glas koele rosé in de hand.
  Maar nee hoor, warme chocolademelk en een fleece-vest aan, in MIDDEN AUGUSTUS! Te zot voor woorden

 7. het lijkt wel herfst …. alleen de temperatuur is nog wat aan de hoge kant.
  ik dacht dt een beetje fietser zijn stalen ros van stal haalde ..weer of geen weer.
  momenteel schijnt hier het zonnetje maar ik kan geen garantie geven dat dt vandaag zo blijft. ik heb er een hard hoofd in.
  hoop dat he komende weekend idd mooi weer wordt dan kunnnen we nog een poosje buiten zijn
  veel liefs

 8. hahaha, ja dat weer, ik moet eerlijk zeggen dat ik ook al naar de stapel van trui en vest zoek, en dan met name VESTEN die ik amper meer heb op dit moment omdat de lijn steeds smaller wordt, dus wat ik heb is TE groot geworden, en ja dan houd het ook niet warm, hahahaha
  Kortom… ik zit ook met mijn hoofd bij het idee herfst…
  XXX

 9. dag Billy
  Mijn dochter werkt bij Vögele. Ja, een winkel waar wij ook nooit gaan, die kleren vinden wij nogal ouderwets, en zo te zien, wij alleen niet, want gisteren kregen ze 10 klanten over de vloer.
  Vandaag zijn ze daar zelfs met drie verkoopsters
  mijn dochter heeft gevraagd wanneer er daar veel volk is, en kreeg te horen, enkel tijdens de solden, dus dat beloofd voor de drie weken dat ze daar moet werken
  als er niets verkocht wordt, dan moet er ook niet veel geleverd worden
  nog een fijne dag, moet vandaag op boodschap met iemand,
  groetjes

 10. het weer is wazig inderdaad,en een onweer en bliksem,brrr…mijn eerste werkweek zit er weer op,hihi,volgende maandag gaan de jongere kids weer naar school hier,beetje back to normal,in zoverre dat kan hier,fijn weekend billy….groetjes

 11. Nou Billy, haal je fiets maar uit de schuur. Kijk eens wat een prachtig weer het is. Mooi genoeg om ook no onderweg een terrasje te pakken. Gisteren was je bij FG trouwens aan de beurt met de oude foto’s he. Ik probeer regelmatiig oude foto’s plaatsen uit de omgeving waar de bloggers vandaan komen. Gisteren was dat dus Belgie (Gent)

 12. Hier schijnt de zon en het de wind ik gaan liggen na 2 dagen stormachtig te hebben gewaaid.
  Er zijn aardig wat takken uit de bomen gewaaid.
  Lees overigens net aan de zijkant dat je web-log vandaag precies 4 jaar bestaat. 4 jaar, 1 uur en 9 minuten om precies te zijn.
  Gefeliciteerd!
  Geniet van het wekend, het wordt vast lekker fietsweer!
  Inge

 13. Hier was t beestenweer. Dinsdag stond ik te schuilen vanwege hagelstenen en heftig onweer, enkel minuten daarna scheen de zon dan weer volop. Vreemd, ons klimaat. Maar wel nooit saai.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s